• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığıntı gibiyim

Eyvallah ama bu sekilde gidersen rehavete kapilirsin. Gitmedigin her gun de ayrica derslerinden geri kaliyorsun, donmen daha da zorlasiyor. Boyle nereye kadar gidiceksin? Pazartesi okula basla bence.
Gerçekten çok haklısınız ama dediğim gibi o kadar yorgunum ki. Tabi ki bu hafta okula gitmeyi düşünüyorum yine de hiç değilse önemli derslere

B Bremenmizikacisi umarım hayatınız düzene girer. Okuldan koparsanız geri dönüş kolay olmuyor. Umarım kendinizi kısa zamanda toplarsınız. Okula kendi yaşamanıza adapte olmaya bakın. Aslında kendimizden başka kimsemiz yok sayılır bu yüzden hayatımıza sahip çıkmalıyız...

Paraniz var mı? Parti time bı iş bulmaya bakın bence. Keşke devlet yurduna basvursaydiniz. Yani evde durarak nasıl kalacak yer bulacaksınız ki. Okula gitseniz, okuldakilere sorsanız ev arkadaşı arayan var mı falan diye.

Önceki konunuzu okumadım ama bence erkek arkadaşım bile diyemediğiniz bir insanın evinde kalmanız doğru değil. Erkek arkadaşınız da olsa bence doğru değil ama o zaman birkaç gün sıkıntı olmayabilirdi. Özür dileyerek söylüyorum ama bu adam maddi-manevi hiçbir şey görmüyor sizden, neden yanında tutuyor sizi? Sizi seviyorsa siz de yanındasınız neden erkek arkadaşım diyemiyorsunuz, siz sevmiyorsanız sizi seven bi adamın evine neden gidiyorsunuz? Bi kuzen yakın arkadaş vs kimse yok mu kalacağınız? Ya da maddi durumunuz nasıl idareten gerekirse 6 kişilik odada da olsa bi yurda çıkıp sonrasına baksanız? Şu an evde yalnızsınız,karışan yok, sizi gezdiren ilgilenen bi adam var o yüzden hoş geliyor size ama bence yanlış yoldasınız.

yani gönül rahatlığıyla "sevgilimin evinde kalıyorum" deseniz "nolacak yapın biraz evi toplayın arada bir yemek yapın hoş olur" derdim. Ama siz adama sevgilim diyemiyorsunuz ki. aranızdaki ilişki ev arkadaşlığı gibi mi? yoksa flört veya sevgililik durumu mu? arada kaldığınız bu halde ben olsam hiç yapmam.

Adamın yaşı büyük,belki evlilik düşünüyor. Siz bunu yapınca "ooo bak evin hanımı oldu" gibi de düşünebilir karakterini bilmiyoruz. "gel sen okulu bırak evde otur evlenelim" deme ihtimalini gördüm siz okulu bu derece ihmal ederken.

ve tekrar söylüyorum hep söyledim okuma imkanı varken evde oturan kızlar bana her şeyi hak etmiş olarak geliyor. gerekirse ağzını açma kimseyle konuşma ama git o dersi al. mezun ol kendi ayaklarının üzerinde dur bu kadar basit.

Paraniz var mı? Parti time bı iş bulmaya bakın bence. Keşke devlet yurduna basvursaydiniz. Yani evde durarak nasıl kalacak yer bulacaksınız ki. Okula gitseniz, okuldakilere sorsanız ev arkadaşı arayan var mı falan diye.
Okulla ilgili tüm whatsapp gruplarına facebook gruplarına vs sordum genelde bu şekilde bulunuyor ev arkadaşı herhangi bir dönüş alamadım. Şu an zaten dosya vs hazırlayarak arada para aldığım bir büro var ona stajyer olarak gideyim dedim ama hem part tine değil hem parası çok az. Hem kendi işimle ilgili kendimi geliştirebileceğim hem de kendime yetecek para kazanabileceğim bi iş arıyorum

yani gönül rahatlığıyla "sevgilimin evinde kalıyorum" deseniz "nolacak yapın biraz evi toplayın arada bir yemek yapın hoş olur" derdim. Ama siz adama sevgilim diyemiyorsunuz ki. aranızdaki ilişki ev arkadaşlığı gibi mi? yoksa flört veya sevgililik durumu mu? arada kaldığınız bu halde ben olsam hiç yapmam.

Adamın yaşı büyük,belki evlilik düşünüyor. Siz bunu yapınca "ooo bak evin hanımı oldu" gibi de düşünebilir karakterini bilmiyoruz. "gel sen okulu bırak evde otur evlenelim" deme ihtimalini gördüm siz okulu bu derece ihmal ederken.

ve tekrar söylüyorum hep söyledim okuma imkanı varken evde oturan kızlar bana her şeyi hak etmiş olarak geliyor. gerekirse ağzını açma kimseyle konuşma ama git o dersi al. mezun ol kendi ayaklarının üzerinde dur bu kadar basit.
İlişkimize baktığımda o beni kesin olarak sevgilisi olarak görüyor ama ben tam sevgilim gibi göremiyorum yani alışamadım. Ondan hoşlanıyorum özlüyorum vs. Ama sevgililik müessesesi de bana biraz yabancıydı. Ancak içinde bulunduğum şu durumda her şeyi onla yapıyorum onla yaşıyorum onla uyuyorum dolayısıyla sevgiliyiz diyorum. Şu sıra okula gitmeyişimi telafi edebilirim temelli okulu bırakma gibi bi düşüncem yok zaten derslerim de yıllık olduğu için biraz fazla çalışıp vizelere kadar toparlarım diye düşünüyorum. Bi de erkek arkadaşım da evet yaşı büyük ama evlilik vs anladığım kadarıyla düşünmüyor düşünse bile benle düşünmez heralde şunun şurasında birbirimizi ne kadar tanıyoruz ki

Okulla ilgili tüm whatsapp gruplarına facebook gruplarına vs sordum genelde bu şekilde bulunuyor ev arkadaşı herhangi bir dönüş alamadım. Şu an zaten dosya vs hazırlayarak arada para aldığım bir büro var ona stajyer olarak gideyim dedim ama hem part tine değil hem parası çok az. Hem kendi işimle ilgili kendimi geliştirebileceğim hem de kendime yetecek para kazanabileceğim bi iş arıyorum
Siz bilirsiniz tabi ama bence öğrenciyken her iş yapılır. Arkadasim var öğrenciyken perdecide de çalıştı, dondurmacida da. Şimdi doktor. Uygun bi yurt bulursanız kredi ya da burs aliyorsunuzdur onu yurda verirsiniz. Kazandığınız para da harçlık olur.

Çok güvendiğimden çok istediğimden kalmıyorum gidecek yer bulamadım hala da bulamıyorum
Günde kaç saat okul okuldan arta kalan yarım zamanlı is bul.. yardim yerlerine basvur.. Pansiyonda kal... üniverste filanmi okuyon... ablanİ idare etmeye bak okul bitene kadar... seni taş toprak dogurmadi

Cinsel bi bağınız mı var adamla? Eğer senden bir beklentisi yoksa muhakkak bu tarz bi hedefi vardır. Aşık olduğun bir adam olsa neyse ama sevgilin bile değil. Dikkat et kendine. Evde oturma iş bul yarım gün . İnsan kocasına güvenemezken elim adamına nasıl güveneceksin

Hayır o subay ve bu konu hakkında hiç konuşmadık ama sevgiliyiz sanırım
Ne kadardır taniyirsun ailesini biliyon mu... Evli mi bekar mi... sen belediyeye filn basvur kalacak yer için... adama nasıl hizmet ederim diye dusunecegine.. kalacak yer için ne yapabilirim diye dusun... Bu konuda fikir Danış... yardim kuruluşlarına basvur

Olaki adamla evlendin birkaç zamn sonra.. Keske okulu bitirseydim öyle evlenseydim dicen... Çünkü sen adam ciddiyete bindirse hemen okulu birakir evlenirsin.. Öyle sezdim ben

Ayıya dayı dediğin takdirde kalan hayatım boyunca bunu yüzüme vurur dolaylı yoldan hayatımı mahvederim yani
Ablan hayatını ne kadar mahvedebilir... geleceğine engel olmaz en azından... ama adamla kaldigindan beri okula gitmiyorsun... çok meraklisin bütün gün evde oturup elin adamını beklemeye

Şu an kafamı derslere verebilecek durumda değilim okula gidip arkadaşlarımı görmek de istemiyorum eski hayatımdan tamamen soyutlanmak istiyorum desem yeridir. Okula gitmekten ziyade tandığım insanları görüp konuşmaya halim yok
e orda olmanın ne anlamı var okula girmiyorsun.evine ailenin yanina git o sırada da ev olayını çözersin kafani dagitirsin.şuan yAptığın çok mantıksız..

Back
X