Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

kızlar haftada ıkı kez yapsam daha da hızlanırmı uzaması sızce daha sık yapan varmı aranızda

canım cok tesekkur ederim bizimlede paylaştıgın icin bu bilgiyi nice sagllıklı guzel uzun saclara olsun benim bir sorum yeni saclar cıkıyor peki kendi sacımızıda uzatıyormu acaba tesekkurler simdiden :)

şimdi okudum tarifinizi, işyerinin şoförüne rica ettim. hızlı bi şekilde kasaba gittim ve iliği aldım. ben şimdi bu tarife zarar vermeden değiştirsem olurmu. 1er tane bemiks- evigen- bepanten ampül koysam biraz badem yağı bi tane yumurta sarısı koysam böyle sürsem ne dersiniz. saf zeytinyağı saçımı yakıyo onu süremiyorum çünkü. kokulu yağ yerinede yarım kapak çamterebentini koysam olurmu. arkadaşlar fikir verin lütfen, karışıma koyacaklarımın hepsi saça yararlı ama ilikte içine girince kötü bi karışım olurmu bilemiyorum...

canım dediklerinin hepsini koyabilirsin hiçbir zararı olmaz.hepsi saça faydalı şeyler.yalnız çam telebenti kokusunu alırmı bilmiyorum.alırsa oda olur.almazsa kokusunu miden bulanabilir.

arkadaşlar yaptım dün. çamterebentini koymadım oda saçımın uçlarına zarar veriyo çünkü. ben size yumurta sarısı koymanızı tavsiye ediyorum. yumurta sarısı yağı biraz öldürüyor, saçın temizlenmensi çok kolay oluyor. sıcak suyla akıtıp 2 defa şampuanlamız yeterli. emeği geçen bilgilendiren herkese teşekkürler. gelişmeleri yazarım. sevgilerrrr....

pardon da sıcak su kafanda pişirmedi mi yumurtayla sığır iliğini?? :S:S:S
ben bi kere yumurtalı bişeyler sürmüştüm kafamda pişti çıkartamadım onları katılaştı resmen sonra da midem bulanıp kusmuştum hiç iyi anılarım yok yumurtayla

Eğer gercekten sacı gürleştürüyor ve uzatıyorsa ben bunu hemen yarın yaparım !!!

ssaclarım o kadar azaldı ki kedi kuyrugu gibi oluyo toplayınca bide kestirdim omuz hizasında denemediğim şey kalmadı bunu da denerim umarım işe yarar ya.. yapanlar foto koysanız olur mu bi iyice gaza gelsek biz sadece bir kişi koymuş

kızlar ben yaklaşık 1 aydır yapıyorum..henüz tam bir farklılık hissetmiş değilim ..ama ben başka bişey sormak istiyorum hiç erkek kardeşine,eşine vs uygulayan var mı ...?

kızlar ben yaklaşık 1 aydır yapıyorum..henüz tam bir farklılık hissetmiş değilim ..ama ben başka bişey sormak istiyorum hiç erkek kardeşine,eşine vs uygulayan var mı ...?

canım sanırım kişiden kişiye değişiyor.ben çok güzel sonuç aldım bu formulle ben eşime de yapıyordum kendime yaparken.yok denecek kadar az etki etti

erkeklerdede aynı etkiyi görürmüyüz kullananlar varmı yorum yazabilirlermi ?

bide bana kuaför açılan yerlere sarımsak sür demişti şimdi bunun içine bide sarımsak koysam nasıl olur faydası olur zararı olmaz sanırsam

canım sanırım kişiden kişiye değişiyor.ben çok güzel sonuç aldım bu formulle ben eşime de yapıyordum kendime yaparken.yok denecek kadar az etki etti

kesinlikle yılmadan umutla yapıyorum ve sonucunda yüzümün güleceğinden emin arkadasım henüz yolmış değilim yani

ılıgı kaynattıktan sonra kullanmak ıcın suyunu mu alıyoruz yoksa o ılıklerı mı blendra koyuyoruz kızlar ya tam anlayamadım ben sanırsam

bu kuru toplamda ne kadar sure kullandın acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…