- 4 Ocak 2017
- 173
- 93
- 98
- Konu Sahibi Bilmesendeolur
-
Araştırdım biraz 170i aramamız gerekiyomuş ama rüşvet işi filan girer mi acaba araya diye aklıma takıldı. Çünkü Arada bir geliyolarmış denetlemeye ama bi sigara çay içip gidiyolar dedi kardeşim. Acaba o gelenler mi gelir yoksa Başka bi müfettiş mi ?Sikayet edin isyerini basip aninda sigorta yapiyorlar yada hicbirsey imzalamadan orda bulunan imzalarini belgelerini alsin dava acin.
Ayrintisi icin avukatla gorusun.
Diger durum icin plakasini trafige bildirin surekli farkli kisilere sikayet ettirin.
Orada çalıştığına dair ne gibi kanıtlar verebiliriz. Kimsenin Şahitlik yapacağını sanmıyorum. Maaş kartı falanda yok.Alo 170
Bide müfettişler ne şikayetten ne kadar süre sonra gelirler acaba ?Araştırdım biraz 170i aramamız gerekiyomuş ama rüşvet işi filan girer mi acaba araya diye aklıma takıldı. Çünkü Arada bir geliyolarmış denetlemeye ama bi sigara çay içip gidiyolar dedi kardeşim. Acaba o gelenler mi gelir yoksa Başka bi müfettiş mi ?
Arada gelenler normal denetlemeye geliyordur sikayet olunca islem icin gelirler bos donemezler bence.Baskalari gelmez ise onlarida sikayet eder kardesiniz gelip cay ictiklerini soylersiniz kameralardan bakilir.Siz gorevinizi yapin sikayet edin makine falan diyorsunuz is kazasi olsa yazik insanlara hastane parasida odemez o adam.Araştırdım biraz 170i aramamız gerekiyomuş ama rüşvet işi filan girer mi acaba araya diye aklıma takıldı. Çünkü Arada bir geliyolarmış denetlemeye ama bi sigara çay içip gidiyolar dedi kardeşim. Acaba o gelenler mi gelir yoksa Başka bi müfettiş mi ?
Kanıt olarak ne isterler peki Maaş karto yada Bordro falan imzalamıyo çünkü.182 yi arayin. sikayet edin. aninda cok yuklu miktarda para cezasi alirlar.
Bilmiyorum hic ama makine var is kazasi riski cok falan oyle sikayet edin.Bide müfettişler ne şikayetten ne kadar süre sonra gelirler acaba ?
Is yerine girildiginde calisan vaziyette olmasi ben burda calisiyorum ispatim kameralar imzalarim demesi yeterli.Kanıt olarak ne isterler peki Maaş karto yada Bordro falan imzalamıyo çünkü.
Haklısınız. 380 Wolt mu Watt mı öyle bi makine tehlikelide yani. Peki bu ezmeye kalktığı hayvanlar için 153ü arasam yardımcı olurlar mı yoksa başka biyere mi başvurmam gerekiyo.Arada gePeklenler normal denetlemeye geliyordur sikayet olunca islem icin gelirler bos donemezler bence.Baskalari gelmez ise onlarida sikayet eder kardesiniz gelip cay ictiklerini soylersiniz kameralardan bakilir.Siz gorevinizi yapin sikayet edin makine falan diyorsunuz is kazasi olsa yazik insanlara hastane parasida odemez o adam.
Teşekkür ederim İnşallah sonuç alırız yanına kamaz böyle insanların.Is yerine girildiginde calisan vaziyette olmasi ben burda calisiyorum ispatim kameralar imzalarim demesi yeterli.
Teşekkür ederim İnşallah sonuç alırız yanına kamaz böyle insanların.Is yerine girildiginde calisan vaziyette olmasi ben burda calisiyorum ispatim kameralar imzalarim demesi yeterli.
Google yazin isterseniz birde arabanin fotografini plakasi gozukecek sekilde cekin hayvan haklari derneklerine atin onlarda ilgilenir sizinle.Haklısınız. 380 Wolt mu Watt mı öyle bi makine tehlikelide yani. Peki bu ezmeye kalktığı hayvanlar için 153ü arasam yardımcı olurlar mı yoksa başka biyere mi başvurmam gerekiyo.
pisliğe bak allah onu kahretsin yolda yatan hayvanı çiğnemeye çalışmak ve o serviste kardeşinden başka insan yokmuymuş patron diye herşeyi yapma hakkı varmı sanıyor bu pislik. 182 arasın hemen gelirler çok sürmez bir para cezası keserler sonra kardeşin onların tutanakları ile işçi mahkemesine dava açar şahide de gerek kalmaz. ama yani o köpeğe yapılana ciddi anlamda öfkelendim sinirden gözümden yaş geliyor ya. o hayvana ne oldu orda kimbilir. Allahım kahret böyle insanlarıMerhaba Hanımlar. Bu sefer Kız kardeşimin bi sorunu için size danışmak istiyorum. Kız kardeşim Aralık ayının son günlerinde işe başladı Annemin İş dolayısıyla tanıdığı bi yerdi burası. İlk başta olması gereken şekilde asgari ücret sigorta olarak anlaşıldı. İşe başladıktan sonra durumların iyi gitmediğini sigortanın birkaç ay içerisinde yapılacağını ama yine asgari ücreti yani 1.400 liranın verileceği söylendi.(Tabi arada olan hatırında verdiği rahatlıkla bunu isteyebildiler.) Maaş günü geldiğinde 1.200 lira verildi ve yine durumlar sıkışık idare edin bikaç aya halledilecek diyerek geçiştirildi. Kardeşimin o zamanlar maddi açıdan paraya ihtiyacı olmadığı için çokta sıkıştırmadılar yaptığı işte yorucu ağır bi iş değildi. Ama bu seferde bezdirme politikası uygulamaya başladılar. Sürekli aşağılama vs. Patronda caninin teki. Sürekli hayvanlara eziyet eden durduk yere taşlamaya kalkan arabayla giderken ezmeye çalışan bi tip. Bugün serviste giderkende yine aynı şeyi yapmış ve yol kenarında yatan bi köpeği çiğnemeye çalışmış ve malesef patisinin üstünden geçmiş.Kardeşimde yaptığının yanlış olduğunu söyleyince zaten aşağılayan bi tip olduğu için tartışma çıkarmış ve çevre yolu gibi ıssız biyerden geçerken arabadan indirmekle tehdik etmiş. Yanında diğer elemanlarda var ama kimse patrona ses etmiyo. Zaten 3 ortaklar kimsenin kimseden haberi yok. Ve kardeşim işten ayrılmak istiyo ama ben öylece çıkıp gitmemesini hakkını aramasını söyledim. Sigortasız işçi çalışırdığını nasıl kanıtlayabilir. Maaşını elden veriyolar. Ama gelen giden kargolarda kardeşimin imzası var ve başında iş yaptığı makinede o gün o makineyi kim kullandıysa onun ismi ve soy ismi yazılı tarihleriyle birlikte. Ve en önemlisi bu adamın trafik kurallarına uymayarak araç kullandığını ve hayvanlara eziyet etmesinin bedelini nasıl ödetiriz. Uzun oldu biraz şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. İnşallah sonuç alırız.Is yerine girildiginde calisan vaziyette olmasi ben burda calisiyorum ispatim kameralar imzalarim demesi yeterli.
sgk ya şikayet edin.Merhaba Hanımlar. Bu sefer Kız kardeşimin bi sorunu için size danışmak istiyorum. Kız kardeşim Aralık ayının son günlerinde işe başladı Annemin İş dolayısıyla tanıdığı bi yerdi burası. İlk başta olması gereken şekilde asgari ücret sigorta olarak anlaşıldı. İşe başladıktan sonra durumların iyi gitmediğini sigortanın birkaç ay içerisinde yapılacağını ama yine asgari ücreti yani 1.400 liranın verileceği söylendi.(Tabi arada olan hatırında verdiği rahatlıkla bunu isteyebildiler.) Maaş günü geldiğinde 1.200 lira verildi ve yine durumlar sıkışık idare edin bikaç aya halledilecek diyerek geçiştirildi. Kardeşimin o zamanlar maddi açıdan paraya ihtiyacı olmadığı için çokta sıkıştırmadılar yaptığı işte yorucu ağır bi iş değildi. Ama bu seferde bezdirme politikası uygulamaya başladılar. Sürekli aşağılama vs. Patronda caninin teki. Sürekli hayvanlara eziyet eden durduk yere taşlamaya kalkan arabayla giderken ezmeye çalışan bi tip. Bugün serviste giderkende yine aynı şeyi yapmış ve yol kenarında yatan bi köpeği çiğnemeye çalışmış ve malesef patisinin üstünden geçmiş.Kardeşimde yaptığının yanlış olduğunu söyleyince zaten aşağılayan bi tip olduğu için tartışma çıkarmış ve çevre yolu gibi ıssız biyerden geçerken arabadan indirmekle tehdik etmiş. Yanında diğer elemanlarda var ama kimse patrona ses etmiyo. Zaten 3 ortaklar kimsenin kimseden haberi yok. Ve kardeşim işten ayrılmak istiyo ama ben öylece çıkıp gitmemesini hakkını aramasını söyledim. Sigortasız işçi çalışırdığını nasıl kanıtlayabilir. Maaşını elden veriyolar. Ama gelen giden kargolarda kardeşimin imzası var ve başında iş yaptığı makinede o gün o makineyi kim kullandıysa onun ismi ve soy ismi yazılı tarihleriyle birlikte. Ve en önemlisi bu adamın trafik kurallarına uymayarak araç kullandığını ve hayvanlara eziyet etmesinin bedelini nasıl ödetiriz. Uzun oldu biraz şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?