Sihirli bir değneğiniz olsa neyi değiştirirdiniz?

babamı cumhur başkanı dayımı başbakan, amcamı adalet bakanı yengemi milli eğitim bakanı, abimi dış ileri bakanı, annemi iş içleri bakanı, kendimi de:S... bir bakanda ben olurdum canım ... ooo bizim sülale zengi olurdu .

şimdiye kadar gelmiş bütün boşbakanları dünya yüzeyinden silerdim. sadece atam olsun bize hiçbirşey olmaz derdim.

Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokup ,fesatlık yapanları...Onlar olmasa bu dünya ne güzel olurdu...

kendini beğenmiş,ukala,her şeyi kendisinin bildiğini sanan,görgü kurallarını bilmeyen,ben merkezci ve yalancı insanların hepsinin yok olmasını isterdim.

birde kendimi adli tıp doktoru yapardım yada genel cerrahı uzmanı

İhaneti silerdim ..

Bi insan sevmekten vazgectiginde digerinde de otomatik olarak o aşkın bitmesini sağlardım ki iki taraftan biri daha çok acı cekmesin

Sevdiğimle aynı şehirde aynı evi paylaşmak(İstanbul'umda) anne ve babama da yakın olup her an gelip gidebilmek...
Olur mu ya... Bir an evvel...

bir an önce mezun ederdim kendimi lojmanlı bir hastane yahut iyi bir maaş ve kiralık bir evim olsun isterdim ve ailemden olabildiğince uzakta mümkünse güneylerde bir yerlerde çok bıktım bu aileden!

Sadece yaz ve bahar mevsiminin olmasını

ohhoo saymakla bitmez...
basbakani, milletvekillerini degistirirdim, amerikan ajanlarini tam tersi islere verirdim, amerikanin sahip oldugu tum parayi yok ederdim, israilin guclerini elinden alirdim, sonra kendi huylarimdan bazilarini degistirirdim, esim bir kac huyunu degistirirdim, bir de banka hesabimizdaki parayi maksimum miktara cikarirdim

Biraz kendimi değiştirirdim sonra ailemde ki bazı insanları ve ülkeyi..

Burcumu değiştirirdim bu birrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aşkımı biraz romantik yapardım bu da ikiiiiiii:86:
Babacığımın sağlığını da düzeltirdim bu da üççç ve en önemlisiiiiiii

1. si babamın stresini, annemin hastalıklarını yok ederdim.
2.si Patates'imin düşüncesiz ailesinin geride bıraktığı o sıkıntıyı yok ederdim.
3.sü Patates'imi İstanbul'a ışınlardım :87: Sonsuza kadar benle kalsın diye :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…