Sihirli bir değneğiniz olsa neyi değiştirirdiniz?

mesleğimi, hayatta yanlış attığım adımları aslında bir çok şey keşke imkan olsaydı.

Beyni olmayanların kafatasının içine beyin koyarak olmayan beyinlerini yenisiyle değiştirmek isterdim ! :) ...

kaynanamı saksıda bi bitkiye çevirirdim.orda öylece dursun,konuşmasın,görmesin,duymasın

sihirli bir değneğim olsaydı zamanı geri alırdım.üniversite okur mezun olurdum.daha iyi bir işim ve çevrem olurdu.
sonra dünyayı değiştirmek isterdim.zalim ve kötü niyetli insanların içini,yüreğini değiştirirdim.vicdan merhamet koyardım içlerine.
sonra kocaman bir kalkan yapardım.ve bütün hayvanları korurdum.hemde hepsini.

açlıktan ve sefaletten insanların ölmesini engellerdim.tabi hayvanlarında.herkez dost olsun ve barış olsun diye dilerdim.

değneğimi bunları için kullanırdım.:yaşadığım sürece...69:

kafamdaki tilkileri yoklardım

insanları değiştiririm çünki yaşadığımız bu evreni iyi ve kötü yapan insandır hayat insanların belirlediği nedenler yüzünden güzel yada çirkindir insanlara özellikle cahillere zeka bilim merhamet vicdan sadakat dürüstlük cesaret dine hizmet duygularını kazandırmak isterdim o zaman dünya işte böyle fark atardı

sihirli değneği sihirsiz değnek yapma isteği. sonra insanlığa geri göndermek.

İnsanların IQ seviyelerini artırır, algılarını geliştirirdim. Evrene daha geniş bakabilmelerini sağlardım. Belki ozaman normal olanla olmayanı da ayırt edebilirlerdi.

Kendimi daha az duygusal olan, daha katı biri haline getirirdim. Kırılmak yerine kırmayı beceren biri olmak isterdim.

Daha affedici olabilmeyi isterdim. Kin tutmamayı, yapılan yanlışları tölere etmeyi becerebilmeyi, unutabilmeyi isterdim.

Çok detaycı olmamayı, kafama herşeyi takmamayı, umursamazlığı becerebilmeyi isterdim.

kpssyi kaldırırım.herkesi okuduğu bölüme göre,yeteneğine göre bi işe sokarım..gerçi bu sihirli deynekle bile zor olur heralde

Malum asker bekliyorum ve daha çok yolumuz var
Bu işe kesinlikle bi el atardım kesinlikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…