- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
- Konu Sahibi siluet1989
-
Merhaba biz siirtteyiz asker misinizsiirtte yaşayan kimse yok mu ??
Sen burada ne geziyorsan hamilesinde bizden mi gizliyorsun
merhaba eşim polisMerhaba biz siirtteyiz asker misiniz
Sen burada ne geziyorsan hamilesinde bizden mi gizliyorsun
Siirtte hoşgeldinizmerhaba eşim polis
Canımsınyok kız son konularda en üstte siirt görünce seni etiketlemek için girdim yardımcı olursun diye düşündüm
❤❤Canımsın
Merhaba biz siirtteyiz asker misiniz
çok teşekkür ederim eşim gitti ben lojman çıkınca gideceğim.bu dr ve hastane fiyatları nedir ? bu arada allah yavrunuzu size bağışlasınSiirtte hoşgeldiniz2 özel bir devlet hastanesi var . Ben özel hastanede doğum yaptım 6 ay önce . Benim doktorum şuan burada değil taşındı . Ama o hastanenin sahibi abdullah sarı kadın doğum uzmanı . İzmirde de hastanesi var . İbni sina Hastanesi Abdullah hoca beni bir kaç kez muayene etti . Eğer benim doktorum o zaman gitmiş olsaydı bende Abdullah hocayla doğum yapacaktım
hastanenin adı hayat hastanesi mi ?Siirtte hoşgeldiniz2 özel bir devlet hastanesi var . Ben özel hastanede doğum yaptım 6 ay önce . Benim doktorum şuan burada değil taşındı . Ama o hastanenin sahibi abdullah sarı kadın doğum uzmanı . İzmirde de hastanesi var . İbni sina Hastanesi Abdullah hoca beni bir kaç kez muayene etti . Eğer benim doktorum o zaman gitmiş olsaydı bende Abdullah hocayla doğum yapacaktım
Abdullah’ın muayenesi 50 TL ucuz zaten . Ben normal doğumu 1000 TL ye yaptımçok teşekkür ederim eşim gitti ben lojman çıkınca gideceğim.bu dr ve hastane fiyatları nedir ? bu arada allah yavrunuzu size bağışlasın
İbni Sina . Hayat hastanesine sakın gitmeyin çok kirli bir yer . Çocuk mutlaka mikrop kapıyor oradahastanenin adı hayat hastanesi mi ?
bunu söylemeniz çok iyi oldu çok teşekkür ederim iyiki konu açmış ve sizinle karşılaşmışımİbni Sina . Hayat hastanesine sakın gitmeyin çok kirli bir yer . Çocuk mutlaka mikrop kapıyor orada
Ne sormak istersen hep yaz bana hiç çekinmebunu söylemeniz çok iyi oldu çok teşekkür ederim iyiki konu açmış ve sizinle karşılaşmışım
sizede çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim allah razı olsun.4 yaşında kızım var inş alışır oralara diye dua ediyorum.kreş imkanı vardır zaten dimiNe sormak istersen hep yaz bana hiç çekinme
Hangi şehirden geliyorsunuzçok teşekkür ederim allah razı olsun.4 yaşında kızım var inş alışır oralara diye dua ediyorum.kreş imkanı vardır zaten dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?