Doğuma Hazırlık Siirt merkeze tayinimiz çıktı doğum dr önerisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

siluet1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
455
518
33
merhaba arkadaşlar.istanbuldan siirte tayinimiz çıktı.elim gitti dün.lojman ne zaman çıkar bilen varmı? birde merkezde hangi hastane hangi kadın doğum dr önerirsiniz.24+1 hamileyim.

merhaba eşim polis
Siirtte hoşgeldiniz 2 özel bir devlet hastanesi var . Ben özel hastanede doğum yaptım 6 ay önce . Benim doktorum şuan burada değil taşındı . Ama o hastanenin sahibi abdullah sarı kadın doğum uzmanı . İzmirde de hastanesi var . İbni sina Hastanesi Abdullah hoca beni bir kaç kez muayene etti . Eğer benim doktorum o zaman gitmiş olsaydı bende Abdullah hocayla doğum yapacaktım

Lojman hakkında bilgim yok ne yazıkki benim eşim asker . Ama eğer lojman dışında oturmak isterseniz kooperatif mahallesini tavsiye ederim asker polis memur hep burada

Merhaba biz siirtteyiz asker misiniz
çok teşekkür ederim eşim gitti ben lojman çıkınca gideceğim.bu dr ve hastane fiyatları nedir ? bu arada allah yavrunuzu size bağışlasın

hastanenin adı hayat hastanesi mi ?

çok teşekkür ederim eşim gitti ben lojman çıkınca gideceğim.bu dr ve hastane fiyatları nedir ? bu arada allah yavrunuzu size bağışlasın
Abdullah’ın muayenesi 50 TL ucuz zaten . Ben normal doğumu 1000 TL ye yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…