• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Yüreyebilirsen topuklu ayakkabı çok güzel tabi.
Ama boyun 175 cm ise kazulet gibi durursun hoşluktan ziyade itici durur.
Bodrum sandaletler yazın vazgeçilmezim.Kışın da kısa botlar ve spor ayakkabı.
Gayette şık bence.
Hiçbir zaman şıkır şıkır bir kız olamadım.
Olsam da eğreti durur.
Ama saat,bileklik ve küpe vazgeçilmezim.:rapci:

Yüreyebilirsen topuklu ayakkabı çok güzel tabi.
Ama boyun 175 cm ise kazulet gibi durursun hoşluktan ziyade itici durur.
Bodrum sandaletler yazın vazgeçilmezim.Kışın da kısa botlar ve spor ayakkabı.
Gayette şık bence.
Hiçbir zaman şıkır şıkır bir kız olamadım.
Olsam da eğreti durur.
Ama saat,bileklik ve küpe vazgeçilmezim.:rapci:
O anlattığın benim iste :110:
Bende kazulet gibi duruyo ya ammaan zaten topukluyla yürüme özürlüsüyüm ben :kızgın:

Kızlar ben foto çektim ama atamadım:kızgın:
Çokta güzel giyinmiştim buraya atcam diye:rapci:

O anlattığın benim iste :110:
Bende kazulet gibi duruyo ya ammaan zaten topukluyla yürüme özürlüsüyüm ben :kızgın:

He ben de 173'üm giysem kule gibi oluyorum.
Zaten yürüyemiyorum da.
Dolgu topuğundan kalın topuğuna hepsini denedim.
Olmuyor arkadaş.
Alışmadık dötte don durmuyor işte.:bicak:

Şık olmak için öncelikle uyumlu giyinmek lazım.
Aşırı Mini bi etek giyip üstüne dekolte altına topukluyla değil şık anca çalıştığın ortama teşhir olursun.

Dar bi pantolon altına stiletto üzerine şık bir bluz bakımlı saç hoş bir makyaj güzel bakımlı tırnaklar kendine güven tamamdır.

Ben eşofman giyip altına spor ayakkabı başına spor şapka ile dönüp bir daha bir daha dönüp kendine baktıran hatun olabilirim bu benim elimde. Kendime güvenirim çünkü, şart değil bir taraflarımı açıp topuklu giyip şık olmam.

Yani bu birazda başta giyimle evet ama genellikle kişiyle alakalı bir durum. Güven de duruş da çok önemli bu arada.

He ben de 173'üm giysem kule gibi oluyorum.
Zaten yürüyemiyorum da.
Dolgu topuğundan kalın topuğuna hepsini denedim.
Olmuyor arkadaş.
Alışmadık dötte don durmuyor işte.:bicak:
Sorma ya ben giydiğim Zaman özürlü gibi birinin koluna girmeden yürüyemiyorum :KK19:
Geçen kış yılbaşı günü karda düştüm topuklularla salak kafa karda topuklumu giyilir:kızgın:
Heves iste evde giyiyorum öyle bi stiletto aldım sanki onu giycek ayak var evde giyip hevesimi alıyorum işteo_O çok isterdim şıkıdım şıkıdım yürüyeyim ama yok olmuyo :KK12:

Sorma ya ben giydiğim Zaman özürlü gibi birinin koluna girmeden yürüyemiyorum :KK19:
Geçen kış yılbaşı günü karda düştüm topuklularla salak kafa karda topuklumu giyilir:kızgın:
Heves iste evde giyiyorum öyle bi stiletto aldım sanki onu giycek ayak var evde giyip hevesimi alıyorum işteo_O çok isterdim şıkıdım şıkıdım yürüyeyim ama yok olmuyo :KK12:

Bir de benim ayaklarım 40 numara.
Hatta bazen 41 giyiyorum.
Kürek gibi, ayakkabı da bulamıyorum zaten.

Tabi sporun yerini tutmuyor ama kısa değilde uzun olanlar varya hani şuan moda herkesin ayağında olan onlar çok rahat tavsiye ederim

Iyyy çok iğrenç duruyor onlar.
Hiç tarzım değil.
Spor desen spor değil klasik desen kalsik değil.:silah:

Dün bu konuyu okuyup bugün topuklu giyen sirf benimiyim acaba :D

Bu arada kizlar siz Türkiye nin kaldirimdalarinda nasil topukluyla yoruyorsunuz?

tarz meselesi.
gecen gün haftasonu kahvaltıya gittiğimiz yerde ceket topuklu ayakkabıyla gelen bi kadın gördüm mesela.ben asla haftasonu öyle giyinmem.bende spor seviyorum yada az klasik. aşırı klasik bana göre değil. bankada devlet dairesinde plazada çalışsam ama kesin tam klasik giyinir mutlaka topuklu giyerdim çok beğeniyorum. ama öyle bi işim yok. devir rahatlık devri valla.

Tesettürlü olduğum için topuklu ayakkabı giymiyorum. Zaten tesettüre gireli makyajı ve topukluyu bıraktım ve Ohhh rahatlik buymus dedim.
Tesetturluyum ama bol ve şık giyinirim. Kendimi böyle beğeniyorum

kızlar merhaba,

İki gün önce bir şey oldu size danışmak istedim
Spordan tut da her şeyi giyebileceğim bir yerde çalışıyorum. Mesleğim rahat yani.
Öğle arasında yemekteyken konu açıldı
Topuklu vs giymeyen bakımsızdır dendi
Kızlar kendine baksın artık vs vs

Ben şifon gömlek vs şık şeyler de giyiyorum ama altına düz oxford ayakkabı giyerim

Topuklu sevmiyorum

Ama sanki bakımsız dedilrr. Tam da ayağımda spor ayakkabılar vardı

Sizce de öyle midir?
İlla şıkıdım şıkıdım mı dolaşmam gerek?
Spor giyen bakımsız mıdır
of ne kadar sacma bi algı ya
topuklu gıyen ve o bes cm ın onda yarattıgı ben guzelım algısı
halbukı bi kadın sıradan bi terlıklede guzelse guzeldır
topuklu da gunluk hayatımda sevmıyorummm hatta pek giymiyorum da ama şık mıyım sıkım ayrıca spor ayakkabı veya esofmanla da cok guzel cok seksi gorunebılır ınsan
5 6 cm ın guzellıkle paralel oldugu dusuncsı ne sacma ya :D bence sen yerıne gore gıyınıyosun bosver mılletı

ojesız asla dusuncesı de sacma ınsanın elleri guzelse guzeldır yemek yapan namaz kılan bı kadın oje surmuyo ama bakımsız mı sacma :KK48:

Back
X