• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.774
49.043
798
kızlar merhaba,

kombin nasıl yapılır, nelere dikkat edersiniz yaparken

kuzenim sporla şık olduğumu hissedemiyorum diyor bende topuklu rahat edemiyorum

Son düzenleme:
Aman ne takılıyorsun ki, milletin dediklerine.. Senin için en öncelikli ne? Rahat olmak mı?, Şık olmak mı?
Bence her topuklu giyinen de şık olmuyor, kimse kusura bakmasın..
Bende genellikle spor giyinirim.. Topuklu ise ayda yılda bir..

Çalıştığın fiziki şartlara göre değişir o.
Ben ofiste çalışıyorum ama çalıştığım ekiple çok da uygun kaçmıyor öyle giyinmem.İstersem giyerim o ayrı.
Ayrıca kıyafet konusunda norm yoktur.Güzellik gibi.Değişir herkesin fikrine tarzına göre.
Elalem topuklu ayakkabıyı bakımın bir parçası olarak görüyor ise o onların fikridir.
Bu bir olmazsa olmaz norm değildir.
Özüme dönersem,size ne be benim şıklık anlayışım budur derdim.

ne alaka allah aşkına topuklu şıklık sembolümü ama arada yerinde olsam platform sopuk giyemiyorsam stiletto ayakabı da giyer şıklığıma şıklık katarım.sen onlara bakma şıklık bakımlılık kendine yakışnı giymek hayatıım.herkesin tarzı farklı

Ben spor kıyafetle şıklık yaratanlara bayılıyorum. Kendim de tesettürlüyüm tesettür kıyafetler genelde hep klasik tarza yakın oluyo ama ben hep spor detaylarla klasikten çıkarmaya çalışırım. Özgür ruhluyum. Ayrıca sokakta incecik topukla yürümeye çalışırken komik duruma düşen kisiler mi şık? Bence hoş bi spor ayakkabı daha tarz duruyor. Ama mesela bi plazada çalışan kadın topuklu giyerse şık durur.

spor şıklık diye de bişe var işyerindeki arkadaşlara duyururum :)
bence temiz, düzgün özenli giyindikten üzerine yakıştırdıktan sonra her kıyafetle her ayakkabıyla şık ve bakımlı görünebilirsin

topuklu ayakkabı giymişliğim ömrü hayatımda bir elin on parmağını geçmez.gi ye mi yo rum. hele günlük hayatta asla kullanamıyorum. Converse olmasaymış, wans bir ayakkabı çıkmasaymış ne olurmuşum bilmem.Şıklıktan ziyade rahatlığa çok düşkünüm sanıyorum ben.

valla o 10 cm lik topuklularla oradan oraya koştukça ben dikkatimi filme verip izleyemedim.
ben bir düğünde giysem öbür gün perte çıkıyorum yahu :kızgın:
Kaldi ki millet is ortaminda giyiyor. Surekli otursam holdingte ofiste calissam tamam da allahin pis boya fabrikasinda calismisim 8 sene ne yapayim topukluyu;)

İnsan kendine yakışanı giymeli bence. Mesela tombiş bacaklı birine mini etek yakışmayabiliyor. Bu onun şık olduğu anlamına gelmez bence. O yüzden kimseyi takmayacaksın. Kendini iyi hissettiğin gibi davran

Ama sen resmi bi yerde çalışıyorsan hani tam spor ayakkabı degil de babetlerin klasik şık duranları oluyo. Yani illa topuklu gerekmiyor

Adliye koridorlarında cübbesinin altına babet giyen avukatlar hiç gözüme şık görünmemiştir. O yüzden mümkün olduğunca topuklu giymeye çalışırım. Özellikle cübbemin altına asla babet giymem. İnsanların çalışma ortamlarına göre değişir. Ama hafta sonu hayatta ayağıma topuklu ayakkabı giymem, bence hem spor hem şık olunabilir. Şıklık = topuklu ayakkabı diye bir genelleme yapılamaz bence.

Kiz konu sahibi :) oxford ben de istiyorum alsam mi rahat mi cok? Seninkiler tam taban seklinde mi canim?

Kaldi ki millet is ortaminda giyiyor. Surekli otursam holdingte ofiste calissam tamam da allahin pis boya fabrikasinda calismisim 8 sene ne yapayim topukluyu:KK66:

canım ben ofisteyim ama, genel olarak spor.
bir gün hafif makyaj yapıp işe gitsem, aaa goha ne yaptın sende bir değişiklik var diyen erkek arkadaşlar var çevremde.
topuklu giysem kalp krizi geçirirler maazallah :)

ama ablam öğretmen, o diyor ki, bu şekilde insan içine mi çıkacaksın????

dediğin gibi ortamına uygun giyinmek önemli.
bir de kişi kendine yakıştırdığını giyecek elbette.

ama konu sahibinin yazdığı şekilde düşünen çok fazla kişi var,
özellikle moda ile iç içe olan kişiler için babet, spor ayakkabı facia demek.

ya transformersta dünya yıkılıyor, kız topuklularını çıkarmadı yahu,
seninki bahane :rolleyes:
landscape-1447175108-angels-index.webp onlara göre şıklık budur o zaman victorianın melekleri gibi gezelim. ahan da sana şıklık:skandal:

Back
X