• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Konu sahibi evli misin? bekar mısın ? bilemiyorum.. eğer ofisten hoşlandığın birileri yoksa, söylediklerini pek umursama.. Klasik türk erkekleri.. kadınlardan çok şey isterler, ama kendileri, bir gömleği üst üste bi hafta boyunca giyerler...
Önemli olan sensin, nasıl rahatsan öyle giyin.. Herkes önce kendine baksın..

Konu sahibi evli misin? bekar mısın ? bilemiyorum.. eğer ofisten hoşlandığın birileri yoksa, söylediklerini pek umursama.. Klasik türk erkekleri.. kadınlardan çok şey isterler, ama kendileri, bir gömleği üst üste bi hafta boyunca giyerler...
Önemli olan sensin, nasıl rahatsan öyle giyin.. Herkes önce kendine baksın..

Erkeklerle işim olmaz zaten başım bağlı :)
Beni seven de böyle seviyor :D

Bende kendimi böyle seviyorum
Ama her gün her gün kumaş aontolon altına topuklu giyemem ki

İzmir'deyim canım :KK48: Staj yaparken bende genelde babet tercih ediyordum ama sanırım alıştım. Hoş büroya geldiğimde direk çıkartıyorum ayağımdan :)
Ben de alışmak istiyorum ya nasıl basardın ? Yakında üniversitede hoca olmayı düşünüyorum da öğrencilerin karşısında şık dursam çok iyi olur :olamaz: bu arada ben de deü mezunuyum izmiri severim ve izmir adliyesi gerçekten büyük :super:

İşte benim derdim de bu
Böyle düşünen kişilerden çekiniyorum sanırım
Yanımda biri topukluyla dolanırken bana aa paspala bak denmesi :KK43:

Ne alaka canım ben yıllardır giyerim babet hiç te öyle durduğunu düşünmedim.hiçte paspal görünmüyorum:63:
AMa GİYENLEREDE içimden amma güzel durmuş ha ne şık giyinmiş diyorum.:süslü::süslü: e şık gerçekten yani :)
Şimdi ben dağlık bölümde çalıştığım için inşaat sektörü mecbur böyle giyiyorum spor ,babet vs...
Fakat önemli bir toplantı olacak ise ofis merkezde mesela çok topuklu olmasada az topuklu tercihim:KK25:
Ama normal bir işim için ofise uğrayacaksam şık babetlerimi giyiyorum kıyafetlerimle kombin yapıyorum aynaya bakıp ayy ne cici olmuşum diyorum yani :KK24:

geçen sene 3 kere düşünce artık topuklu giymeye korkar oldum kaldırımlar bu kadar engebeli delik deşikken bu memelekette topuklu giymek ipte cambazlık yapmak gibi bişi.... 1 yıldır bacağımdaki morluk hala geçmedi o da hatırası :)

canım ben ofisteyim ama, genel olarak spor.
bir gün hafif makyaj yapıp işe gitsem, aaa goha ne yaptın sende bir değişiklik var diyen erkek arkadaşlar var çevremde.
topuklu giysem kalp krizi geçirirler maazallah :)

ama ablam öğretmen, o diyor ki, bu şekilde insan içine mi çıkacaksın????

dediğin gibi ortamına uygun giyinmek önemli.
bir de kişi kendine yakıştırdığını giyecek elbette.

ama konu sahibinin yazdığı şekilde düşünen çok fazla kişi var,
özellikle moda ile iç içe olan kişiler için babet, spor ayakkabı facia demek.
Adamlara aci bence goha gitme topukluyla ;)
Ortamina gore olmasi onemli
Isyerini gectim millet o 15 cm topuklularla metroya biniyor yav? Hadi is ortamlari diyelim uygun e git geller nolacak;) ben mumkun degil toplu tasima kullanamam o ayakkabilarla

Topukluyla hayatta yaşayamam ben..
Ama onlara göre öyle
Spor şıklık önemlidir benim için..

Haklısın....

Ofiste çalışıyorum ama müdürüm bile bu havada asker botuyla geliyor ama ofis arkadaşlarıma göre kot pantolon bile giymemeliyim

Babet alacağım zaten moralimi bozdular :KK70:
Asker botu mu oha ;)

Onu diyen halt etmiş. İşin nekadar rahat olursa olsun akşama kadar topuklu ile o ayak ne hale gelir. Spor ayakkabı ile de pekala şık ve bakımlı olunur. Ama muhakkak topuklu giymen gereken bir kıyafet altına spor giymek olmaz tabiki
kızlar merhaba,

İki gün önce bir şey oldu size danışmak istedim
Spordan tut da her şeyi giyebileceğim bir yerde çalışıyorum. Mesleğim rahat yani.
Öğle arasında yemekteyken konu açıldı
Topuklu vs giymeyen bakımsızdır dendi
Kızlar kendine baksın artık vs vs

Ben şifon gömlek vs şık şeyler de giyiyorum ama altına düz oxford ayakkabı giyerim

Topuklu sevmiyorum

Ama sanki bakımsız dedilrr. Tam da ayağımda spor ayakkabılar vardı

Sizce de öyle midir?
İlla şıkıdım şıkıdım mı dolaşmam gerek?
Spor giyen bakımsız mıdır

Adamlara aci bence goha gitme topukluyla :KK66:
Ortamina gore olmasi onemli
Isyerini gectim millet o 15 cm topuklularla metroya biniyor yav? Hadi is ortamlari diyelim uygun e git geller nolacak:KK66: ben mumkun degil toplu tasima kullanamam o ayakkabilarla
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ya hep bahane,
iş yerinde klasik giyim zorunlu olan arkadaşlarım babet giyip, topukluları çantaya atıyorlar.
bu şekilde idare ediyorlar.

Hı anladım ve canlandırdım gözümde onu :) bir incelemem lazım oda çok erkeksi bir şey gibi durur sanki kaba gibi sanırım onu tercih etmezdim :KK66:

1628230992_1.jpg

valla ünlü bir modacı da baya eleştirmişti babet giyenleri, kimdi ki.
kadın dediğin topuklu giyer demişti.

ben de mecbur kalmadıkça topuklu giyemem, hiç rahat edemem.
ama topuklu ayakkabı şıklığını da inkar edemeyiz, çok güzel ya...
Güzel görünmek için her günümüzü civi gibi topuk üzerinde niye geçirelim. Sadist bir modacıymış o. Ama arzu endam ederek girmen gereken ortamlardaşart tabiki. Bide o topukla yürüyemeyen ler var ki nolur hiç giymesinler:)

canım ben ofisteyim ama, genel olarak spor.
bir gün hafif makyaj yapıp işe gitsem, aaa goha ne yaptın sende bir değişiklik var diyen erkek arkadaşlar var çevremde.
topuklu giysem kalp krizi geçirirler maazallah :)

ama ablam öğretmen, o diyor ki, bu şekilde insan içine mi çıkacaksın????

dediğin gibi ortamına uygun giyinmek önemli.
bir de kişi kendine yakıştırdığını giyecek elbette.

ama konu sahibinin yazdığı şekilde düşünen çok fazla kişi var,
özellikle moda ile iç içe olan kişiler için babet, spor ayakkabı facia demek.

Ya Alys Alys bu yorumda kendimi gördüm :)) şimdi dediğim gibi dağlık ortamda çalıştığım için hoş makyaj yapmayı sevmem ama indirgeyecek olursam kalem çok severim sürmeyi gözüme .Fakat bir gün kullansam buradaki normal personel dahil yönetici grubu aseeg hn.sizde değişiklik var deyip duruyorlar ve hevesimi kırıyorlar.Bende yapmıyorum.Maazallah hepsi erkek yani ve ben tek bayan.İŞte herhalde yerine göre herşey diyebilirim ;)

Onu diyen halt etmiş. İşin nekadar rahat olursa olsun akşama kadar topuklu ile o ayak ne hale gelir. Spor ayakkabı ile de pekala şık ve bakımlı olunur. Ama muhakkak topuklu giymen gereken bir kıyafet altına spor giymek olmaz tabiki

Şık kıyafetlerin altına oxford giyiyorum topuklu değil

Back
X