• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

yerıne göre gıyıneceksin,bende her telden var,topuklu ayakkabı mneselesi araban varsa süperr,ama toplu taşıma kullanınca olmuyo,işyerıne koy orda gıy,ama sen o gıydıklerınle mutsuzsn ışığın sönuk olur,ama sen rahatssan enerjınde süper olur,babette gıyerım,topukluda,yerıne göre,şimdi gun içinde toplu taşıma ile sgk,maliye dolaşcaksam asla gıymem topuklu,arabam olsa gıyerım,onu sen ayarla,mıllete bakma,

Teşekkür ederim güzellik bakan gözdedir :KK8:
İşte bi de düğünlerde giyerim, bu kadar :KK70: kendi düğünümde bile düz giydim mesela eşimle fifti fiftiyiz
Bi tanıdık görse çakar bence beni deve kuşu gibi iki yüzümü karaladım işte saklandım sanıyorum muhaha

:D :D :D

ayy bende dugunumde dantel beyaz bot gıydım :D napım gelınlıgım cok agırdı rahat oldu

ben kendı dugunumde bıle makyaj yapmadım saclarımı ördurdum sadece rımel goz kalemı ve ruj okadar

bazen şık olcam dıye maymuna donuyorlar benım komıgıme gıdıyor dumduz bi fönle bıle ortamın en şık hanımı olunabılır halbukı :)

:KK70: :KK70: :KK70:

ayy bende dugunumde dantel beyaz bot gıydım :KK70: napım gelınlıgım cok agırdı rahat oldu

ben kendı dugunumde bıle makyaj yapmadım saclarımı ördurdum sadece rımel goz kalemı ve ruj okadar

bazen şık olcam dıye maymuna donuyorlar benım komıgıme gıdıyor dumduz bi fönle bıle ortamın en şık hanımı olunabılır halbukı :)

Ben de düğünümde makyaj yaptırmamıştım sadece pudra ve rimel vardı. Tesettürlü giydim çünkü.

Topuklu ayakkabıyı bu kadar önemseyenlere kapitalizmin kandırdığı bir kadın olduğunu söylesen hepsi üstüne çullanır ne alakası var der. Topuklu ayakkabı bir kere konforlu değildir. Kadın kendini güzel hissetmek için giyer. Ama hiç sorgulamaz bu algı bende nasıl oluştu diye. Kendi için giyer, erkek için giyer. Ama çok nettir ki topuklu ayakkabı bu dünya sisteminin kadına attığı en büyük kazıktır. Bakımla özdeşleştirenlere de buradan selam olsun.

Hem rahat hem şik olunmuyor malesef 10 cm topukla kimse rahat edemez. Dugunlerde bile dolgu topuk tercih ediyorum genelde is yerinde olmaz o ya cok alisik olmak lazim konvers giydim hep bende cok sik olmak istersemde babet yani

Her zaman spor giyerim. Babetler ve spor ayakkabılarını çok severim. Topuklu yeri geldiğinde güzeldir. Mesela yarın müfettiş gelecek. Topuklu ayakkabı giymeyi düşünüyorum bunjn gibi yerlerde giyerim.

Profil fotoğrafım kendimim aslında.
Pek bir numaram yok be şekerim.
Hatta tamamen klasik Türk kadınıyım.
Sabah kalkıp elbise giyip işe giden,akşam olunca gecelik giyip kocasına sarmaşarak uyuyan kadın.
Çok düz mantığım yani..

bu cevaptan sonra profil fotosuna bakanlar parmak kaldırsın:KK12:

Ben kışın uyum muyum dinlemem, ne kalınsa onu giyerim
Şurası zaten Bolu, kış pikniği yapalım dediler. Ben kansızım bi taraflarım dondu

Haftasonu eşofman filan diyodunuz, bu benim eşofmanlı halim işte altına da bi converse giyiniyorum
Ki bence bu şık halim :KK70: piknik vardı da ondan

İşe böyle gitmişliğim var mesela
Hani işyerinde o olmaz bu olmaz deniyo ya, tişört giymem ama çok ta klasik takılmam. Nadirdir

Sıkı durun en şık fotom sayılacak bi resim geliyo :KK70:
Benim giydiğim topuk ancak bu kadar olur işte, soğan cücüğü kadar :KK70:
Kızımın doğum günüydü bu da

Alıntı yapmayın litfen :KK70:
Kız anlattığın kadar paçoz değilmişsin:rolleyes:
Öyle çok sade anlatınca :KK70:
Ben seni çok begendim hanım hanımcıksın valla:KK73: benim tarzıma çok yakın :KK31:
Bende birazdan bi yere gitcem üstümü giyince atcam buraya bi poz :KK75:
Ne giysem acaba:confused:

Tamam kızlar bir tane hafif topuk ayakkabı alayım. Ama önerileriniz var mı ?

Bir de hafif topuk almıştım biri yaşlı ayakkabısı demişti topuğu kalın ve azıcık kısa diye

E uzun da ben giyemem. Ne almalıyım

Diğer sorum ise şimdi alıp giysem aaa bak bizden özendi dicekler çünkü topuklu ayakkabıyı azıcık gömdüm :KK43:

ay evet kısa ve kalın topuk babaanne ayakkabısı gibi duruyor..
alacaksanız hakkını verecek birşey alın

Kız anlattığın kadar paçoz değilmişsin:rolleyes:
Öyle çok sade anlatınca :KK70:
Ben seni çok begendim hanım hanımcıksın valla:KK73: benim tarzıma çok yakın :KK31:
Bende birazdan bi yere gitcem üstümü giyince atcam buraya bi poz :KK75:
Ne giysem acaba:confused:
Sağ ol bari :D
İşte sende böyle olduğun için beğeniyosun bence
Laale Laale bi gelsin görürsün :D

Ben de düğünümde makyaj yaptırmamıştım sadece pudra ve rimel vardı. Tesettürlü giydim çünkü.
tesetturlulerde agır makyaj hıc yakısmıyor sade olunca bakıslar yuz anlam kazanıyor masum duruyor
bazısı tesetturluyu dıye cok agır makyaj yaptırıyor ne kadar kotu gorunduklerını bılseler yaptırmazlardı heralde

ben guya tesetturlu degılım ama antep sıcagında :D uzun kollu gelınlık gıymıstım cocuklugumdan berı hayalımdekı gelınlık dıye

10628008_10152794461185802_5247945543817735657_n.webp

mesela buda benım bı akrabaya cay oturmasına gıderken kı halim :) ben klasık gıyerım...
7 bucuk aylık hamıleydım burda

10400635_10153875470970802_2633785576880611963_n.webp

tesetturlulerde agır makyaj hıc yakısmıyor sade olunca bakıslar yuz anlam kazanıyor masum duruyor
bazısı tesetturluyu dıye cok agır makyaj yaptırıyor ne kadar kotu gorunduklerını bılseler yaptırmazlardı heralde

ben guya tesetturlu degılım ama antep sıcagında :KK70: uzun kollu gelınlık gıymıstım cocuklugumdan berı hayalımdekı gelınlık dıye

Eki Görüntüle 1830466

mesela buda benım bı akrabaya cay oturmasına gıderken kı halim :) ben klasık gıyerım...
7 bucuk aylık hamıleydım burda

Eki Görüntüle 1830467
Sen şıksın yahu :) maşallah
Kızının gözleri sana benziyo bence

Şık olmak bence kendine yakistirdigindir. Plajda da topuklu giyelim o zaman. Ben o incecik civilerin üzerinde yuruyemiyorum valla.

Topuklu bisey yapmayan icindir
Butun gun ayakta olacagini bildigin halde topuklu giyersen aksama kendini yataga zor atarsin
bende cok seviyorum topukluyu ama rahatimdanda taviz vermem
dugunlere giderken en az 13cm topuklu giyerim
ise gelirken babet veya bot falan yani
spor ayakabbi hic giymem sadece spor salonunda

Şunu giyersen şık, bunu giyersen bakımlı olursun demek yanlış. Ben topuklu ayakkabıcıyım, hatta stiletto favorim. Ama spor ayakkabı da toms da snakers da yiyerim yeri gelince. Bence bakımım birinci kuralı temizlik, ardından şık ve bakımlı olmak için yerine göre ve birbiriyle uyumlu giyinmek şart bence.

Ben biraz da hasta ruhlu olduğumdan dolayı uyuma çok dikkat ederim, hele renk uyumu ve tarza. Öğretmenim. Topuklu giydiğimde de, spor ayakkabı giydiğimde de iltifat alırım. Önemli olan neyi neyle giymeniz bence.

Topuklu giymeyenler giyenleri
Topuklu giyenler de giymeyenleri gömmesin yav :D
Hepimiz kadınız

Şahsen bende topuklu giyemiyorum
Ama uzaktan bakınca hoş mu hoş
Doğruya doğru şimdi
Ama rahatıma da düşkünüm

Nasıl mutluysanız öyle giyinin
Birileri sizi şık ya da bakımlı bulsun diye değil

Back
X