Şık ve Klas Giyinmem Lazım

bonette

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
6
1
1
30
Birkaç ay sonra Hilton Otel'de önemli bir davete katılacağım ama nasıl giyinmem gerektiğini bilmiyorum. Daha önce hiç böyle şık olunması gereken bir yemeğe katılmamıştım.

Benzeri bi yemeğe katılan arkadaşlarımın ne giydiklerine baktım, hepsi düz siyah, mavi, lacivert gibi koyu tonlarda, desensiz ve upuzun elbiseler giymişler. Ben de elbise giymek istiyorum ama boyum kısa olduğu için yere kadar uzanan elbiseler beni daha da kısa gösterir diye düşündüm. Normalde bele oturup sonrasında genişleyen etekler çok hoşuma gidiyor ama eteği öyle olan bi elbise davet için uygunsuz mu olur?

Güzel elbise resimleri de paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :KK45:

ffc6052066_Carly.webp
[img][4][1] (1).webp

[img][4][1].webp

[img][4][2].webp

[img][4][3].webp

Birkaç ay sonra Hilton Otel'de önemli bir davete katılacağım ama nasıl giyinmem gerektiğini bilmiyorum. Daha önce hiç böyle şık olunması gereken bir yemeğe katılmamıştım.

Benzeri bi yemeğe katılan arkadaşlarımın ne giydiklerine baktım, hepsi düz siyah, mavi, lacivert gibi koyu tonlarda, desensiz ve upuzun elbiseler giymişler. Ben de elbise giymek istiyorum ama boyum kısa olduğu için yere kadar uzanan elbiseler beni daha da kısa gösterir diye düşündüm. Normalde bele oturup sonrasında genişleyen etekler çok hoşuma gidiyor ama eteği öyle olan bi elbise davet için uygunsuz mu olur?

Güzel elbise resimleri de paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :KK45:
Boyunuz kısaysa, uzun elbiseler uygun olmaz, lacivert veya siyah kısa düz bir elbise gitmeniz uygun olacaktır, bu tip davetlerde koyu ve düz renkler mümkün olduğunca göze batmayan sade elbiseler tercih edilmelidir, altına bir stiletto ve ayakkabınızla uyumlu portföy çanta, özenle toplanmış saçlar, sade ama zarif bir görüntü katacaktır size.

Kendi zevkime uygun birkaç elbise modeli vereyim size.

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Saçlarım çene hizasında bob stili olduğu için saçlarıma düz fönden bir şey yapamayacağım :110: elbise modelleri için çok teşekkür ederim :KK36:

Back
X