Teşekkürler inşallahsüreç nasıl işliyor bilgim yok fakat adalete güvenin umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır .
ınceleme yapılacak gereklı sonuclar cıktıktan sonra mahkeme konusu devreye gırecekMerhabalar,
ben tehdit ve şantajdan savcılığa beni rahatsız eden kişiyi şikayet ettim. İfademi aldılar fakat süreçle ilgili pek bir açıklama yapılmadı .
karşı tarafın ifadesini alıp serbest mi bırakıyolar sonra dava gününü mü bekliyoruz?
Telefon ve bilgisayarına el konulacağını söylediler bana sadece. Bilgisi olan daha önce yaşamış olan varaa cevaplaraa sevınırım
Merhabalar,
ben tehdit ve şantajdan savcılığa beni rahatsız eden kişiyi şikayet ettim. İfademi aldılar fakat süreçle ilgili pek bir açıklama yapılmadı .
karşı tarafın ifadesini alıp serbest mi bırakıyolar sonra dava gününü mü bekliyoruz?
Telefon ve bilgisayarına el konulacağını söylediler bana sadece. Bilgisi olan daha önce yaşamış olan varaa cevaplaraa sevınırım
Hamlen çok güzel olmuş canım. .emin ol bu korku ona yeter. Öyle esip gürlemeye benzemez bu.Merhabalar,
Evet ve hala para istemeye devam ediyorHala tehdit ediyor mu müsvette ?
Ben elimdeki tüm delilleri çıktıları verdimkarşı tarafın ifadesi alınır gerekli deliller toplandıktan sonra savcı ya takipsizlik verir yahut iddianame düzenleyip davayı açar soruşturma aşamasında karşı tarafın verdiği ifadeyi bilmeniz ile delillerin toplanmasına katılımınız elzemdir. sizi susturmalarına izin vermediğiniz için tebrik ediyorum. böyle güçlü kadınlara ihtiyacımız var.
Savcılıga verdim dedin mi ?Evet ve hala para istemeye devam ediyor
Son istemeleri. davadan haberi olursa etekleri tutuşur.Evet ve hala para istemeye devam ediyor
Elimdeki dedlilleri verdım ben hemen ertesi gün savcı atanır süreç başlar dediler ama bekliyorum bakalm ne olcakınceleme yapılacak gereklı sonuclar cıktıktan sonra mahkeme konusu devreye gırecek
ıfade alınınca tabıkı serbest once sucu kanıtlanmalı ıfadesı alınır ınceleme sonucu ortaya cıkanlara gore sızın sıkayetınız devreye alınır ondan sonra surec baslar her sıkayetde hemen ıcerı almazlar
sıkayet ettıgınız ıcın sonucu kesın alırsınız dava surecını de e devletden takıp edebılırsınız . sızı tebrık ederım kendınızı savundugunuz boyle serefsızlere karsı sessız kalmadıgınız ıcın keske herkes boyle olsa.
Hayır savcıya da sordum bişey söyleme dediSavcılıga verdim dedin mi ?
Yalnız verdıgım para için savcı pek ümitli konusmadı dekontlar olmasına rağmen inşallah geri alabiliriz filan dedi o biraz moralımı bozdu ama dolandırıcılık için ayrı bi dava açılanilirmişSon istemeleri. davadan haberi olursa etekleri tutuşur.
ıstesın ıstesın gorcem ben o gerızekalıyıEvet ve hala para istemeye devam ediyor
Şimdi görsün şerefsiz.Hayır savcıya da sordum bişey söyleme dedi
paranızı gerı alamazsınız ama dolandırıcılıga gırdıgınden paranızı tehtıt ve santajla gasp ettıgınden sucu agırlastı bır yandan ıyı oldu sızden yedıgı parayla cezası agırlastı kendı elıyle kendını bıtırdı salakYalnız verdıgım para için savcı pek ümitli konusmadı dekontlar olmasına rağmen inşallah geri alabiliriz filan dedi o biraz moralımı bozdu ama dolandırıcılık için ayrı bi dava açılanilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?