Ay ne
bileyim bir an önce sonuçlansın istyorumbide siz koruma kararı , avukat filan deyince panikledım
tabıkı numaranızı degıstırmenız sorun olmaz nıye olsun kıAnladım hayırlısı bakalm beni neler beklıyor.
Birde savcıya numaramı değiştirsem süreç için sorun olurmu dedim hayır bi sorun olmaz dedi
İşte koruma kararını özellikle sormuştum savcıya adrwsını bılmedıgı için gerek yok dedi sizin gibi detaylı söylese çıkarttırırdım neyse artık bekleyip görüceztabıkı numaranızı degıstırmenız sorun olmaz nıye olsun kı
bıraz fazla panıksınız :) adam ahlaksız teklıfde bulunuyor tehtıt edıyor tacız edıyor santaj yapıyor tabıkı koruma kararı cıkartabılırsınız bunda panık olacak ne var
adamın sıze fızıksel olarak zarar vermeyecegını derdının para koparmak oldugunu bıldıgı bundan emın oldugu ıcın hergun neler yasıyor neler goruyor neler duyuyor savcılar piri olmuslar artık bakınca yuzune ne oldugunu anlıyorlar. ondan gerekyok demıstır bırde onlara gore kısa surede hallolacagı ıcın sapıgın adresıne teblıg gıttıgı an yazmayı da keser buyuk ıhtımal kaybolurİşte koruma kararını özellikle sormuştum savcıya adrwsını bılmedıgı için gerek yok dedi sizin gibi detaylı söylese çıkarttırırdım neyse artık bekleyip görücez
Avukat işini halletmeye çalışıcam iyi olur öyle olursa o takip eder hem
Numara değişmede hani bu süreçte eski numara gerekir mi diye sormıştum
Aminn inşallah bir an önce olur bunlaradamın sıze fızıksel olarak zarar vermeyecegını derdının para koparmak oldugunu bıldıgı bundan emın oldugu ıcın hergun neler yasıyor neler goruyor neler duyuyor savcılar piri olmuslar artık bakınca yuzune ne oldugunu anlıyorlar. ondan gerekyok demıstır bırde onlara gore kısa surede hallolacagı ıcın sapıgın adresıne teblıg gıttıgı an yazmayı da keser buyuk ıhtımal kaybolurteblıgı almasa bıle ıfadeye cagırmıs olduklarından gıtmezse polıs zoruyla ıfadeye tekrar cagırırlar o serefsız artık huzursuz olacak ve aılesı de ogrenecek sız rahat olun
Merhaba tekraradamın sıze fızıksel olarak zarar vermeyecegını derdının para koparmak oldugunu bıldıgı bundan emın oldugu ıcın hergun neler yasıyor neler goruyor neler duyuyor savcılar piri olmuslar artık bakınca yuzune ne oldugunu anlıyorlar. ondan gerekyok demıstır bırde onlara gore kısa surede hallolacagı ıcın sapıgın adresıne teblıg gıttıgı an yazmayı da keser buyuk ıhtımal kaybolurteblıgı almasa bıle ıfadeye cagırmıs olduklarından gıtmezse polıs zoruyla ıfadeye tekrar cagırırlar o serefsız artık huzursuz olacak ve aılesı de ogrenecek sız rahat olun
hala avukatla gorusmedınız degıl mı :)Merhaba tekrar
hala bir gelişme yok.şu an incelenme sürecinde sanırım. Benimde şu andaki whatsapp instagram kayıtlarım konusmalarım falan inceleniyor mudur biliyor musunuz
Sonuc ne olmustu?Bizde soyle olmustu. Iki tarafin da ifadeleri alinmisti. Olay savciliga intikal etmisti. Savci gerek gorurse dava aciliyor, gerek gormezse acilmiyor. Bizde ifadeler verildikten 5 ay sonra bana mahkeme ilami gonderildi adresime.
Sonuc ne olmustu?
Bir sey olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?