Adreslerimi bilmediği için savcı şimdilik gerek yok ama olurda senı bulursa hemen çıkartırız koruma kararını dedııstesın ıstesın gorcem ben o gerızekalıyı
teblıg gıttıgı an eteklerı tutusacak hatta davanı gerı cek dıye tehtıt edecek ölumle bıle tehtıt edebılır uzaklastırma kararı da cıkartın :) mesaj yazamaz yazdıgı an onun ıcınde surec baslar ıkıye katlanır
O nasıl bir duadır ya kahkaha attımIşte bu, böyle konular okuyunca mutlu oluyorum. Tebrik ediyorum sizi. Pipisi büzüşsün inşallah. Bugün de pipilileri imha etme isteğiyle uyandım çok şükür.
Hala mesajlarına cevap vermeli miyim cevap vermedıkçe şüphelenıyo daha öok üsteliyorŞimdi görsün şerefsiz.
Mesajlarını sakla sürekli.
O nasıl bir duadır ya kahkaha attım
koruma kararı sadece yaklasmasın dıye de cıkartılmaz hakkımda konusmasın benı rahatsız etmesın hıc bır ıletısım yoluyla bana ulasamasın dıye cıkartılırAdreslerimi bilmediği için savcı şimdilik gerek yok ama olurda senı bulursa hemen çıkartırız koruma kararını dedı
Anca dolandırıcılıktan dava açılınca alma şansı olur dedi bide kayıtlarda kendı yazdığı mesajalrda var benden ne kdar pra aladıgına dairparanızı gerı alamazsınız ama dolandırıcılıga gırdıgınden paranızı tehtıt ve santajla gasp ettıgınden sucu agırlastı bır yandan ıyı oldu sızden yedıgı parayla cezası agırlastı kendı elıyle kendını bıtırdı salak
Yani ben istedim ama savcı böyle dedikoruma kararı sadece yaklasmasın dıye de cıkartılmaz hakkımda konusmasın benı rahatsız etmesın hıc bır ıletısım yoluyla bana ulasamasın dıye cıkartılır
koruma kararını 3 aydan aldırırsanız ıcerıye gırıp cıktıgında bıle hala devam edecegınden cıktıgında da sızı rahatsız edemez
cunku ıcerde fazla kalmayacak ... sıstem noksanlıgından
onun ıcınde dava acın ozaman ugrastıgınıza degsın . belkı sızden sonra baskasına yapmaya cesaret edemez bu sayedeAnca dolandırıcılıktan dava açılınca alma şansı olur dedi bide kayıtlarda kendı yazdığı mesajalrda var benden ne kdar pra aladıgına dair
yoo hata degıl hala sansınız var avukatla gorustunuz mu avukat ne dıyorYani ben istedim ama savcı böyle dedihadi ya hata mı oldu şimdi o zaman
Evet ama bu dava için önce suçun kesinleşmesi gerekıyormusonun ıcınde dava acın ozaman ugrastıgınıza degsın . belkı sızden sonra baskasına yapmaya cesaret edemez bu sayede
ben sızın yerınızde olsam bu yola attım bır adım hakkını vereyım dıye yapabılecegım ne varsa yapardım sagdan soldan yerdı kroselerı
o sarsıntı ona yeterdı bır omur
Savcı mesajları görünce ilk sana yapmadıgı çok belli dedi zaten inşallah çok ağur cezalar alırPara geri alamazsnz ama sucu agirlasir insallah tutuklanirda nurda sevincli haberle cosariz bir cok kisiyede umit plur
Yok ben direk savcılığa gittim savcıya ve katibe ifademi verdımyoo hata degıl hala sansınız var avukatla gorustunuz mu avukat ne dıyor
Insallah canim bidahaki konun insallah tutuklandi diye olurSavcı mesajları görünce ilk sana yapmadıgı çok belli dedi zaten inşallah çok ağur cezalar alır
ıste o bılgısayarına telefonuna falan el koyacaklar ya onda kesınlesecek dava surecı ozaman baslayacak savcılık surecı baslattıgında sız dava bombardımanına baslayın bır avukatla gorusun bence boyle bır sıkayetde bulundum savcılık bana boyle dedı ne gerekıyorsa yapalım deyınEvet ama bu dava için önce suçun kesinleşmesi gerekıyormus
İnşallah tek isteğim bu ve paramı geri alabilmekInsallah canim bidahaki konun insallah tutuklandi diye olur
Avukatla görüşmek istedim de malum param hiç kalmadı ve baya borçlandım . Ama dava açacağım dediğiniz gibi psikolojim de mahvolduıste o bılgısayarına telefonuna falan el koyacaklar ya onda kesınlesecek dava surecı ozaman baslayacak savcılık surecı baslattıgında sız dava bombardımanına baslayın bır avukatla gorusun bence boyle bır sıkayetde bulundum savcılık bana boyle dedı ne gerekıyorsa yapalım deyın
bu ıs basıt bır mesele degıl cunku davanızı gerı ceksenız bıle kamu sucuna donebılecek bır mesele . aynı bunun gıbı bır mevzuda bır magdur tazmınat davası da acmıstı psıkolojık olarak yıprandım yıpranma parası dıye ordan alacagını hayır kurumuna bagıslamıstı
hersey sızden yana elınızden gelenı ardınıza koymayın bence ben olsam oyle yapardım
bılıyorum bu sureclerı evlenmeden once katiplik yaptım ben , tehtıt edılen herkese soyluyorum hemen dırek sıkayet edın dıye en hızlı sonuclar bunlardan cıkıyorYok ben direk savcılığa gittim savcıya ve katibe ifademi verdım
tehdit şantaj hakaret dolandırıcılık suç baya kapsamlı oldugu için aile mahkemesi direk süreci başlatıcak dedi
Evet 3 ayrı suçtan yargılanacak tehdit şantaj hakaret dolandırıcılıkıste o bılgısayarına telefonuna falan el koyacaklar ya onda kesınlesecek dava surecı ozaman baslayacak savcılık surecı baslattıgında sız dava bombardımanına baslayın bır avukatla gorusun bence boyle bır sıkayetde bulundum savcılık bana boyle dedı ne gerekıyorsa yapalım deyın
bu ıs basıt bır mesele degıl cunku davanızı gerı ceksenız bıle kamu sucuna donebılecek bır mesele . aynı bunun gıbı bır mevzuda bır magdur tazmınat davası da acmıstı psıkolojık olarak yıprandım yıpranma parası dıye ordan alacagını hayır kurumuna bagıslamıstı
hersey sızden yana elınızden gelenı ardınıza koymayın bence ben olsam oyle yapardım
Evet değil mi bugun ulaşırlar ona ?bılıyorum bu sureclerı evlenmeden once katiplik yaptım ben , tehtıt edılen herkese soyluyorum hemen dırek sıkayet edın dıye en hızlı sonuclar bunlardan cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?