Şikayet Dava süreci

Adreslerimi bilmediği için savcı şimdilik gerek yok ama olurda senı bulursa hemen çıkartırız koruma kararını dedı

Adreslerimi bilmediği için savcı şimdilik gerek yok ama olurda senı bulursa hemen çıkartırız koruma kararını dedı
koruma kararı sadece yaklasmasın dıye de cıkartılmaz hakkımda konusmasın benı rahatsız etmesın hıc bır ıletısım yoluyla bana ulasamasın dıye cıkartılır
koruma kararını 3 aydan aldırırsanız ıcerıye gırıp cıktıgında bıle hala devam edecegınden cıktıgında da sızı rahatsız edemez
cunku ıcerde fazla kalmayacak ... sıstem noksanlıgından

Anca dolandırıcılıktan dava açılınca alma şansı olur dedi bide kayıtlarda kendı yazdığı mesajalrda var benden ne kdar pra aladıgına dair

Yani ben istedim ama savcı böyle dedi hadi ya hata mı oldu şimdi o zaman

Anca dolandırıcılıktan dava açılınca alma şansı olur dedi bide kayıtlarda kendı yazdığı mesajalrda var benden ne kdar pra aladıgına dair
onun ıcınde dava acın ozaman ugrastıgınıza degsın . belkı sızden sonra baskasına yapmaya cesaret edemez bu sayede
ben sızın yerınızde olsam bu yola attım bır adım hakkını vereyım dıye yapabılecegım ne varsa yapardım sagdan soldan yerdı kroselerı
o sarsıntı ona yeterdı bır omur

Evet ama bu dava için önce suçun kesinleşmesi gerekıyormus

yoo hata degıl hala sansınız var avukatla gorustunuz mu avukat ne dıyor
Yok ben direk savcılığa gittim savcıya ve katibe ifademi verdım
tehdit şantaj hakaret dolandırıcılık suç baya kapsamlı oldugu için aile mahkemesi direk süreci başlatıcak dedi

Evet ama bu dava için önce suçun kesinleşmesi gerekıyormus
ıste o bılgısayarına telefonuna falan el koyacaklar ya onda kesınlesecek dava surecı ozaman baslayacak savcılık surecı baslattıgında sız dava bombardımanına baslayın bır avukatla gorusun bence boyle bır sıkayetde bulundum savcılık bana boyle dedı ne gerekıyorsa yapalım deyın
bu ıs basıt bır mesele degıl cunku davanızı gerı ceksenız bıle kamu sucuna donebılecek bır mesele . aynı bunun gıbı bır mevzuda bır magdur tazmınat davası da acmıstı psıkolojık olarak yıprandım yıpranma parası dıye ordan alacagını hayır kurumuna bagıslamıstı

hersey sızden yana elınızden gelenı ardınıza koymayın bence ben olsam oyle yapardım

Avukatla görüşmek istedim de malum param hiç kalmadı ve baya borçlandım . Ama dava açacağım dediğiniz gibi psikolojim de mahvoldu
Ve mecburen aileme de anlattım . Bir an önce el koysalar elindeki bilgilere

Yok ben direk savcılığa gittim savcıya ve katibe ifademi verdım
tehdit şantaj hakaret dolandırıcılık suç baya kapsamlı oldugu için aile mahkemesi direk süreci başlatıcak dedi
bılıyorum bu sureclerı evlenmeden once katiplik yaptım ben , tehtıt edılen herkese soyluyorum hemen dırek sıkayet edın dıye en hızlı sonuclar bunlardan cıkıyor

Evet 3 ayrı suçtan yargılanacak tehdit şantaj hakaret dolandırıcılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…