- 30 Aralık 2009
- 23.851
- 95.915
- 1.123
Ebesinin örekesini bir de o şekilde görecekBişey sorucam
Tebligatı görünce o panik ve sinirle elindekileri arkadaşlarına vs atıpta yayarsa ne olcak?
suc kapsamını ve cezasını arttırmaya devam edecek :) sıze bırsey olmazBişey sorucam
Tebligatı görünce o panik ve sinirle elindekileri arkadaşlarına vs atıpta yayarsa ne olcak?
Sağolun inşallah kısa zamanda kurtulurumEbesinin örekesini bir de o şekilde görecek
En büyük adımı attın sen.
Teşekkürler inşallahsuc kapsamını ve cezasını arttırmaya devam edecek :) sıze bırsey olmaz
Hala garip bi şekilde korkuyormEbesinin örekesini bir de o şekilde görecek
korkmayın öğrendiği zaman size ulaşırsa ve herkese göndermekle tehdit ederse bu benim işime gelir suçun sabitlenir vcezan artar diye sakin bir konuşma yapın o zaman istesede yapamaz zatenHala garip bi şekilde korkuyorm
Tamam öyle yapayım sağolunkorkmayın öğrendiği zaman size ulaşırsa ve herkese göndermekle tehdit ederse bu benim işime gelir suçun sabitlenir vcezan artar diye sakin bir konuşma yapın o zaman istesede yapamaz zaten
Dualarım seninle canım. İnşallah sorunsuz atlatacaksın.Tamam öyle yapayım sağolun
Amin inşallah çok teşekkürlerDualarım seninle canım. İnşallah sorunsuz atlatacaksın.
tebrik ediyorum çogu kısı cesaret edıp bunları yapamıyorMerhabalar,
ben tehdit ve şantajdan savcılığa beni rahatsız eden kişiyi şikayet ettim. İfademi aldılar fakat süreçle ilgili pek bir açıklama yapılmadı .
karşı tarafın ifadesini alıp serbest mi bırakıyolar sonra dava gününü mü bekliyoruz?
Telefon ve bilgisayarına el konulacağını söylediler bana sadece. Bilgisi olan daha önce yaşamış olan varaa cevaplaraa sevınırım
Aaa inşallah benm olayda öyle olmazbenimde başıma benzer birşey geldi. Birisyle tartıştık. Ölümle tehdir etti,hakaret etti. Bende polis çağırdım. İfadeler verildi vs. Ben şikayetçi oldum. Hiç bir şey yapılmadı. Bunun üzerine geçenlerde olayların geçtiği yerdeki savcılığa e mail yazdım. Neden işlem yapılmadı diye. Şimdi dava açılmış. Savcı inceleyip ciddi bulmuş olayı. Sanırım e mail yazmam işlemleri hızlandırdı. Yoksa Haziran ‘da olan olayda Eylül ayın da bile hareket yoktu. Şimdi avukat tuttum. İşin peşini bırakmayacağım. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Darısı sizin başınıza
Hala gitmemiş ona bişey yaEbesinin örekesini bir de o şekilde görecek
Elimdeki
Elimdeki dedlilleri verdım ben hemen ertesi gün savcı atanır süreç başlar dediler ama bekliyorum bakalm ne olcak
İstanbul ama bana hemen ertesi gün atanır dedi ordaki savcıhangi ildesiniz istanbulda çağlayan ve kartal adliyelerinde savcı atanması bir haftayı bulur
Hala bir haber gitmemiş ona yaevet :)
katıpler yazar savcılar ınceler dosyalar tek tek olusturulur gorevlıler bıldırımlerı yapar o bıldırımler yola cıkar teblıgler adama ulasır :)Hala bir haber gitmemiş ona ya
Ayy yapma yaa nıye bana o zaman hemen yarın alınır diye umut verdilerkatıpler yazar savcılar ınceler dosyalar tek tek olusturulur gorevlıler bıldırımlerı yapar o bıldırımler yola cıkar teblıgler adama ulasır :)
sabahtan aksama bu hızı dunyanın hıcbıryerı henuz yakalayamadı :) keske olsa
daha adamın elındekı teknolojı cıhazlarıda ıncelenecek savcılıgın elınde kac dosya var sırayla :)
bilişim sucları ınceleyecek ısterse format atsın hıc onemlı degıl eskıye donuk o resımler baskasına gonderılmıs mı dedıgınız gıbı santaj yapılmıs mı hepsıne bakılacak resımlere vıdeolara da bakacaklar ve hepsı dava dosyasına eklenecek ve daha oncekı actıgınız konuda da demıstım bu kısının kesın oncesınde de bu tarz sucu vardır genelde oyle cıkıyor buda eklenecek . hemen olur zaten haftasonuna kadar ulasır en gec dedım ya :) sabredın sakinlıgınızı koruyun sızden cıktı artık sızın hakkınızı savunacak ınsanlarAyy yapma yaa nıye bana o zaman hemen yarın alınır diye umut verdiler
Elindeki cihazlar basıl incelenecek ? Foto videolara mo bakacaklar var mı dıye
Tamam sağolun sürekli yazdıgını görmek benı delirtiyor ondan sabredemıyorumbilişim sucları ınceleyecek ısterse format atsın hıc onemlı degıl eskıye donuk o resımler baskasına gonderılmıs mı dedıgınız gıbı santaj yapılmıs mı hepsıne bakılacak resımlere vıdeolara da bakacaklar ve hepsı dava dosyasına eklenecek ve daha oncekı actıgınız konuda da demıstım bu kısının kesın oncesınde de bu tarz sucu vardır genelde oyle cıkıyor buda eklenecek . hemen olur zaten haftasonuna kadar ulasır en gec dedım ya :) sabredın sakinlıgınızı koruyun sızden cıktı artık sızın hakkınızı savunacak ınsanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?