Merhabalar evet üniversite okuyorum.üniversite mi okuyorsun
yoklama listesi nasıl tutuluyor
sınıf mevcudu kaç kişi
bu travma nasıl bir şey rapor vs alınabilecek bir şey mi
devam zorunluluğu olan bir bölümde bazı derslerden devamsızlıktan kalırken bazılarından geçilebiliyor
hocayı ne şekilde şikayet etmişler sahte imza vs diye mi kaldığı halde bırakmadı diye mi sonra imza attırdı diye mi
Devam zorunluluğu yok bu dersimdeyönetmelikte ne diyor?
Yok bu dersimde zorunluluk yok hocada dedi. Geçen dönem hiçbiri gelmedi ama geçtiler cunku şikayet yok.Siz de onları şikayet edin madem haftalardır gelmemişler. Yönetmelikte devam zorunlu mu
Eee neyi şikayet etmişler o zaman. Bir şey çıkmaz bu iştenYok bu dersimde zorunluluk yok hocada dedi. Geçen dönem hiçbiri gelmedi ama geçtiler cunku şikayet yok.
Biz geliyoruz, o gelmiyor diye. Hocada devamsızlıktan bırakmıyorum hiçbirinizi işleriniz iyi olsun yeter ki dedi. Ama yok bildiğiniz şikayet etmişler. Yani hocada kalakaldı öyle basarımında farkında. Ne yapacağımızı şaşırdım mazaret dilekçesi mi yazmam gerek?Eee neyi şikayet etmişler o zaman. Bir şey çıkmaz bu işten
o zaman öğrenciler neyi şikayet ediyor. kimse devamsızlıktan kalmamış, siz de kalmazsınız.Devam zorunluluğu yok bu dersimde
İzah edeceğim bunu hocaya cok teşekkür ederim. Onlar kalmadıysa onların şikayetleriyle kalmak koyardıo zaman öğrenciler neyi şikayet ediyor. kimse devamsızlıktan kalmamış, siz de kalmazsınız.
Çok sıkıştırdılar adamı gözümün önünde. Yönetmenlik bir durum yok kendisi zaten devamsızlık sıkıntı değil dedi. Ama 9 kişi toplanıp şikayet etmisler. Mazaret dilekçesi yazmama gerek var mı?Devam zorunluluğu yoksa, hocanız neden yönetmeliği değil de, sınıftakilerin ağzını dikkate alıyor kısmını anlamadım.
Geçip geçmeyeceğinizi notlarınız belirleyecek sonuçta. Hiçbir şey yapmasanız, hocanız ne yapacak ki zaten?
Benim bildiğim yönetmeliğe aykırı bir durum varsa yazılır dilekçe. Sizde öyle bir durum yokmuş ki. İçinizin rahat etmesi için hocanıza sorun, yapabileceğim bir şey var mı diye isterseniz. Sınıfınızdaki insanların kafa da ilkokul seviyesinde kalmış yalnız. Devam zorunluluğu yok deniyor, daha ne? Sizin dersten kalmanızın onlara bir faydası olacakmış gibi...Çok sıkıştırdılar adamı gözümün önünde. Yönetmenlik bir durum yok kendisi zaten devamsızlık sıkıntı değil dedi. Ama 9 kişi toplanıp şikayet etmisler. Mazaret dilekçesi yazmama gerek var mı?
Merhabalar yönetmenlik kısmını okumadım hocadan yola cıkarak cevaplıyorum. Eğer yönetmenlikte devam zorunluluğu var ise geçen dönem hiçbirinin derse gelmemesi üzerinden ben şikayet edebilir miyim? Neden sadece bana gelince bu şikayet? Yönetmenlikte madem böyle zorunluluk var neden o zorunluluğa uymayıp geçiyorlar ben gelmeyince kalıyorum?yönetmelikte devam zorunluluğu olmadığına emin misiniz? bana hocanın insiyatifi gibi geldi. yoksa neden yapacak bir şeyim yok desin. yönetmelikte devam zorunluluğu yoksa neyi şikayet edecekler? siz bu konudan bir emin olun önce.
sizinle bir dertleri var belli ki şikayet ondan. herkes kendi yaptığına bakmıyor işte. siz bu kısmını çok takmayın, yönetmelik çerçevesinde ne yapabilirsiniz ona bakın.Merhabalar yönetmenlik kısmını okumadım hocadan yola cıkarak cevaplıyorum. Eğer yönetmenlikte devam zorunluluğu var ise geçen dönem hiçbirinin derse gelmemesi üzerinden ben şikayet edebilir miyim? Neden sadece bana gelince bu şikayet? Yönetmenlikte madem böyle zorunluluk var neden o zorunluluğa uymayıp geçiyorlar ben gelmeyince kalıyorum?
Şikayet edersem eğer bu hakkımı kullanabilir miyim?
Aynen ben bunu izah edeceğim hocaya. Çok teşekkür ederim.sizinle bir dertleri var belli ki şikayet ondan. herkes kendi yaptığına bakmıyor işte. siz bu kısmını çok takmayın, yönetmelik çerçevesinde ne yapabilirsiniz ona bakın.
kimi hoca rahattır, devamsızlık takmaz. yönetmeliğe rağmen görmezden gelir. sizinki de böyle sanırım. önce bu durumu net öğrenin sonra ilk dönem için şikayet edebilir misiniz onu araştırın. gerçi bu durumda hocayı da yakma ihtimaliniz var. sonucta adam yönetmeliği uygulamamış oluyor devamsızlık varsa.
Kesinlikle o durumdayım. Ama onlar geçtiyse ben kalacaksam tüm yasal işlemleri başlatacağım.Çok fesatlar ya. Ben de üniversitedeyim 6. Yılım bu durumu o kadar çok yaşıyorum ki. Olayda mantıklı bir durum yok zaten amaç hocayı zor durumda bırakmak.
Bizde de okula post doc researcher olarak gelen bir hocayı benzer bir duruma sokmuşlardı. Kadın çok zor durumda kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?