Merhaba herkese, benim bir derdim var ve bir arkadaşım siteden bahsedince yararı olabileceğini düşündüm açıkcası vebu konuda sizden yardım istiyorum..Yaklaşık dört yıl kadar önce ayaklarım yere basmaz iken bir sevgilim vardı, dünyanın ondan ibaret olduğunu düşünürken bilirsiniz ortak sosyal medya hesapları açılır ya bizde açtık, ama işler yolunda gitmeyince ayrıldık ve şifre onda kaldı... şimdi ise birlikte olduğum, her solukta adını andığım bir insan var hayatımda, ailelerimiz tanıştırdık nasipse (!) bayramdan sonra isteme olacaktı, olacaktı diyorum çünkü şimdiki sevgilim ona hiç bahsetmediğim eski profilimi şans eseri gördüğünde çılgına döndü ki beni de rahatsız ediyordu zaten, sürekli şikayet ediyorum arkadaşlarıma da ettiriyorum ama bir türlü kapatamadım, sizden de rica etsem profilimi sahte hesap yada başkasının taklit ediyor şeklinde şikayet eder misiniz? Huzurumuz kalmadı bu yüzden, bu işi buraya kadar getirmişken bozulmasını istemiyorum, ilk defa birisini böyle severken kaybetmek istemiyorum, lütfen bir dakikanızı ayırır mısınız
(