• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayet etmeli miyim? Kararsız kaldım.

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.666
19.939
773
Arkadaşlar ben geçen sene 2 ay boyunca bir kahvaltı salonunda çalıştım.
Oranın mutfağını, deposunu, her yerini biliyorum yani.
Açıkçası çok temiz bir mutfak değildi.
Deposu da öyle.
Yani sebzelerin, baharatların olduğu depo karanlık olduğu için içini göremezdik bile.
Ama örümcek ağları falan vardı.
Diğer depoda da kahvaltılık reçeller, ballar, ketçaplar, yumurtalar, içecekler vs vardı.
Orası pek o kadar temiz değildi.
Şimdi sorum şu:
Ben bu gerçekleri biliyorum ya, sizce ALO 174 Gıda'yı arayıp, denetleme için şikayet etsem mi?
Yoksa sussam mı?
Yani şikayet edersem sanki oradaki insanlara ihanet etmiş gibi hissedeceğim.
Ama etmezsem de vicdanım rahat etmeyecek.
Napayım sizce?

:25:

Eğer biliryor da etmiyorsanız ki biliyorsunuz o zamanda bize ihanet etmiş olmayacakmısınız :20: nasıl derseniz belki bizde orda kahvaltı yapıyoruz yada yakınlarımız yapıyor :ssz: buda bize haksızlık değilmi ?:19:bence kesinlikle ettmelisinizz :31:

Geçen sene orda çalışmışsınız, aradan 1 yıl geçmiş, neden şimdiye kadar yapmadınız bunu? Yada şimdiye kadar neden düşünmediniz şikayet etsem mi diye?

Tabi ki edin, siz ister misiniz yemek yediğiniz para verdiğiniz yerde aslında mikrop bakteri yiyor olmayı ?

bence söylemelisiniz. çünkü insanların sağlığı söz konusu çocuğundan yaşlısına insanlar orada yemek yiyor. oradaki insanlar da eminim böyle bir mutfaktan yemek istemezdi. siz ihanet etmeyeceksiniz insanlık yapmış olacaksınız. kötü düşünmeyin.

bence de kesinlikle şikayet edin....ordan yemek yiyip rahatsızlananların vebali ne olacak.......

Eğer biliryor da etmiyorsanız ki biliyorsunuz o zamanda bize ihanet etmiş olmayacakmısınız :20: nasıl derseniz belki bizde orda kahvaltı yapıyoruz yada yakınlarımız yapıyor :ssz: buda bize haksızlık değilmi ?:19:bence kesinlikle ettmelisinizz :31:

Evet haklısınız, hemen şimdi ediyorum.

Geçen sene orda çalışmışsınız, aradan 1 yıl geçmiş, neden şimdiye kadar yapmadınız bunu? Yada şimdiye kadar neden düşünmediniz şikayet etsem mi diye?

Açıkçası ALO 174'ten hiç haberim yoktu.:17:
Zaten şikayet hattını ablamdan ve reklamlardan öğrendim.
Öğrenir öğrenmez aklıma o iş yeri geldi.
Hemen şimdi arıyorum. :30:

bence söylemelisiniz. çünkü insanların sağlığı söz konusu çocuğundan yaşlısına insanlar orada yemek yiyor. oradaki insanlar da eminim böyle bir mutfaktan yemek istemezdi. siz ihanet etmeyeceksiniz insanlık yapmış olacaksınız. kötü düşünmeyin.

Evet haklısınız.
Ben söylerdim o vicdan azabıyla içim içimi yerdi

Bende arayacağım şimdi.
Cevap için teşekkürler.

Orada 3 - 5 insana ihanet etmeyecekseniz diye orada yemek yiyen bir çok kişinin sağlığıyla oynamış olacaksınız. Hem buna ihanet denmez, onların yaptıkları asıl müşterilere ihanet.

Arkadaşlar aradım ALO 174'ü şikayet ettim.
Başvuru numarası verdiler.
Şikayet hakkında ne yapılmış, internet sitesinden öğrenebileceğim.
Hepinize çok teşekkürler. :16:

ben ettim prosedür bir aydan fazla sürüyor ama sonuçta firma ceza aldı. firmaya vicdan azabı duyuyorsunuz da her gün o pis yerden yemek yiyenlerin günahını nasıl yükleniyorsunuz anlamadım. şikayet ettiğinizi simdi okudum. geç ama sonuçta bu da iyidir.

Son düzenleme:
Back
X