Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse kusura bakmasın ama devletin memuru Güler yüzlü olmak zorunda değil hatta Güler yüzlü olmam gibi bir zorunluluğunda yoktur. Görev tanımı ne ise onu yapar. Ve görev tanımında Güleryüzlü olacaksın demez.Herkes mecbursun aman lutfettin falan diyo da ben hiç güleryüzlü bi memur görmedim valla genelde yüzüne bakmadan eline sıkıştırıyolar dosyayi , e hani gorevdi ?
Görevini yapmıyo güleryüzlü davranmiyo şikayet edelim tribine de girmeyi hiç düşünmedim açıkçası.
Bazı insanlar garip ..
Katılıyorum size , Güleryüz göstermedi diye ya da telefonu eline aldı diye şikayet etmek saçma + Güleryüz gosterirse ne ala ama göstermedi diye de triplere girmek olcak is değil.Kimse kusura bakmasın ama devletin memuru Güler yüzlü olmak zorunda değil hatta Güler yüzlü olmam gibi bir zorunluluğunda yoktur. Görev tanımı ne ise onu yapar. Ve görev tanımında Güleryüzlü olacaksın demez.
Güler yüzü bankalarda özel yerlerde arayacak herkes.
Ben 33 yıllık memurum. Gelen vatandaşa Güler yüz göstermek gibi bir zorunluluğum yok. 32 dişimi göstererek il yapmam. Tabi suratımı tam indirip asık suratla da yapmam. Bu işin bir ortası vardır. İşimi yaparım olur biter.
Kaldı ki arkadaş tanılmıyorsam iş için konuşuyormuş.
İnsanız yahu gün içinde telefonla özel de olsa konuşmayacak mıyız? Vatandaşın işini aksatmadıktzn sonra kimse beden mesaide özel konuşuyorsun diyemez Ve şikayet etse de bola uğraşır.
Pardon yanlış anlaşıldım galiba. Size kızmadım alıntıladığımız mesajınıza %100 katılıyorum. Duygularına tercüman olmuşsunuz.Katılıyorum size , Güleryüz göstermedi diye ya da telefonu eline aldı diye şikayet etmek saçma + Güleryüz gosterirse ne ala ama göstermedi diye de triplere girmek olcak is değil.
Siz bana neden kizdiniz ki :)
Devlet memuru olabilirsiniz ama yaptığınız iş karşılığında olarak alıyorsunuz. Vatandaşın istediginI yapmak zorundasınız çünkü bu vatandaşın vergisi ile maas alıyorsunuz. Mesai saatleri içinde vatandaşın işini neden bilgisayarinizdan değil de telefondan bakarak çözmeye çalışıyorsunuz.
Tıp okuyorum. Söylediğiniz hastalıkta illa ki belirtiler olacak diye bir şey yok. Geç de çıkabilir veya çıkmaya da bilir. 6 yıl eğitimi boşuna görmüyoruz hanımefendi. Madem götürmeyin çocuğunuzu doktora. Epilepsi demişsiniz ama illa ki her hastada olmuyor. Doktor şüphelenmiş ve emin olmak istemiş. Bir şeyi yok deseydi daha sonra kızınız hasta çıksaydı yine şikayet edecektiniz. İnternete bakıp benim çocuğumda bu yok diyebiliyorsanız hiç gitmeyin doktora. Biz de siz gibilerle uğraşmayalım.Ya bu doktor konusunu biraz daha açayım. Doktorun kızımız için olabilir dediği hastalığın adı tüberoskleroz. Bir google dan bakın. Ve kızımın bacağında doğumdan beri var olan iki tane beyaz leke var. Bağdaştırabilen varsa tebrik ediyorum.
Tekrar düzeltiyorum, devlet memurlarının sizin verginizle maaş almasından çok, siz devlet memurunun vergisiyle ücretsiz bir kamu hizmeti alıyorsunuz. Memur bir vatandaş olarak sizden daha çok vergi ödüyor ve bu vergilerle devlet size bedava hizmet sağlıyor. Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın yeri geldiği için yazıyorum, ben de bir devlet memuru olarak vergilerimin karşılığında asgari nezaket kurallarından haberdar, okuduğunu ve söyleneni anlayan, akli melekeleri yerinde insanların işlemleriyle meşgul olmak ve evime pelte gibi gitmemek istiyorum. Siz belki bir işlem için gidip güleryüz bekliyorsunuz ama o memur sizden önce kaç kişiyle sinir harbi yaşamış ve zamanla mecburen duvar olmuştur. Her gün ne olduğunu bilmediği bir tomar kağıtla yanıma gelip ne iş için geldiğini bilmeyen insanla her gün muhatap olduğum için surat da asarım, kavga da ederim, işimi düzgün yaptıysam telefonumla da oynarım. Güleryüzlü olmak zorunda da değilim. Kimse de birşey yapamaz. Şikayet diyenlere ben kendim söylüyorum buyrun istediğiniz yere şikayet edin şimdi beni meşgul etmeyin diye. Çünkü benim ihmalsizliğim ya da açıklayamayacağım bir durum hamdolsun olmuyor.Devlet memuru olabilirsiniz ama yaptığınız iş karşılığında olarak alıyorsunuz. Vatandaşın istediginI yapmak zorundasınız çünkü bu vatandaşın vergisi ile maas alıyorsunuz. Mesai saatleri içinde vatandaşın işini neden bilgisayarinizdan değil de telefondan bakarak çözmeye çalışıyorsunuz.
Kastettigim şey asla Güleryüz değil özellikle büyük şehirdeki memurlar binlerce kişi ile uğraşıyor. Ama nedense benim daha önce yaşadığım küçük bir ilçedeki memurlar islerini yapmak yerine ya birbirleri ile muhattap oluyordu yada vatandaşın işini görmüyordu. Bu konunun içine tüm memurlarI katmak doğru değil tabi.Tekrar düzeltiyorum, devlet memurlarının sizin verginizle maaş almasından çok, siz devlet memurunun vergisiyle ücretsiz bir kamu hizmeti alıyorsunuz. Memur bir vatandaş olarak sizden daha çok vergi ödüyor ve bu vergilerle devlet size bedava hizmet sağlıyor. Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın yeri geldiği için yazıyorum, ben de bir devlet memuru olarak vergilerimin karşılığında asgari nezaket kurallarından haberdar, okuduğunu ve söyleneni anlayan, akli melekeleri yerinde insanların işlemleriyle meşgul olmak ve evime pelte gibi gitmemek istiyorum. Siz belki bir işlem için gidip güleryüz bekliyorsunuz ama o memur sizden önce kaç kişiyle sinir harbi yaşamış ve zamanla mecburen duvar olmuştur. Her gün ne olduğunu bilmediği bir tomar kağıtla yanıma gelip ne iş için geldiğini bilmeyen insanla her gün muhatap olduğum için surat da asarım, kavga da ederim, işimi düzgün yaptıysam telefonumla da oynarım. Güleryüzlü olmak zorunda da değilim. Kimse de birşey yapamaz. Şikayet diyenlere ben kendim söylüyorum buyrun istediğiniz yere şikayet edin şimdi beni meşgul etmeyin diye. Çünkü benim ihmalsizliğim ya da açıklayamayacağım bir durum hamdolsun olmuyor.
Kaldı ki normalde nazik, güleryüzlü, gülmeyi ve güldürmeyi seven bir insanım ama saydığım sebeplerle işyerinde bi duvar koymak zorundayım.
devlet memuru olmak için ölüyorsunuz..olunca da milletin burnundan getiriyorsunuz...ne demek gülmek zorunda değil..işimi yapar ,geçerim...kahkaha atmak zorunda değilsiniz ama tebessüm etmek zorundasınız...insana insan gibi davranmak mecburiyetiniz var..ama nerdeee..sanırsın BAŞBAKAN lar öyle bir hava tava gidiyorsunuz...dokturu ayrı,hemşiresi aynı ...en güzeli sizi yerinize robot koysunlar bu durumda :)
Ya bu doktor konusunu biraz daha açayım. Doktorun kızımız için olabilir dediği hastalığın adı tüberoskleroz. Bir google dan bakın. Ve kızımın bacağında doğumdan beri var olan iki tane beyaz leke var. Bağdaştırabilen varsa tebrik ediyorum.
İnan’ın memur vatandaştan daha fazla vergi ödüyor.. Biraz yaratıcı olun. Memur da vergi ödüyor hatırlatayım.Devlet memuru olabilirsiniz ama yaptığınız iş karşılığında olarak alıyorsunuz. Vatandaşın istediginI yapmak zorundasınız çünkü bu vatandaşın vergisi ile maas alıyorsunuz. Mesai saatleri içinde vatandaşın işini neden bilgisayarinizdan değil de telefondan bakarak çözmeye çalışıyorsunuz.