ŞİKAYET

Konuyla ve birbiriyle baglantili 3 yorum yazdım yanılmıyorsam. Simdi yazarsam tekrar banlarlar.
Konu dışı mesaj yazan tek kisi ben degilim oysa..
aynen konu dısı msj yazanı, ınsanları sınırlendırecek kdr sacmalayanları banlamıyorlar zaten sıtenın prensıbı bu

Ne demek şimdi bu... Egoları yuksek evrak zimbirtisi....

Helal olsun cok guzel yazmisin....QUOTE="parkbyull, post: 37900562, member: 623498"]tansiyonu ölçülecek olan kişi oturur vaziyette on dakika bekletilir acillerde..pozisyonu münakaşaya senin tavrın getirmiş,bu da migren ağrına dayanamadığın için olmuş belli ki.bende çok şeye kızıyorum ama bazen de haklı olduklarını düşünüyorum sağlık görevlilerinin her gelen atarlansa yandılar..ki benim başıma da yakın zamanda geldi haklı olduğum halde hergün bir sürü insanla boğuştuklarından akıllarının gittiğini düşünerek la havle ya sabır çektim yani.[/QUOTE]

dr yanında calısıp kendını hastane sahıbı zanneden sahıslardan bahsedıyor..
betimlemesi çok insancıl
evrak işleri yapan insanlara saygısızlığın daniskası yorum yapan vatandaşın tavrı..
şimdi burda ben dahil 20.000 evrakçı vardır..

biz vücudun G*tü gibiyiz oyları beyinle kalbe verin biz sıkarsak tüm sistem çöker..

lorin senin yorumun üzerinden yazıyorum konu sahibi olduğun için,o betimleme hakikaten insani değil zira.

evrak ıslerınde calısan ınsanlara bısey demıyo aslında , kendılerını buyuk gorenler ıcın yazmıs oyle

evrak ıslerınde calısan ınsanlara bısey demıyo aslında , kendılerını buyuk gorenler ıcın yazmıs oyle
yok bu sefer sen çok iyimser bakmışsın bence arkadaşın yazdığı alenen ortada..tek anlayan ben olmamışım nitekim neyse

dr yanında calısıp kendını hastane sahıbı zanneden sahıslardan bahsedıyor..
Tansiyonu hemşireden başka kimse ölçmez. Hemşirede Dr yanında çalışmaz. Her ikisinin de gorev tanımı farklıdır . Yetersiz ve eksik bilgi nasil yorumlar yaptırıyor sizlere

Lorin .QUOTE="parkbyull, post: 37963877, member: 623498"]betimlemesi çok insancıl
evrak işleri yapan insanlara saygısızlığın daniskası yorum yapan vatandaşın ta
şimdi burda ben dahil 20.000 evrakçı
vardır..

Lorin 62 nin cogu yorumu kabadir.üslubu kabadir.

biz vücudun G*tü gibiyiz oyları beyinle kalbe verin biz sıkarsak tüm sistem çöker..

lorin senin yorumun üzerinden yazıyorum konu sahibi olduğun için,o betimleme hakikaten insani değil zira.[/QUOTE]

Tansiyonu hemşireden başka kimse ölçmez. Hemşirede Dr yanında çalışmaz. Her ikisinin de gorev tanımı farklıdır . Yetersiz ve eksik bilgi nasil yorumlar yaptırıyor sizlere
bnm yorumumda hemsıre kelımesı gecmısmı ?
evrak ıslerı ıle ılgılı calısanlar hakknda konusuyoruz yorum yapmak ıcın atlamayın hemen

bana kaba dıyorsunuz ya sızın gbı algılama sorunu olan eksık ınsanlar sayesınde kabalasıyorum o yuzden bu seref sıze aıt

bnm yorumumda hemsıre kelımesı gecmısmı ?
evrak ıslerı ıle ılgılı calısanlar hakknda konusuyoruz yorum yapmak ıcın atlamayın hemen
Sen niye bu kadar cahil ve kabasin. Öncelikle evrak işi ile uğraşanlara tıbbi sekreter denir. Tıbbi sekreter tansiyon ölçmez.sana kavamlari bilmeden yorum yapma diye daha önce de söyledim. Sana davanın sonucunu söyleyeyim. Hemsire yani Saglik çalışanına hakaret ya da tacizden ciddi ceza yersin zira Saglik çalışanına sözlü Yada fiili saldırının cezaları cok fazla. Yeni düzenleme ve sendikaların tek uğraştıkları konu bu. Bir daha üslubunu gerek burda gerekse hastanede duzelterek davranırsın. Bimerden sonuc alamazsın.çünkü hakkında zaten beyaz kod verilmiştir. Ve su anda sikayet Saglik Bakanligindadir.

cahıl olan sensın , evrak ısı mevzusu benden cıkmadı bn tıbbı sekreterle kavga ettıgımıde soylemedım dogru oku ıstersen sendede körlük var galıba ne dersın ?

mune dün buraya iki kere uyarı yaptı üçüncüde bu konu kapanır

yok ama savunan var..
illa uygulamaya gerek yok
.
Şiddet uygulayan kisi lotin 62dir . Zira kendisi fiziksel olmasada sözlü saldırıda bulunduğu icin hastane çapında beyaz kod verilip sikayet edilmiştir. Kamu davası olacak ve ciddi ceza alır. Orada kimin acil olduguna triaj

yanımdaydın heralde olaylar olurken ?
yoksa vahıy mı geldı konu hakkında
yda aksam esınle kavga ettın canın sıkılıyor bgn hangısı ???

ayrıca sanane bn ceza alırım yada almam senı neden geriyor bu durum yarası olan gocunur dıye bı laf var bılıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…