bende aynı sekılde ban yedımBu konu yuzunden 4 gun ban yemisim
Konuyla ve birbiriyle baglantili 3 yorum yazdım yanılmıyorsam. Simdi yazarsam tekrar banlarlar.bende aynı sekılde ban yedım
sız ne yazdınız kı ban yıyecek bnm dıkkatımı cekmedı
aynen konu dısı msj yazanı, ınsanları sınırlendırecek kdr sacmalayanları banlamıyorlar zaten sıtenın prensıbı buKonuyla ve birbiriyle baglantili 3 yorum yazdım yanılmıyorsam. Simdi yazarsam tekrar banlarlar.
Konu dışı mesaj yazan tek kisi ben degilim oysa..
Keşke öncesinde sizde bimer e şikayet etseydiniz.bence sizin şikayet edeceğinizi düşünüp şikayetçi olmuş.üstüne gidin sakın alttan almayın.nefret ediyorum şu egoları doktorlardan yüksek evrak işleri zımbırtılarından
dr yanında calısıp kendını hastane sahıbı zanneden sahıslardan bahsedıyor..Ne demek şimdi bu... Egoları yuksek evrak zimbirtisi....
betimlemesi çok insancıldr yanında calısıp kendını hastane sahıbı zanneden sahıslardan bahsedıyor..
evrak ıslerınde calısan ınsanlara bısey demıyo aslında , kendılerını buyuk gorenler ıcın yazmıs oylebetimlemesi çok insancıl
evrak işleri yapan insanlara saygısızlığın daniskası yorum yapan vatandaşın tavrı..
şimdi burda ben dahil 20.000 evrakçı vardır..
biz vücudun G*tü gibiyiz oyları beyinle kalbe verin biz sıkarsak tüm sistem çöker..
lorin senin yorumun üzerinden yazıyorum konu sahibi olduğun için,o betimleme hakikaten insani değil zira.
yok bu sefer sen çok iyimser bakmışsın benceevrak ıslerınde calısan ınsanlara bısey demıyo aslında , kendılerını buyuk gorenler ıcın yazmıs oyle
bu konu kabak tadı verdı zaten kımse kımseyı anlamıyoryok bu sefer sen çok iyimser bakmışsın bencearkadaşın yazdığı alenen ortada..tek anlayan ben olmamışım nitekim neyse
Tansiyonu hemşireden başka kimse ölçmez. Hemşirede Dr yanında çalışmaz. Her ikisinin de gorev tanımı farklıdır . Yetersiz ve eksik bilgi nasil yorumlar yaptırıyor sizleredr yanında calısıp kendını hastane sahıbı zanneden sahıslardan bahsedıyor..
bnm yorumumda hemsıre kelımesı gecmısmı ?Tansiyonu hemşireden başka kimse ölçmez. Hemşirede Dr yanında çalışmaz. Her ikisinin de gorev tanımı farklıdır . Yetersiz ve eksik bilgi nasil yorumlar yaptırıyor sizlere
bana kaba dıyorsunuz ya sızın gbı algılama sorunu olan eksık ınsanlar sayesınde kabalasıyorum o yuzden bu seref sıze aıtTansiyonu hemşireden başka kimse ölçmez. Hemşirede Dr yanında çalışmaz. Her ikisinin de gorev tanımı farklıdır . Yetersiz ve eksik bilgi nasil yorumlar yaptırıyor sizlere
Sen niye bu kadar cahil ve kabasin. Öncelikle evrak işi ile uğraşanlara tıbbi sekreter denir. Tıbbi sekreter tansiyon ölçmez.sana kavamlari bilmeden yorum yapma diye daha önce de söyledim. Sana davanın sonucunu söyleyeyim. Hemsire yani Saglik çalışanına hakaret ya da tacizden ciddi ceza yersin zira Saglik çalışanına sözlü Yada fiili saldırının cezaları cok fazla. Yeni düzenleme ve sendikaların tek uğraştıkları konu bu. Bir daha üslubunu gerek burda gerekse hastanede duzelterek davranırsın. Bimerden sonuc alamazsın.çünkü hakkında zaten beyaz kod verilmiştir. Ve su anda sikayet Saglik Bakanligindadir.bnm yorumumda hemsıre kelımesı gecmısmı ?
evrak ıslerı ıle ılgılı calısanlar hakknda konusuyoruz yorum yapmak ıcın atlamayın hemen
cahıl olan sensın , evrak ısı mevzusu benden cıkmadı bn tıbbı sekreterle kavga ettıgımıde soylemedım dogru oku ıstersen sendede körlük var galıba ne dersın ?Sen niye bu kadar cahil ve kabasin. Öncelikle evrak işi ile uğraşanlara tıbbi sekreter denir. Tıbbi sekreter tansiyon ölçmez.sana kavamlari bilmeden yorum yapma diye daha önce de söyledim. Sana davanın sonucunu söyleyeyim. Hemsire yani Saglik çalışanına hakaret ya da tacizden ciddi ceza yersin zira Saglik çalışanına sözlü Yada fiili saldırının cezaları cok fazla. Yeni düzenleme ve sendikaların tek uğraştıkları konu bu. Bir daha üslubunu gerek burda gerekse hastanede duzelterek davranırsın. Bimerden sonuc alamazsın.çünkü hakkında zaten beyaz kod verilmiştir. Ve su anda sikayet Saglik Bakanligindadir.
.yok ama savunan var..
illa uygulamaya gerek yok
yanımdaydın heralde olaylar olurken ?.
Şiddet uygulayan kisi lotin 62dir . Zira kendisi fiziksel olmasada sözlü saldırıda bulunduğu icin hastane çapında beyaz kod verilip sikayet edilmiştir. Kamu davası olacak ve ciddi ceza alır. Orada kimin acil olduguna triaj
ayrıca sanane bn ceza alırım yada almam senı neden geriyor bu durum yarası olan gocunur dıye bı laf var bılıyormusun ?.
Şiddet uygulayan kisi lotin 62dir . Zira kendisi fiziksel olmasada sözlü saldırıda bulunduğu icin hastane çapında beyaz kod verilip sikayet edilmiştir. Kamu davası olacak ve ciddi ceza alır. Orada kimin acil olduguna triaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?