iyi nihali herkes adaleti şiddetle çözsün o zaman.
ama bir gün o şiddetle çözen biri senin karşına yada tanıdıklarının karşısına çıkmaz umarım. çünkü şiddetin sonu bazen mezarda bitiyor.
bence uzamasın mevzuu,konu sahibi banlara gömülecek yoksa.yok anlatamıyorum. neyse
geçmiiş olsun.
konuyu anlamadan kendını bnm yerıme koymadan savunmaya gectgın ıcındıryok anlatamıyorum. neyse
geçmiiş olsun.
kk ıkılı oynamaya alısık zaten dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar dıye bosuna dememıs atalarımızbence uzamasın mevzuu,konu sahibi banlara gömülecek yoksa.
ama lorin harbi atarlısın bu agresiflik nedir yahu..bütün enerjimi dibe çektin yeminle,bir de ben kendimi asabi sanardım sayende olmadığımı öğrendim...kk ıkılı oynamaya alısık zaten dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar dıye bosuna dememıs atalarımız
anlamıyosunuz benı sınırlenıyorumama lorin harbi atarlısın bu agresiflik nedir yahu..bütün enerjimi dibe çektin yeminle,bir de ben kendimi asabi sanardım sayende olmadığımı öğrendim...
anlamıyorsunuzu var mı ben sana hak veriyorum ama kendimce yanlış olanları da yazıyorum bak mesela şöyle anlatayım..anlamıyosunuz benı sınırlenıyorum
aynen dedgın gbı bıraz sert konusunca herkes kesın suc bundadır dıyor buradakı bayanlarda oyle dusunuyor bnm hakkımda ama nasıl dıyım bn gercekten haksızlıga ugradım orda evet laftan anlamayan bırsuru ınsan var sende orda rontgen cektırırken gelıp kapıyı acmıslar ama bn oyle bısey yaopmadım en cok buna kızıyorum tmmhastaydım ama hastalıgımı kullanıp bnmle ılgılenın basımda bekleyın havalarına gırmedım bn devlet hastanelerınde ayakta duracak halım olmadıgı zmnlarda yaslı cocuklu ınsanlara sıramı verdgımı bılırım o kdn orda adamla keyfıne konusuyordu burada bazıalrı dıyorkı sen hastaydın nereden blıyorsun bn beklıyorum bnmle ılgılenmesını kadın adama guluyo fılan sankı boyle sakalasır gbı anlatablıyomuyum bu ndn bnm gozume batmasınkı bn hastayım netıcedeanlamıyorsunuzu var mı ben sana hak veriyorum ama kendimce yanlış olanları da yazıyorum bak mesela şöyle anlatayım..
ekg çekilecek üstümü komple açmışım bütün üst vücut meydanda..
hemşire bağırıyor açmayın kapıyı hasta var..
adamın biri açtı kapıyı memelerime baktı güldü ve kapattı..
neden kilitlemiyorsun kapıyı diye hemşireye kızdım ,neticede ben türbanlı bir kadınım ama zaten türbanlı olmama lüzum yok elalemin adamına neden mememi göstereyim ben,yazıklar olsun ayıp değil mi bu ne ahlaksızlık diyorum..
hemşire kız ne dedi biliyor musun..
kapıyı açmayın diyorum açıyorlar
kapıda hasta var girmeyin yazıyor giriyorlar.
bağırıyorum şikayet ediyorlar,hatta üstüme yürüyorlar..
kapıyı kitliyorum içerde laklak yaptığımı iddia edip şikayet ediyorlar..
ben şimdi ne yapayım sen hastasın sende bana kızıyorsun bak..
şimdi o kız napsın..insanoğlu nankör,herkes RABBENA HEP BANA derdinde.
senin durumunda acil gibi bir yerde sen haklısın,eğer ki o kadın benimle ilgilenin lafını takriben hır çıkardıysa memuriyeti gram haketmiyor..ki senin iddian böyleyse sana inanırız biz,ama bazen haklıda olsan bir üslup olayı var ya işte o üslup insanı haksız çıkarır lorinciğim..
ve sen tahminim hayatında da agresif asabi karakterli bir kızsın,ve bu sebeple sonuna kadar haklı olsan da bir çok şeyde dibine kadar haksız gözükeceksin maalesef..
nerden mi biliyorum:çünü biz zamanlar bende senin gibiydim
bu durumda umarım o kadın ve güvenlik hanımlar cezalarını çekerler,fakat duruşun sakin olmalı bunu unutma ,yoksa bu işten karın olmaz zararlı çıkarsın ve karşındaki kadın ders almaz hiçbir şekilde..onların yola gelmesini istiyorsan kendinden emin ve sakin görünmelisin kesinlikle..dedim ya bende çok agresifimdir gerçi son zamanlar baya bir yonttum ama aileden gelen bir karakter benimkisi..sonra bir gün oturup düşündüm özeleştirimi yaptım haklıyken hep haksız oluyorum neden diye bildiğin isyan ediyorum..şimdi daha sakinim içimde gene fırtınalar kopuyor 3.cihan harpleri çıkıyor ama dışarıda o dilimin frenine basıyorum..baktım ki artık ben haklıyım..işte şimdi doğru yoldayımaynen dedgın gbı bıraz sert konusunca herkes kesın suc bundadır dıyor buradakı bayanlarda oyle dusunuyor bnm hakkımda ama nasıl dıyım bn gercekten haksızlıga ugradım orda evet laftan anlamayan bırsuru ınsan var sende orda rontgen cektırırken gelıp kapıyı acmıslar ama bn oyle bısey yaopmadım en cok buna kızıyorum tmmhastaydım ama hastalıgımı kullanıp bnmle ılgılenın basımda bekleyın havalarına gırmedım bn devlet hastanelerınde ayakta duracak halım olmadıgı zmnlarda yaslı cocuklu ınsanlara sıramı verdgımı bılırım o kdn orda adamla keyfıne konusuyordu burada bazıalrı dıyorkı sen hastaydın nereden blıyorsun bn beklıyorum bnmle ılgılenmesını kadın adama guluyo fılan sankı boyle sakalasır gbı anlatablıyomuyum bu ndn bnm gozume batmasınkı bn hastayım netıcede
kadın bagırdı cagırdı guvenlıkler basıma ususdu zatn basım zonkluyor bıde onların hakaretlerını dınledım polıs olmasaydı kesınlıkle doverlerdı benı 5 tane fılan kadın guvenlık vardı nasıl gucum yetsın onlara ve kadına bagırmadım bnmle ne zmn ılgıleneceksınız dedım zoruna gıttı oyle demem ısım var gormuyomsn dıyor
ıyı yapmıssın bende normalde sakınım guleryuzluyum fılan ama bosyere basıma bısey gelınce sınırlenıyorum ıste , ıfade verırkende sakındım zaten polıslerde anlıyolar ınsanın halınden kadın oyle seyler soylemıskı bn guldum yanı bnden sıkayetcı oldgu konularabu durumda umarım o kadın ve güvenlik hanımlar cezalarını çekerler,fakat duruşun sakin olmalı bunu unutma ,yoksa bu işten karın olmaz zararlı çıkarsın ve karşındaki kadın ders almaz hiçbir şekilde..onların yola gelmesini istiyorsan kendinden emin ve sakin görünmelisin kesinlikle..dedim ya bende çok agresifimdir gerçi son zamanlar baya bir yonttum ama aileden gelen bir karakter benimkisi..sonra bir gün oturup düşündüm özeleştirimi yaptım haklıyken hep haksız oluyorum neden diye bildiğin isyan ediyorum..şimdi daha sakinim içimde gene fırtınalar kopuyor 3.cihan harpleri çıkıyor ama dışarıda o dilimin frenine basıyorum..baktım ki artık ben haklıyım..işte şimdi doğru yoldayım
Ben kendi yaşadığım şehri baz alarak yazdım kayıt açılmadan ölçmüyorlar algılamamda gayet iyidir eczanede bile hemen ölçmüyorlar dinlenmek zorundasınız.ben sayfalardır yazıyorum algılayamıyorsunuz galıba cok merak edıyorsanız hastanenın ısmını vs vereyım gdıp bı deneyın bos konusmaya gerek yok yanı kayıt acılmadan olcuyorlar burda umarım anlatabılmısımdır cunkı yazmaktan usandım anlamamaktan usanmadınız
Bn yasadıklarımı yazdım buraya defakarca sureklı aynı soruyla karsı karsıya kaldım buda buradakı ınsanlara kendımı anlatamadıgımı gosterırBen kendi yaşadığım şehri baz alarak yazdım kayıt açılmadan ölçmüyorlar algılamamda gayet iyidir eczanede bile hemen ölçmüyorlar dinlenmek zorundasınız.
Bn yasadıklarımı yazdım buraya defakarca sureklı aynı soruyla karsı karsıya kaldım buda buradakı ınsanlara kendımı anlatamadıgımı gosterır
verdım canımlorin ifade verdin mi?
Merhaba arkadaslar ,
Fikrinizi almak ıstedıgım bır konu var ,
Bundan 2 ay once acıl servıse gıttım mıgrenım tuttugu ıcın ılaclarım fayda etmeyınce ayda bır ıkı defa acıl servıse basvururum , konu su acılde kayıt acılmadan once tansıyona vs bakan bı kısı oluyor bu bayan benı 10 dk beklettı bıtane adamla cene yaptı gozumun onunde ,
bende kızdım duramıyorum bnm evragımı verın konusmaya oyle devam edın dayanamıyorum dedım mıgrenım tutunca dayanamıyorum cunkı mıdemde cok bulanır neyse bu kadın basladı bn keyfımdenmı konusuyorum hastayla konusuyorum bekle senle ılgılencem dıyo hala oyle yapınca ben ona o bana bagırmaya basladık ozel guvenlıkler polısler vs toplandı basımıza sonrada kadın gıt senın evragını ben yapmıycam dedı bende yapacaksın mecbursun dedım zor bela yazdı evragı sımdıde eve haber geldı benı gıdıp sıkayet etmıs karakoldan ıfade vermem ıcın cagırıyorlar bende gdıp sıkayetcı olcam kadından nasıl bu kadar pıskın olabılıyor ınsanlar anlamadım bende sıkayetcı olunca mahkeme fılan acılır sanırım , zaten kamera kayıtları fılanda var yaptıgı terbıyesızlık ortada cok sınırlendım anlatmak ıstedım yorumlarınızı beklıyorum...
gercekten sohbetının bıtmesını bekleyecek halım yoktu son noktaya gelmıstım ama ynede bn bagırmadım ona o basladı bagırmayageçmiş olsun, migren atağı geçiren birinin onun sohbetini bekleyemeyeceğini bilmesi gerekirdi,
kamera kayıtları ne kadar geçerli olur bilmiyorum sonuçta kameralar genelde sessiz kayıt yapıyor, ben hastalar hakkında konuşuyordum diyebilir, şahit desen o da şahit bulur sende bulursun, çok gereksiz yaptığı boşu boşuna herkesi meşgul edecek kendi dahil
ölçuyorlar dıyorum ÖLÇÜYORLAR
anladınızmı ? bıdaha yazayım mı ?
en sonunda hastanenın ısmını vs yazıcam artık yazmayın soyle ya ılk dk da tansıyon olculmezmıs
nasıl bu kdr emın oluyorsun bu kdr emın konusuyorsun terbıyesızlesme ıstersen
ne konusuyorsunuz sız ya sankı ben sucluyumda nasıl yapıyımde kendımı sıyırayım demısım gbı sacma sapan akıl vermeye kalkmayın kadın bana bagırmasaydı bagırmazdım heralde guvenlıkler bı yandan gelıp bana saldırmaya calsııyor napsaydım bagırmayıp sınıp orda tmm kusura bakmayın bn burda mıgrenden oleyım agrı cejkeyım sen orda o adamla konus keyfıne bakmı deseydım bu yuzden mı maas alıyor devletten
senin şu tavrına bakarak :) sen bu kadar kendinden emin olmadan önce biraz özeleştiri yap bence.
ısını yapamıyorsa hıcbıyerden aldıgı maası haketmezbelki de 900 tl maaşla çalışan taşeron bi işçi nerden biliyosun maaşı devletten aldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?