ŞİKAYET

Bende yasamıstım elimizda gayta kaç saat bekledik laborant ortada yok sonra bi hışımla dinlenme orasındaçbi adamla lak lak yavsıyorlar birbirlerine... bi erkildiler. Kadın hemen çıktı bağırıo suç bastır edicek ya... bi hışlladım. Mesai saatinde ne oturuon dedim elimizde b.. bekletiosn al isini yap dedim. Babanın bağı değil dedi. Benim değilde senin babanın bağı galiba keyfine göre çalışıyorsun sus başına iş alma şikayet etsem nolur biliosn dedim...
Piskin ...

ıyı yapmıssın cnm
hakedıyorlar gercekten ...
ama burdakı kadınlara gore onlar herseyı yapmakta serbest bız ses cıkarmamalıyız

Valla devlet yada özel hiç fark etmez işini adam gibi yapcaksın aldığının hakkını verceksin. Sevmiyorsan yapma o isi kardesim. Millete de dayılk yapma.

sıkayetrınız sonuclandı mı?
bnm tartısma yasadgım kısı dr degıl yanlız ne oldgunu bıle bılmıyorum

adını soyadını ve çalıştığı yeri vermeniz yeterli şikayet için. beni iki sefer geri arayıp olayı ayrıntılı anlatmamı istediler, kayıt altına aldıklarını gereğinin yapılacağını söylediler, sizin durumunuz tabi daha ciddi sonuçta biz tartışma yaşamamıştık sadece doktorun geç gelişlerini şikayet etmiştik, sizin durumunuzda belki farklı bir yol izlerler ama böyle insanların varlığını bildirmezsek bu muameleleri haketmiş oluruz diye düşünüyorum ben.

Bugun doktor bir arkadasimi ziyarete gittim, normalde oglen 2-3 arasina merkezi randevu sisteminden randevu verilmiyormus sabahtan sarkan muayenesi uzayan yetismeyen gec gelen vs hasta olursa diye. Arkadasim bana hosgeldin dedi ve o bos saatini de calismakla gecirdi, en son 3e 10 kala gibi rahatladi, azcik baska odaya gectik, 3u 7 gece birisi geldi buranin doktoru nerde saatlerdir bekliyoruz randevum gecti dedi, sonra goz ucuyla kagidina baktim muayene saati 15 05ti, yani 2 dk icin ortaligi ayaga kaldirmaya deger mi, fazla fazla calisinca kimse seni tebrik etmiyor ama azcik su ic cay ic vs hemen olay oluyor.

Acaba biraz arastirsaniz da adli süreçleri ogrenseniz mesela? Sikayette bulununca aksaminda kodese tikmak filmlerde olur. Surecin islemesi 2 ayi bulmus sikayet etmesi degil.

bir de soylemeden edemeyeccegim. Cok agresif ve kabasiniz. Suradaki tavirlariniza bakinca olayi gozumde canlandirmak icin yaninizda olmaya gerek kalmiyor. Karakteri oturmadigi icin en hayatin ufak zorlugunda ayilip bayilip migreni tutan, cevresi tarafindan kale alinmayinca dikkat cekme gudusunu doyurmak icin gorevlilere saldiran nevrotik hastalik hastasi kadinlardan degilsinizdir insallah?
sahip oldugunuz bu karakterle size hayatta basarilar ve cevrenize de sabirlar dilerim.

Konunun devamını okursanız önce hemşirenin bağırmaya başladığını ve güvenlik elemanlarının da konu sahibesinin üzerine yürüdüğünü anlarsınız...
konunun devamında bir değişti zaten olay. yorumlara göre şekillendi.ben konu sahibinin sinirli yapısına çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum.fikrim budur.siz nasıl bu kadar eminsiniz mevzudan? sürekli değişen yorumlar var?

ölçülmez derken sizin yararınıza bir durum olduğundan bahsediyoruz. fiziksel olarak ölçülebilir belki ama doğru sonuç bekleyince ölçülendir. anladık biz sizi.
ıyı yapmıssın cnm
hakedıyorlar gercekten ...
ama burdakı kadınlara gore onlar herseyı yapmakta serbest bız ses cıkarmamalıyız
kim böyle bir şey söyledi. neden söylenmeyen bir şeyi söylenmiş gibi gösteriyorsunuz? kimse herşeyi yapmakta serbest demedi. olayları yanlış aktarmak doğru mu sizce?

Bu topiğin başına gelecekler var gibi görünüyor, eleştiri dozunu ayarlayalım rica ediyorum, yorumlar eleştiriden hakarete geçiş yapmasın.

Bu topiğin başına gelecekler var gibi görünüyor, eleştiri dozunu ayarlayalım rica ediyorum, yorumlar eleştiriden hakarete geçiş yapmasın.
ben ndn banlandım bunun cevabını verırmısınız ?
yapılan yorumlar ortadayken neden sadece ben banlandım cvp beklıyorum

ben sızden yapımla ılgılı bı konuda fıkır ıstemedım , bnm nasıl bırı oldgum hakkında yorum yapmak da haddınıze degıl eger verecek bı fıkrınız yoksa bnm soyledıklerımın aksını savuınup burada tartısma cıkarmayın

Acaba biraz arastirsaniz da adli süreçleri ogrenseniz mesela? Sikayette bulununca aksaminda kodese tikmak filmlerde olur. Surecin islemesi 2 ayi bulmus sikayet etmesi degil.
bos zamanlarınızda polıscılık oynuyorsunuz herhalde =)
bunu bana memur soyledı bn kendı kendıme soylemıyorum msj yazmadan once sız arastırın ıstersenız

cok komıksınız ama ıyı seneryo yazıyorsunuz kıtap fılan cıkarın bence

Konu sahibesi yorum değiştiriyor mu diye 44 sayfanın tamamını okumadım.
Anladığım ve takip ettiğim kadarı ile yorumum buydu. Benim başıma da fazlasıyla geldiğinden konu sahibesine şüpheci yaklaşmadım.

ndn yorumlara gore sekıllenmıs sorsana =)
mılletın canı sıkıldı saglıkcı yakınları olanlar geldı burada savunmaya gectı kımse konuyu okumadı dırek kavga ya cevırdıler ısı

ndn yorumlara gore sekıllenmıs sorsana =)
mılletın canı sıkıldı saglıkcı yakınları olanlar geldı burada savunmaya gectı kımse konuyu okumadı dırek kavga ya cevırdıler ısı

Ay hiç soramicam canım dünden beri laf yetiştirmek zorunda kalıyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…