ıyı yapmıssın cnmBende yasamıstım elimizda gayta kaç saat bekledik laborant ortada yok sonra bi hışımla dinlenme orasındaçbi adamla lak lak yavsıyorlar birbirlerine... bi erkildiler. Kadın hemen çıktı bağırıo suç bastır edicek ya... bi hışlladım. Mesai saatinde ne oturuon dedim elimizde b.. bekletiosn al isini yap dedim. Babanın bağı değil dedi. Benim değilde senin babanın bağı galiba keyfine göre çalışıyorsun sus başına iş alma şikayet etsem nolur biliosn dedim...
Piskin ...
sıkayetrınız sonuclandı mı?
bnm tartısma yasadgım kısı dr degıl yanlız ne oldgunu bıle bılmıyorum
Acaba biraz arastirsaniz da adli süreçleri ogrenseniz mesela? Sikayette bulununca aksaminda kodese tikmak filmlerde olur. Surecin islemesi 2 ayi bulmus sikayet etmesi degil.sıkayet etmek 2 ay sonramı aklına gelmıs ben masum degılsem bos bos konusup ınsanın canını sıkmayın terbıyesızlıge luzum yok oyle bı konusuyosunuz kı yanımdaydınız bırebır sahıt oldnuz sankı herseye
bir de soylemeden edemeyeccegim. Cok agresif ve kabasiniz. Suradaki tavirlariniza bakinca olayi gozumde canlandirmak icin yaninizda olmaya gerek kalmiyor. Karakteri oturmadigi icin en hayatin ufak zorlugunda ayilip bayilip migreni tutan, cevresi tarafindan kale alinmayinca dikkat cekme gudusunu doyurmak icin gorevlilere saldiran nevrotik hastalik hastasi kadinlardan degilsinizdir insallah?sıkayet etmek 2 ay sonramı aklına gelmıs ben masum degılsem bos bos konusup ınsanın canını sıkmayın terbıyesızlıge luzum yok oyle bı konusuyosunuz kı yanımdaydınız bırebır sahıt oldnuz sankı herseye
konunun devamında bir değişti zaten olay. yorumlara göre şekillendi.ben konu sahibinin sinirli yapısına çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum.fikrim budur.siz nasıl bu kadar eminsiniz mevzudan? sürekli değişen yorumlar var?Konunun devamını okursanız önce hemşirenin bağırmaya başladığını ve güvenlik elemanlarının da konu sahibesinin üzerine yürüdüğünü anlarsınız...
ölçülmez derken sizin yararınıza bir durum olduğundan bahsediyoruz. fiziksel olarak ölçülebilir belki ama doğru sonuç bekleyince ölçülendir. anladık biz sizi.ben buraya konuyu konusmak fıkır almak vs ıcın actım ama bazılarının ısı gucu yok sırf mıllete satasayım egleneyım derdınde bı tuttrmuslar hmn tansıyıon olculmez dıye en sonunda hastane ısmını vercem yanı =)
ınanmayan ınanmasın cnm bn zaten kamera kayıtlarının ızlenmesını ıstedım hersey acıga cıkacak
kim böyle bir şey söyledi. neden söylenmeyen bir şeyi söylenmiş gibi gösteriyorsunuz? kimse herşeyi yapmakta serbest demedi. olayları yanlış aktarmak doğru mu sizce?ıyı yapmıssın cnm
hakedıyorlar gercekten ...
ama burdakı kadınlara gore onlar herseyı yapmakta serbest bız ses cıkarmamalıyız
ben ndn banlandım bunun cevabını verırmısınız ?Bu topiğin başına gelecekler var gibi görünüyor, eleştiri dozunu ayarlayalım rica ediyorum, yorumlar eleştiriden hakarete geçiş yapmasın.
ben sızden yapımla ılgılı bı konuda fıkır ıstemedım , bnm nasıl bırı oldgum hakkında yorum yapmak da haddınıze degıl eger verecek bı fıkrınız yoksa bnm soyledıklerımın aksını savuınup burada tartısma cıkarmayınkonunun devamında bir değişti zaten olay. yorumlara göre şekillendi.ben konu sahibinin sinirli yapısına çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum.fikrim budur.siz nasıl bu kadar eminsiniz mevzudan? sürekli değişen yorumlar var?
bos zamanlarınızda polıscılık oynuyorsunuz herhalde =)Acaba biraz arastirsaniz da adli süreçleri ogrenseniz mesela? Sikayette bulununca aksaminda kodese tikmak filmlerde olur. Surecin islemesi 2 ayi bulmus sikayet etmesi degil.
cok komıksınız ama ıyı seneryo yazıyorsunuz kıtap fılan cıkarın bencebir de soylemeden edemeyeccegim. Cok agresif ve kabasiniz. Suradaki tavirlariniza bakinca olayi gozumde canlandirmak icin yaninizda olmaya gerek kalmiyor. Karakteri oturmadigi icin en hayatin ufak zorlugunda ayilip bayilip migreni tutan, cevresi tarafindan kale alinmayinca dikkat cekme gudusunu doyurmak icin gorevlilere saldiran nevrotik hastalik hastasi kadinlardan degilsinizdir insallah?
sahip oldugunuz bu karakterle size hayatta basarilar ve cevrenize de sabirlar dilerim.
konunun devamında bir değişti zaten olay. yorumlara göre şekillendi.ben konu sahibinin sinirli yapısına çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum.fikrim budur.siz nasıl bu kadar eminsiniz mevzudan? sürekli değişen yorumlar var?
ndn yorumlara gore sekıllenmıs sorsana =)Konu sahibesi yorum değiştiriyor mu diye 44 sayfanın tamamını okumadım.
Anladığım ve takip ettiğim kadarı ile yorumum buydu. Benim başıma da fazlasıyla geldiğinden konu sahibesine şüpheci yaklaşmadım.
ndn yorumlara gore sekıllenmıs sorsana =)
mılletın canı sıkıldı saglıkcı yakınları olanlar geldı burada savunmaya gectı kımse konuyu okumadı dırek kavga ya cevırdıler ısı
sorma sorma 45 sayfadır laf anlatıyoruız surda hala algılayamadılarAy hiç soramicam canım dünden beri laf yetiştirmek zorunda kalıyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?