ŞİKAYET

Kimbilir neyin sinirini sizden çıkardı ..
Çok iyi biliyorum bu tarz insanlar çok gerçektende ..
Siz araştırma yapın bence öyle gidin ifade vermeye ..
Ne ile suçladı sizi kimbilir.

öyle bi dönemdeyizki..habire hak arayıp duruyoruz..hakkımız gasp edildi diye ortalığı velveleye veriyoruz...ilkokul 1. sınıf öğrencisi bile hak arar oldu.

Kimbilir neyin sinirini sizden çıkardı ..
Çok iyi biliyorum bu tarz insanlar çok gerçektende ..
Siz araştırma yapın bence öyle gidin ifade vermeye ..
Ne ile suçladı sizi kimbilir.
nasıl arastırabılırım canım ,
aksam okurlar bana sanırım o kısının ndn dolayı dıkayetcı oldgunu bende ona gore olanları anlatırım yanı oyle yapmayayımmı

aynen oyle orda calısmaları kafalarına gore davranmalarını gerektırıyor sankı

Tabii bi biraz diş gösterince hemen tepki veriyorlar alışmışlar insanalra bağırmaya

aynen özel hastanelerde bile paranla milletten azar işitiyorsun, hadi biz üstesinden gelir cevap veririz vs. ama cahili var yaşlısı var en çok da onlara üzülüyorum

evet bende iş yaptırırken o bağırana gidiyorum özellikle hadi banada bağır da bi güzel kavga edim seninle diye ama onlarda biliyorlar işlerini

bazı ınsanları anlamıyorum kendı baslarına gelse emınım kıyamet kopartırlar kı ben oyle bıseyde yapmadım bnm evrakı yazarmısınız dedım kadın ters tepınce olan oldu kadını suclamadım yanı sen konusuyosun bnmle ılgılenmıyorsun fılan demedım bastan

hak arama kötü bişey değil elbette...ama öyle basit olaylar okadar büyüyorki noluyo diyorsunuz bunun yüzündemi çıktı olay diyorsunuz..huzursuzluk yanii
haksızlıga ugrayan bendım bn ugrasmaya gerek gormedım , o bayan gerek gormus demekkı bızde ugrasırız napalım dedgın gbı kucuk seyler bunlar buyutmeye gerek yok ama ıste bazıları boyle dsunmuyor

ben anlamıyorum ya yok yoruluyolarda yok gunde 100 kısıye bakıyolarda bakmasın yanı o zaman calısmasın bız yalvarmıyoruz gelın nolur bu ıste calısın dıye devletın parasını bı guzel yıyolar nasıl olsa rahatlar dıye ınsanları onemsemıyorlar yanı

keşke hemen ardından 184 şikayet hattını arasaydınız , siz şikayet etseydiniz, bende çogu işlerimi şikayet edicem sizi diyerek hallediyorum bi gün bankaya gittim o kadar sıra bekledim , sıra bana gelmiş kadın para yok senin paranı bozduramam dedi bana , nasıl yok dedim , beni tersliyo , bankayı ayaga kaldırdım müdürle konuşucam sizi şikayet edicem diye hemen hallettiler işimi, malesef her sektörde böyle işgüzarlar bulunuyo ama o saglık çalışanına bişey olmaz eminim , genelde saglık çalışanlarının dokunulmazlıgı var bu ülkede korkmuyorlar şikayetlerden.

geçenlerde bende devlet hastanesini aradım doktorun dahili numarasını bilmediğimden dolayı bekledim telefona cavap veren kişiliksiz sanki sesim gelmiyormuş gibi yapıp telefonu masaya bırakıp çayını karıştırıp yanındaki ile kısık seste konuşmaya başladı.bu arada ben ALO diye yükseksesle seslendim birazdaha seslendim ama cevap yok muhabbet devam
tekrar aradım bu sefer açan konuşurken beni o çay karıştırana aktardı ben sinirlendim ve sagık bakanlığını şikayet hattını aradım açan şikayetimden bahsettiğimde siz yanlış duymuşsunuzdur başkaları konuşuyordur filan diye beni daha da yıpratmaya çalıştı tamam dedim hastaneye gidip şikayetim, yazıp bıraktım. bir daha denyeceğim eger yine aynısını yaparsa ciddi bir şekilde bu işin takipçisi olucam ASLA haklı olduğunuz konuda geri adım atmayın kolay gelsin İNŞALLAH böyle insanlarla hiç birimiz karşılaşmayız

Öncelikle çok geçmiş olsun lorin sanırım kamera kayıtlarından başka şahit bulma durumunuz yok kayıtların üzerinde durun, belkide olaya süsleme yapıp şikayetçi oldular sağlık kurumlarında yada devlet dairelerinde çalışanların ekstra insan olma hakkını kim veriyo bende anlamış değilim bir markette yada mağazada çalışan bir kişide günde 150 200 kişi görüyodur bütün gün ayaktalar onlarda ekmek parası için çalışıyolar sadece devlet dairesi olmadıgı içinmi 2. sınıf oluyolar bende bu düşünceyi anlamıyorum madem kaldıramıyolar o mesleği yapmasınlar kimse silah zoruyla çalıştırmıyo hastane personellerini torpille yada tanıdıkla hastane personelliği yapan insanlar var ayrıca iyi olan örnekleride çok onlarda aynı şekilde 150 200 hasta bakmıyomu onlar neden her gelen hastaya çemkirmiyo acaba

ben onemsemedım ve aslında hastaneye sıkayet edebılırdım ama bısey cıkmaz dıye dusundum
kadın zaten cok pıskın dı anlattgım gbı bnmle ılgılenırmısınız deyınce zıvanadan cıktı

terbıuyesıze bak ya demek telefonu masaya bıraktyı cayını karıstırdı fılan neyın kafasında buınlar anlamıyorum , sıkayet etmekte bı ezıyet bunları karsında senı anlayacak bırısı olmuyor kı

Üzgünüm hastaneye şikayet yazmanız boşuna o yazdığınız direk kayboluyor hemşire arkadaşım söylemişdi bir birlerini kollarlar şikayet bölümüne gidip konuşsan da arkandan hiç bişey olmamış gibi iptal ediyolarmış

o halde mahkemede anlaşılır zaten kimin haklı kimin haksız olduğu .. yalnız görevliyle de böyle konuştuysanız üslup konusunda biraz kendinizi de eleştirmeniz lazım.
sızın derdınız ne ya ,
bn ugrasmıyorum lanet olsun deyıp gecıyorum haklı oldgum halde o gdıp benı sıkayet edıyor tabıkı sınırlenırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…