- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Kimbilir neyin sinirini sizden çıkardı ..ınsan gıbı acıklama yapmasını gectım normal bı cvp versın hanı ozel olarak bnmle ılgılenmesıne fılanda gerek yok sadece bı kagıda mıgren sıkayetı yazcak belkı tansıyonu olcecek gonderecek olay bu yanı bunu yapmaktan acız
haklısın, zaten goruntuler ortaya cıksa bn heopsınden sıkayetcı olurum ordakı guvenlıkler fılanda bellı oluroda bır suc yanı goruntu sılmek
nasıl arastırabılırım canım ,Kimbilir neyin sinirini sizden çıkardı ..
Çok iyi biliyorum bu tarz insanlar çok gerçektende ..
Siz araştırma yapın bence öyle gidin ifade vermeye ..
Ne ile suçladı sizi kimbilir.
ınsanların hakkını araması kotu bıseymı sızceöyle bi dönemdeyizki..habire hak arayıp duruyoruz..hakkımız gasp edildi diye ortalığı velveleye veriyoruz...ilkokul 1. sınıf öğrencisi bile hak arar oldu.
aynen oyle orda calısmaları kafalarına gore davranmalarını gerektırıyor sankı
aynen özel hastanelerde bile paranla milletten azar işitiyorsun, hadi biz üstesinden gelir cevap veririz vs. ama cahili var yaşlısı var en çok da onlara üzülüyorum
hak arama kötü bişey değil elbette...ama öyle basit olaylar okadar büyüyorki noluyo diyorsunuz bunun yüzündemi çıktı olay diyorsunuz..huzursuzluk yaniiınsanların hakkını araması kotu bıseymı sızce
haksızlıga ugrayan bendım bn ugrasmaya gerek gormedım , o bayan gerek gormus demekkı bızde ugrasırız napalım dedgın gbı kucuk seyler bunlar buyutmeye gerek yok ama ıste bazıları boyle dsunmuyorhak arama kötü bişey değil elbette...ama öyle basit olaylar okadar büyüyorki noluyo diyorsunuz bunun yüzündemi çıktı olay diyorsunuz..huzursuzluk yanii
ben anlamıyorum ya yok yoruluyolarda yok gunde 100 kısıye bakıyolarda bakmasın yanı o zaman calısmasın bız yalvarmıyoruz gelın nolur bu ıste calısın dıye devletın parasını bı guzel yıyolar nasıl olsa rahatlar dıye ınsanları onemsemıyorlar yanıTabii bi biraz diş gösterince hemen tepki veriyorlar alışmışlar insanalra bağırmaya
evet bende iş yaptırırken o bağırana gidiyorum özellikle hadi banada bağır da bi güzel kavga edim seninle diye ama onlarda biliyorlar işlerini
ben onemsemedım ve aslında hastaneye sıkayet edebılırdım ama bısey cıkmaz dıye dusundumkeşke hemen ardından 184 şikayet hattını arasaydınız , siz şikayet etseydiniz, bende çogu işlerimi şikayet edicem sizi diyerek hallediyorum bi gün bankaya gittim o kadar sıra bekledim , sıra bana gelmiş kadın para yok senin paranı bozduramam dedi bana , nasıl yok dedim , beni tersliyo , bankayı ayaga kaldırdım müdürle konuşucam sizi şikayet edicem diye hemen hallettiler işimi, malesef her sektörde böyle işgüzarlar bulunuyo ama o saglık çalışanına bişey olmaz eminim , genelde saglık çalışanlarının dokunulmazlıgı var bu ülkede korkmuyorlar şikayetlerden.
bence de kım kaldırmıssa artık bıtarafını ındıren bırıde cıkar merak etmesın yanısizi şikayet ettiğine göre pek de haksız olduğunu düşünmüyor.
bence de kım kaldırmıssa artık bıtarafını ındıren bırıde cıkar merak etmesın yanı
terbıuyesıze bak ya demek telefonu masaya bıraktyı cayını karıstırdı fılan neyın kafasında buınlar anlamıyorum , sıkayet etmekte bı ezıyet bunları karsında senı anlayacak bırısı olmuyor kıgeçenlerde bende devlet hastanesini aradım doktorun dahili numarasını bilmediğimden dolayı bekledim telefona cavap veren kişiliksiz sanki sesim gelmiyormuş gibi yapıp telefonu masaya bırakıp çayını karıştırıp yanındaki ile kısık seste konuşmaya başladı.bu arada ben ALO diye yükseksesle seslendim birazdaha seslendim ama cevap yok muhabbet devam
tekrar aradım bu sefer açan konuşurken beni o çay karıştırana aktardı ben sinirlendim ve sagık bakanlığını şikayet hattını aradım açan şikayetimden bahsettiğimde siz yanlış duymuşsunuzdur başkaları konuşuyordur filan diye beni daha da yıpratmaya çalıştı tamam dedim hastaneye gidip şikayetim, yazıp bıraktım. bir daha denyeceğim eger yine aynısını yaparsa ciddi bir şekilde bu işin takipçisi olucam ASLA haklı olduğunuz konuda geri adım atmayın kolay gelsin İNŞALLAH böyle insanlarla hiç birimiz karşılaşmayız
geçenlerde bende devlet hastanesini aradım doktorun dahili numarasını bilmediğimden dolayı bekledim telefona cavap veren kişiliksiz sanki sesim gelmiyormuş gibi yapıp telefonu masaya bırakıp çayını karıştırıp yanındaki ile kısık seste konuşmaya başladı.bu arada ben ALO diye yükseksesle seslendim birazdaha seslendim ama cevap yok muhabbet devam
tekrar aradım bu sefer açan konuşurken beni o çay karıştırana aktardı ben sinirlendim ve sagık bakanlığını şikayet hattını aradım açan şikayetimden bahsettiğimde siz yanlış duymuşsunuzdur başkaları konuşuyordur filan diye beni daha da yıpratmaya çalıştı tamam dedim hastaneye gidip şikayetim, yazıp bıraktım. bir daha denyeceğim eger yine aynısını yaparsa ciddi bir şekilde bu işin takipçisi olucam ASLA haklı olduğunuz konuda geri adım atmayın kolay gelsin İNŞALLAH böyle insanlarla hiç birimiz karşılaşmayız
sızın derdınız ne ya ,o halde mahkemede anlaşılır zaten kimin haklı kimin haksız olduğu .. yalnız görevliyle de böyle konuştuysanız üslup konusunda biraz kendinizi de eleştirmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?