- 14 Mart 2013
- 7.907
- 3.961
- 448
sızın derdınız ne ya ,
bn ugrasmıyorum lanet olsun deyıp gecıyorum haklı oldgum halde o gdıp benı sıkayet edıyor tabıkı sınırlenırım
ınsanlar ne sartlarda calısıyor dedgın gbı ama bunların ekstra hakkı varmıs baksana yapılan yorumlaraÖncelikle çok geçmiş olsun lorin sanırım kamera kayıtlarından başka şahit bulma durumunuz yok kayıtların üzerinde durun, belkide olaya süsleme yapıp şikayetçi oldular sağlık kurumlarında yada devlet dairelerinde çalışanların ekstra insan olma hakkını kim veriyo bende anlamış değilim bir markette yada mağazada çalışan bir kişide günde 150 200 kişi görüyodur bütün gün ayaktalar onlarda ekmek parası için çalışıyolar sadece devlet dairesi olmadıgı içinmi 2. sınıf oluyolar bende bu düşünceyi anlamıyorum madem kaldıramıyolar o mesleği yapmasınlar kimse silah zoruyla çalıştırmıyo hastane personellerini torpille yada tanıdıkla hastane personelliği yapan insanlar var ayrıca iyi olan örnekleride çok onlarda aynı şekilde 150 200 hasta bakmıyomu onlar neden her gelen hastaya çemkirmiyo acaba
kıme gore neye gore objekıfsınız acaba ?işte bundan bahsediyorum, objektif konuşan insanlara bile saldırıyorsunuz. derdim ne olabilir ?
ya ederler tabıkı sonucta hepsı kapagı atmıs devletın hastanesıne bırbırlerını ezerlermı hıcÜzgünüm hastaneye şikayet yazmanız boşuna o yazdığınız direk kayboluyor hemşire arkadaşım söylemişdi bir birlerini kollarlar şikayet bölümüne gidip konuşsan da arkandan hiç bişey olmamış gibi iptal ediyolarmış
kıme gore neye gore objekıfsınız acaba ?
Devlete kapak attık ekstra can yakma hakkım var sanıyo çoğu istisnalar hariç tabi işini çok iyi yapan insanlarda gördüm demekki bizde işini iyi yapana helal olsun diyebiliyoruz ben seni çok iyi anladım hakkını sonuna kadar ara bencede siz haksızsınız diyenler başına gelince sussun hak aramak isteyende buyursun arasın sonuçta sikayeti o yapmış sende kendimi savunucaksınınsanlar ne sartlarda calısıyor dedgın gbı ama bunların ekstra hakkı varmıs baksana yapılan yorumlara
bende kamera kayıtlarını talep edıcem mutlaka zaten orada yaptıkları hersey cıkacak ortaya bırde guvenlıklerı bır gorsen mahalle kadınları olur ya kavgacı elı belınde tıpler aynen oyle hanı ben kendımı savunmasam ses cıkarmasam benı dovecekler
evet o yuzden benı sıkayet eden kısıyı savunur gıbı konusuyorsunuz sanırımolayı sadece sizin tarafınızdan dinleyen olayla hiç alakası bile olmayan görmeyen duymayan dışardan biri olarak ..
herkes sırasını bekler ama adam gibi muamele görmezse sitem eder çünkü hastaneye kimse eğlenceye gitmiyor HASTA OLDUĞUNDAN dolayı gidiyor ayrıca insanlar hastanelere vergi ödüyor ve bu hastanelerden yararlanmak için ayda bagkur- sigorta ödüyor eğer bu işi yapamayacaklarsa başka iş bulsunlaren sevdiğim de "benim ödediğim vergiyle maaşını alıyorsun" çemkirmesidir.
paşam sanki milyonlarca lira vergi ödüyor ama devlet hastanesine gelmiş, adamların orada k.çı çıkmış günde 150 hastaya bakmaktan, daha acil hastalar var, bi ayılıp bayılmalar yok efendim "hemen benle ilgilenilecek"ler falan.
evet o yuzden benı sıkayet eden kısıyı savunur gıbı konusuyorsunuz sanırım
tabıkı cok cok ıyı ınsanlar da var ısını hakkıyla yapan zaten onları ayrı tutuyoruz bu konudan hakkımı sonuna kadar savunucam yanına bırakmam asla bgn ben sesımı cıkarmazsam yrn yol yordam bılmeyen kendını savunamayan bır ınsana aynı seyı yapsa onlar susup kalır yazık gunahDevlete kapak attık ekstra can yakma hakkım var sanıyo çoğu istisnalar hariç tabi işini çok iyi yapan insanlarda gördüm demekki bizde işini iyi yapana helal olsun diyebiliyoruz ben seni çok iyi anladım hakkını sonuna kadar ara bencede siz haksızsınız diyenler başına gelince sussun hak aramak isteyende buyursun arasın sonuçta sikayeti o yapmış sende kendimi savunucaksın
evet onlar ınsan ustu varlık cunkı asla boyle bırsey yapmazlar kesın benden kaynaklanıyordur hersey ınsallah sızlerın basınada gelır ne dıyeyım bakalım napacaksınz bu drumdaUnuttuğunuz nokta sizin de orada canınızın acısı ile fevri davranabileceğiniz.
Yoksa sanmıyorum ki, bir sağlık personeli ya da herhangi bir insan durduk yere bunları yapsın.
oyle mı ?siz de sizin gibi düşünmeyen tüm insanlara nasıl saldırdığınızı göstermiş oldunuz, üstelik ben sizi yargılayan tek bir cümle bile kurmamışken.
tahmin ederim buyüzden biraz ara verip yine yapılanı kaydetip netten bakanlığa yollayacagım zaten evrak ulaşsaydı net adresime cevap gelirdi teşekkürler bilendirdiğin içinÜzgünüm hastaneye şikayet yazmanız boşuna o yazdığınız direk kayboluyor hemşire arkadaşım söylemişdi bir birlerini kollarlar şikayet bölümüne gidip konuşsan da arkandan hiç bişey olmamış gibi iptal ediyolarmış
Migren okadar kötü bisey yok mide bulantisi isiga bakamama , sese karsi hasas oluyorsun..
bide utanmadan sikayet ediyor sizde sikayet edin
gecmis olsun.
bence sende bu ısın pesını bırakma canım hakeden hakettgını bulsuntahmin ederim buyüzden biraz ara verip yine yapılanı kaydetip netten bakanlığa yollayacagım zaten evrak ulaşsaydı net adresime cevap gelirdi teşekkürler bilendirdiğin için
evet gercekten bazılarının canı cok sıkılıyor o hastanedekı kadın gbı artık kımden hırsını alamıyorlarsa farklı kısılerden sınır cıakrtma cabasında bazılarıLorin burada yorum yapanlara bile kızıp sinirleniyorsun..
İnsanlar düşüncelerini yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?