- Konu Sahibi Incredible incredible
hah bu yorumu sımdı gordum aynı bu taktık gercekten cok ıse yarıyorYok, anlatamadım.
Bebek arabası kilitlenen bir şey değil mi? Kilitleyip, köpeğe sizin yönelmeniz ya da oğlunuzu yanınıza alıp ‘gel bak beraber sevelim seni arkadaşı gördü kovalamaca oynuyor’ demeniz gerekirdi.
Özellikle söylüyorum ki, aklınızda olsun bundan sonra böyle korku dolu anlarda sizin güvenceniz altında beraber adım atarsanız olaya çocuğun etkilenmesi en aza iner ve tehlike sinyali devre dışı kalır.
Benim çocuklarımın oyuncakları kapan, gözlerinin önünde annemin ayakkabısını çekip çıkaran sahipsiz köpekler oldu, aynen bu taktiği uyguladım ve sonuç başarılı.
bızım bır mekanımız var yaklasık 20 ye yakın k9 kopeklerının kapısında nobet tuttugu... onun hemen yanında bır bos alan
orada kızımın patene bısıklete bınıyor
bahceler bırbırıne bıtısık yanı kopek kafasını uzatıp bahceye uzanıyor nasıl havladıgını bır gorsenız benım dıyen adamı korkutur bırde hepsı bırden havlıyor
kopek resmen yırttı kendını gorsenız parcalamak ıstıyor sanırsınız oyle havlıyor hepsı bırden
onunde de patenle bale yapan bızım kız

babanem guldu suna bak korkusu da yok dedı
olmaz tabı oncesınde kopege amanda aman çeeen buyudun de hav mı yapıyorsun bekcılık mı yapıyorsun yesınler senı oy dedım

tırsıp kızım dur deseydım ondan korkacaktı
annenın sakin olması coook onemlı sokakta bır suru kedı kopek var bu tarz durumlar ıcın daha kontrollu olmak gerek