- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.952
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Hayır hiç bir şey çıkmaz, şikayetçi oldunuz diyelim 15 yaşından küçük oldukları için herhangi bir ceza almazlar, haa belki akıllanıp bir daha yapmazlar derseniz orasını bilemem.Kızlar hemen olayı anlatıyorum az önce bavulumu apartmanın önünde bırakıp iki dakika bakkala girdim hemen çıktım etraf insan dolu eve mahallede herkes beni taniyor. Döndüm bavulum yok birine sordum gördünüz mü diye aşağıya doğru çocuklar götürüyor dedi gittim bağırdım arkalarından bırakıp kaçtılar. Yüzlerini görmedim küçük çocuklardı. Bir şey çıkar mı buradan
Hadi yaHayır hiç bir şey çıkmaz, şikayetçi oldunuz diyelim 15 yaşından küçük oldukları için herhangi bir ceza almazlar, haa belki akıllanıp bir daha yapmazlar derseniz orasını bilemem.
Kendi eşyalarımızı koruyarak belkiHadi yapeki teşekkür ederim. Hırsızlığın önüne geçemeyeceğiz demekki
Etraf çok kalabalıktı sırtımdaki çantamda çok ağır olunca iki dakikadan bir şey olmaz demiştim ama oluyormuş bu da bana ders olduKendi eşyalarımızı koruyarak belki
Hırsızlık için. Gayet rahat bir şekilde bavulu sürüyorlardı çünkü. Küçüktüler 11-12 falan. Aynen daha önce emsal bir olay yaşadım polise gidince boşuna şikayetçi oluyorsun kendini yoruyorsun bunların önüne gecemezsin demiştiÇocuklar kaç yaşlarındalardı tahmini olarak?
Yaramazlık için mi yoksa hırsızlık için mi aldılar acaba?
Gerçi iki türlü de hoş bir durum değil tabi ki
Ama eylem neticelenmediği için polisler uğraşmak istemeyecektir bence
Ben yıllar önce bir tehdit olayı için gitmiştim.Hırsızlık için. Gayet rahat bir şekilde bavulu sürüyorlardı çünkü. Küçüktüler 11-12 falan. Aynen daha önce emsal bir olay yaşadım polise gidince boşuna şikayetçi oluyorsun kendini yoruyorsun bunların önüne gecemezsin demişti
Ya bir de bakkalla apartman yanyana öyle uzak mesafede değil. İnsan her dakika her şeyine sahip çıkamaz maalesef. Polise daha önce 2-3 defa gittim şimdi gidince gene mi sen diyecekler. Ufak şeylerle uğraşmak istemiyorlar haklı olarak. Çözüm üretmeye vazgeçirmeye çalışıyorlarTatil yaptığım yerde Rus ağırlıkta güneş kremini unutmuşum aklıma 2 saat sonra geldi gidip baktığımda hala oradaydı. Evet kendi elyamızı korumak zorundayız ama işte o kültür var ya sahip olamıyoruz o kültür seviyesine..
Polise gitseniz de aynı şeyi söyleyecek eşyanıza kendiniz sahip çıkacaksınız diye
Geçen bir araştırmada her 200 kişiye bir kolluk görevlisi düşüyor diye saçma haber okumuştum.. Burdan anlaşılıyor ne kadar uğraşmak istemedikleri.. Bundan daha vahim de bir olay yaşadık ramazan vakti kp'nin aracı bizim bina önünde bildiğiniz pert edip kaçmışlar bulamadı polisYa bir de bakkalla apartman yanyana öyle uzak mesafede değil. İnsan her dakika her şeyine sahip çıkamaz maalesef. Polise daha önce 2-3 defa gittim şimdi gidince gene mi sen diyecekler. Ufak şeylerle uğraşmak istemiyorlar haklı olarak. Çözüm üretmeye vazgeçirmeye çalışıyorlar
Tvlerde gösterildiği gibi değil kesinlikleGeçen bir araştırmada her 200 kişiye bir kolluk görevlisi düşüyor diye saçma haber okumuştum.. Burdan anlaşılıyor ne kadar uğraşmak istemedikleri.. Bundan daha vahim de bir olay yaşadık ramazan vakti kp'nin aracı bizim bina önünde bildiğiniz pert edip kaçmışlar bulamadı polis
Aynısını internetten alışveriş yaparak 5.000 TL dolandırılan kardeşime de söylediler. Adamlar bildiğiniz alışveriş sitesi kurmuştu oradan alışveriş yaptı.Hırsızlık için. Gayet rahat bir şekilde bavulu sürüyorlardı çünkü. Küçüktüler 11-12 falan. Aynen daha önce emsal bir olay yaşadım polise gidince boşuna şikayetçi oluyorsun kendini yoruyorsun bunların önüne gecemezsin demişti
Bu olayın aynısını yaşadım. Aşırı ilgilendiler. Ama 15 yıl önceydi. Şimdi karakola gidince sizin dediğiniz gibi. İşini yapanlar emekli oldu.Ben yıllar önce bir tehdit olayı için gitmiştim.
Tanımadığım biri beni arayıp adımı söyleyerek senin evini biliyorum işyerini biliyorum aileni bilmiyorum demişti.
Karakola gittim.Ben burda yalnız yaşıyorum böyle böyle bir telefon aldım dedim.
Polis bunu bile ciddiye almamıştı.Burdan bişey çıkmaz ama çok istersen savcılığa başvur.
Ama onda da dava açılır ve eğer adresini gerçekten bilmiyorsa adres bilgine ulaşır demişti.
Sorun çözme şeklinde değil de daha çok vazgecirme yoluna gidiyor bazı polisler
Aynen, kısaca dolandırılmadan, gasp edilmeden, öldürülmeden bir şekilde yaşamaya çalış deniliyor.Tvlerde gösterildiği gibi değil kesinlikle
Ben ne yazık ki işini savsaklayanlara denk geldim.Bu olayın aynısını yaşadım. Aşırı ilgilendiler. Ama 15 yıl önceydi. Şimdi karakola gidince sizin dediğiniz gibi. İşini yapanlar emekli oldu.
Ay konudan bağımsız ama bebeğinizi kucağınıza almanıza az kalmış. Sağlıkla doğsunBen ne yazık ki işini savsaklayanlara denk geldim.
Hatta ne yani ilgilenmeniz için bana fiziksel bir zarar mi vermeleri lazım yada benim kendimi savunmak için bişey mi yapmam lazım dedim.
Sonra kendi söküğümü kendim dikip evimi değiştirmiştim
Geçmiş olsun, abla arkadaşlarla oyun oynuyorduk iddiaya girmiştik derler bir şey çıkmaz, yetmez gibi aileleriyle de kavga edersiniz.Hırsızlık için. Gayet rahat bir şekilde bavulu sürüyorlardı çünkü. Küçüktüler 11-12 falan. Aynen daha önce emsal bir olay yaşadım polise gidince boşuna şikayetçi oluyorsun kendini yoruyorsun bunların önüne gecemezsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?