Kızlar hemen olayı anlatıyorum az önce bavulumu apartmanın önünde bırakıp iki dakika bakkala girdim hemen çıktım etraf insan dolu eve mahallede herkes beni taniyor. Döndüm bavulum yok birine sordum gördünüz mü diye aşağıya doğru çocuklar götürüyor dedi gittim bağırdım arkalarından bırakıp kaçtılar. Yüzlerini görmedim küçük çocuklardı. Bir şey çıkar mı buradan
Kimse böyle bir olayla ilgilenmez. Her durumda her eşyamıza sahip çıkmak zorundayız. Bazen atılmak istenen koltuk bavulla eşya (içi eski kıyafetli) şeyler sokağa bırakılır, anında gelir alırlar götürürler. Belki de öyle bir şey sandılar çalma amaçlı değil sokağa atılmış eşya sandılar.
Ama her halükarda eşyalarımıza sahip çıkmaz bizim sorumluluğumuz
Geçmiş olsun, abla arkadaşlarla oyun oynuyorduk iddiaya girmiştik derler bir şey çıkmaz, yetmez gibi aileleriyle de kavga edersiniz.
Etraf kalabalık 2 dakikadan bir şey olmaz demeden çöpünüzü bile bırakmayın.
Ben hayatta ortada birakmam esyami biz bi kez kafede buyuk kizimla wc ye inmemiz gerekti..
Kucuk kizim Bebek arabasindaydi.. asansorde yoktu alt katta.. orda gorevliler bebegi birak biz bakariz dediler ama pusetini sokup yanimda goturdum tabiiki..
Bavul ile cocuk farkli tabii ama ortaya biraktigin sey gidebilir yani hesap soracak kimse olmaz ki bu defalik sansliymissin
Ben ne yazık ki işini savsaklayanlara denk geldim.
Hatta ne yani ilgilenmeniz için bana fiziksel bir zarar mi vermeleri lazım yada benim kendimi savunmak için bişey mi yapmam lazım dedim.
Sonra kendi söküğümü kendim dikip evimi değiştirmiştim
Birçok yerde böyle olaylar yaşanıyor ama yaşadığım yerde biraz daha rahat davranıyorum lakiiiiiin İstanbul’a gitmişsem üzerimde çanta bile taşımıyorum, bildiğiniz nenem usulü kesem var, telefon, k.kartı, nakit vs ne varsa onun içine tıkıp tişört altında kamufle ediyorum
Kızlar hemen olayı anlatıyorum az önce bavulumu apartmanın önünde bırakıp iki dakika bakkala girdim hemen çıktım etraf insan dolu eve mahallede herkes beni taniyor. Döndüm bavulum yok birine sordum gördünüz mü diye aşağıya doğru çocuklar götürüyor dedi gittim bağırdım arkalarından bırakıp kaçtılar. Yüzlerini görmedim küçük çocuklardı. Bir şey çıkar mı buradan