Şikayetçi olsam mi

Hep senin başına geliyor böyle absürt olaylar. Bir kurşun mu döktürsen

Yok çalma amaçlı çünkü beni gördüler çocuklar uzaktan elimde eşya olduğunu da bakkala girdiğimi de. Bu mahallenin insanı böyle.
Kesinlikle öyleymiş ders oldu işte banada

Ben hayatta ortada birakmam esyami biz bi kez kafede buyuk kizimla wc ye inmemiz gerekti..
Kucuk kizim Bebek arabasindaydi.. asansorde yoktu alt katta.. orda gorevliler bebegi birak biz bakariz dediler ama pusetini sokup yanimda goturdum tabiiki..

Bavul ile cocuk farkli tabii ama ortaya biraktigin sey gidebilir yani hesap soracak kimse olmaz ki bu defalik sansliymissin

Son düzenleme:
Ne dediler öyle diyince?

Yok çalma amaçlı çünkü beni gördüler çocuklar uzaktan elimde eşya olduğunu da bakkala girdiğimi de. Bu mahallenin insanı böyle.

Kesinlikle öyleymiş ders oldu işte banada
Birçok yerde böyle olaylar yaşanıyor ama yaşadığım yerde biraz daha rahat davranıyorum lakiiiiiin İstanbul’a gitmişsem üzerimde çanta bile taşımıyorum, bildiğiniz nenem usulü kesem var, telefon, k.kartı, nakit vs ne varsa onun içine tıkıp tişört altında kamufle ediyorum

Ah ahh maalesef çıkmaz. Sinir bozucu bir durum ama kameralara yakalanan hırsızlar bile ceza almıyor boşverin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…