Sıkı büyük ve kalkık

Boskbocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
17
8
1
28
Arkadaslar . Ben yeni uyeyim sirf bunu sormak icin katildim ya inanin o kadar takinti ettim. Arkadaslar olculerimi yaziyorum
Gogus 78 bel 71 kalca 93 ama goguslerim ve gobegim ust taraficok buyuk gosterirken alt taraf ufacik ya popo yok bisey yok of offf . Bunun icin once belimi 65 filan yapmam gerek ayrica su beldeki basenleri ayrici birde bel simidi derler onlari eritmem gerek .
Popoda ki kaslar yuksek kas urrtme potansiyeline sahip kaslarmi neymis. En cok kas burda bulunuyormus.

Bitkisel yag ile birinin yardimiyla suruldugunde buyuyormus

Lunge ve squat ilede

Fakat bunlari yaptigimizda kculmezmi ne yapmam gerek yaglari yakasa kuculur lutfen nasil buyuyecek oo kalcam su tekli resim kadarcik bile yok
Ama ben boyle olmasini istiyorum cok takinti yaptim yardim neler yapmaliyim. Biliyorsunuzki ince bell lasim bunun icin

Eklentiler

• images.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 517
İlla koca g.t olacağım diyorsun yani... Tamam kızma . Sporla kalça büyütebilirsin ama bu işin içinde gen faktörü de var. İnternette kalça büyütme egzersizleri diye aratırsan bulursun bir şeyler. Ancak bir spor salonu, bir eğitmen ve aletli egzersizler daha garanti sonuç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…