- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Baska biri yok.Hergun ortak bi arkadasimizla takiliyoBahar aylarının gelmesiyle yeni birileriyle vakit geçirmek istemiştir belki.
İki sene oldu amaErkek milleti diyelim hersey elde edene kdr!
Evet de.O sinemaya gidelim bi cafede oturalim istiyo.Borek falan istemez sanmuyomBörek yap götür buluşmaya çayla birlikte yiyin mesela.
Para harcamaya gerek yok ki, maksat hasret gidermek değil mi?
Evet de.O sinemaya gidelim bi cafede oturalim istiyo.Borek falan istemez sanmuyom
Ben zaten kpssye hazirlaniyorum.O şimdi arabasini satmaya calisiyo.Sonra dukkan açicak.Borclarim var diyo.Param yok diyo.Yarinda ikimiz ortak para katip bisiler yapicazGörüşmeyin. Buluşunca neyapıcaz diyosa buluşmayın.
Baştan çalışıyo aman yorgundur kaçkere konulucaksınız diycektim ama parası olmadığına göre boş boş vakit geçiriyo .
Sende işe gir kursa git vaktini değerli geçir
Yanyanayken cok iyiyiz ama aramizda bi sogukluk var mesajdaValla sevgilim bana börek yapıp getirecek, onun gözlerine bakarak yemek varken
sinemayı cafeyi ne yapayım o da bir değişikmiş :)
Ben zaten kpssye hazirlaniyorum.O şimdi arabasini satmaya calisiyo.Sonra dukkan açicak.Borclarim var diyo.Param yok diyo.Yarinda ikimiz ortak para katip bisiler yapicaz
25e satcak arabayi.İzmirdeyiz.Hal yikama dukkani acicak.ufak bi de araba alcak halilari dagitmak icin.Kendi isini kurmak istiyo Bi de is begenmiyo kiArabası kaç para eder ? Hangi şehirdesiniz ? Dükkan açmak buzamanda paramı yavaş yavaş batırıyım demek .
Borcuda var parasıda yok neden işe girmiyo? İşe girer hem biraz borçlarını öder hem cebinde para olur hemde işini daha az borçla açar.
Yok canim.mesela ben dedim ki yarin araba surermiyiz dedim.O da suremeyiz dedi.Sebep dedim.Canim ole istiyo dedi.Beni takmiyo umursamiyo kaybetme korkusu yok.Simdi boyleyse evlenince kimbilir nasil olur dimi amaMesela havaların düzelmesiyle birlikte piknik yapabilirsiniz ikinizde paraları birleştirerek zaman zaman olur öyle çiftler arasında sana belki soguk gelmiştir mesajı
Sanırım onun canı sıkkın bu ara birşeylere sıkılmış ondan öyle demiştir o yazınca yaz sende en iyisiYok canim.mesela ben dedim ki yarin araba surermiyiz dedim.O da suremeyiz dedi.Sebep dedim.Canim ole istiyo dedi.Beni takmiyo umursamiyo kaybetme korkusu yok.Simdi boyleyse evlenince kimbilir nasil olur dimi ama
Evet haklisin canim.Bi de ben ust uste msj falan atiyorum hep yaSanırım onun canı sıkkın bu ara birşeylere sıkılmış ondan öyle demiştir o yazınca yaz sende en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?