Sıkıldı galiba

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilimle yanyanayken çok iyiyiz, hersey normal.Ama mesajda konuşurken sanki bi sogukluk hissediyorum.Eskiden çok konusurduk.Şimdi gunde bir iki kez arar yazar o kadar.Eskiden aksamlari durmadan mesajlaşirdik.Bi de parasi yok pek buluşamiyoruz da.Bulusunca napcaz diyo.Sizcenoldu falan diye sorim mi.Şu iki haftadir falan böyle

Ben zaten kpssye hazirlaniyorum.O şimdi arabasini satmaya calisiyo.Sonra dukkan açicak.Borclarim var diyo.Param yok diyo.Yarinda ikimiz ortak para katip bisiler yapicaz

Ben zaten kpssye hazirlaniyorum.O şimdi arabasini satmaya calisiyo.Sonra dukkan açicak.Borclarim var diyo.Param yok diyo.Yarinda ikimiz ortak para katip bisiler yapicaz

Arabası kaç para eder ? Hangi şehirdesiniz ? Dükkan açmak buzamanda paramı yavaş yavaş batırıyım demek .

Borcuda var parasıda yok neden işe girmiyo? İşe girer hem biraz borçlarını öder hem cebinde para olur hemde işini daha az borçla açar.

25e satcak arabayi.İzmirdeyiz.Hal yikama dukkani acicak.ufak bi de araba alcak halilari dagitmak icin.Kendi isini kurmak istiyo Bi de is begenmiyo ki

Mesela havaların düzelmesiyle birlikte piknik yapabilirsiniz ikinizde paraları birleştirerek zaman zaman olur öyle çiftler arasında sana belki soguk gelmiştir mesajı
Yok canim.mesela ben dedim ki yarin araba surermiyiz dedim.O da suremeyiz dedi.Sebep dedim.Canim ole istiyo dedi.Beni takmiyo umursamiyo kaybetme korkusu yok.Simdi boyleyse evlenince kimbilir nasil olur dimi ama

Yok canim.mesela ben dedim ki yarin araba surermiyiz dedim.O da suremeyiz dedi.Sebep dedim.Canim ole istiyo dedi.Beni takmiyo umursamiyo kaybetme korkusu yok.Simdi boyleyse evlenince kimbilir nasil olur dimi ama
Sanırım onun canı sıkkın bu ara birşeylere sıkılmış ondan öyle demiştir o yazınca yaz sende en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…