- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aldatiyo desem sanmiyorum.Yanimda hep bakar telefona.Acaba bi ortak arkadasimiz var onla mi konussam guvendigim biri.hergun onla zatenVar bişeyler ama bilemedim
Canım ona sorma gider anlatır bence sen biraz daha izle bakalım nolcakAldatiyo desem sanmiyorum.Yanimda hep bakar telefona.Acaba bi ortak arkadasimiz var onla mi konussam guvendigim biri.hergun onla zaten
O zaman iyicene delirir.Biraz egolu biri.Devir icin 12bin istiyolar.O da iste hali dagitmak icin araba alcak.Ailesi de az yardim eder.Bidaha bulusalim demicem.Ama bak arkadaslariyla cikiyo.Arabaya benzini buluyosa parasi vardir yani.Onlarin yaninada gidince ben deliriyorum benle neden bulusmuyosun diyorum
Evet dimi deger falan vermiyo.ama bence arkadaslariyla daha cok egleniyo.Hergun onlarla.Bidaha bulusalim demicem tripte atmiycam.Normal davrancam.Kendi bir artik napimAma bu adam sana değer vermiyo ki ?
İnsan sevgilisine buluşup napıcaz der mi ? Araba sürelim dediğşnde yok canım öyle istemmiyo demez. Kimseyle buluşmasa derim ki bunalımda zaman ver ama öyle değil.
Bak sende farkındasın yapma kendine bunu. Parası olmasa benzin nasıl alucak sana gelince parası yok . Bence buluşma egoluysa egolu bu ego değil sen kimsin ki tavrı
Yok daha önce baska seylerde var hep konusuruz onla oyle.Guvendigim biri.Bugun aksam aradim o guvendigim insani bi baktim benimki yaninda zor kivirdim vala yaaCanım ona sorma gider anlatır bence sen biraz daha izle bakalım nolcak
Koşma peşinde falan canım erkekler fazla ilgide nankör oluyolar sen uzaklaş bakalım napıcak yazma etme o koşsun peşindenYok daha önce baska seylerde var hep konusuruz onla oyle.Guvendigim biri.Bugun aksam aradim o guvendigim insani bi baktim benimki yaninda zor kivirdim vala yaaSadece niye boyle soguk falan sorcaktim.Ama bende yoruluyorum galiba artik pesinde kosmaktan
Evet canm haklisin ya.Simardi iyice bu.Oturcam sinava caliscam.Skldm zaten pesinden kosmaktan bu ne.Gecen teli sessize aldim uyuyom baktim uc kez aramis.Duymadim ya delirmis.nerdesin diyo.Arada ole yapmak lazim buna.Bak sessiz alcam koycam teli kenara delirsinKoşma peşinde falan canım erkekler fazla ilgide nankör oluyolar sen uzaklaş bakalım napıcak yazma etme o koşsun peşinden
Aynen ben de çok yaparım onu arada bi ayar lazım canım :)Evet canm haklisin ya.Simardi iyice bu.Oturcam sinava caliscam.Skldm zaten pesinden kosmaktan bu ne.Gecen teli sessize aldim uyuyom baktim uc kez aramis.Duymadim ya delirmis.nerdesin diyo.Arada ole yapmak lazim buna.Bak sessiz alcam koycam teli kenara delirsin
Yok degilimKız sen çok kıskanç olan değil miydin :)
Ben zaten kpssye hazirlaniyorum.O şimdi arabasini satmaya calisiyo.Sonra dukkan açicak.Borclarim var diyo.Param yok diyo.Yarinda ikimiz ortak para katip bisiler yapicaz
Dukkan acmaya niyeti var bakalim.Zaten yarin ikimizde yari yariya para ayarliycaz bakalim oyle anlastik
Hayir para vermiycek.Ortak para katip bisiler yapicazsen para mı vereceksin sevgiline?
asla yapma böyle bişeyi.
Evet de.O sinemaya gidelim bi cafede oturalim istiyo.Borek falan istemez sanmuyom
anlamadım ki.Hayir para vermiycek.Ortak para katip bisiler yapicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?