Sıkıldı galiba

Ustunde durma bence. Iyice geri cekilmesin sonra. Fazla samimiyette iyi degil aslinda boyle daha iyi gibi. Mesaj adi ustunde sessiz harfler ve emojilerden ibaret. Ne gibi sicaklik olabilir ki. Ornegin sevgi dolu bir sey de olsa soguk gorunebiliyor. Konusarak soylenen gibi olmaz ki. Bulusunca ayrica illa para harcamak sart degil. Maksat birbirini gorup hasret gidermek. Ustune gitme cidden dedigim gibi. O yazmadanda yazma.

Yarin o bana yazar ya da arar buluscaz mi diye.Peki bulusmada falan da israr etmim dimi.Bence parasi hic yok degil az da olsa var.Eskiden hergun birlikteydik biz ya.Bu aralar ne bilim bulusmuyoz pek.Bundan sonra gutmiycem ustune ama iyice sogumasindan korkuyorum ya :-( yarin ona sorim mi sogudun mu diye

Gonullu durma sende kendini geri cek. Ustune dusersen daha kotu olur. Kendini geri cekersen bu sefer o ustune gelir. :) Seviyorsa niye sogusun? Hem belki bir sikintisi var hic dusundun mu? Psikolojik acidan nasil suan? Sorma sogudun mu diye. Cok gereksiz olur bu hareket. Normal davran.

bence miladınız dolmuş
dön bak açtığın konulara sevgilinle ilgili
adam ilgi göstermiyo sana eskisi gibi
ya kabullenceksin
ya da ayrılcaksın
parası yok demişssin mesajı niye atmıyo ozaman
noldu diye falan sormayın
kendinizi geri çekin
o buluşmak istediğinde sizin işiniz çıksın
aradığında açmayın
bakalım ne yapacak
bence sizi çantada keklik görüyor
cazibeniz kalmamış onun için
sürekli trip atıyosunuz dırdır ediyosunuz benimle ilgilen ilgilen diyosunuz bunaldı bence

sor sor
o da soğumadım der
inanıcak mısın peki

adam 6 ay görüşmeyecektik hani diyodu en son size sanki

Telefonda gayet guzel konusuyoruz.Bilmiyorum borcum var falan diyo ama bana bisey anlatmiyo bu aralar.İki haftadir ama aksamlari pek mesaj .Mesaj atsada kisa konusuyoruz.aben iki hafta önce viraz ustune gitmistim.O da bana her dakika mi konuscaz demisti.Bi de ben herseyimi haber veriyorum.Hep evdeyim bunu da biliyo.Ama o haber vermiyo bana

Evet.iki hafta önce abartsisiz uc gun ust uste bulusurduk.Yarin bulusmak icin anlastik mesela.Ben msj atmiycam ona buluscaz mi diye.Zaten son zamanlarda trip dirdir nerdesin falan cok sktim farkindayim.Ama ilgilensin diye yaptim.Biraz kendimi geri cekcem bakalim

Vardir herkesin kendince sikintisi. Bende mesela keyifsizsem iyi degilsem sevgilime soguk davraniyorum. Halbuki sucu yok cokta seviyorum ama insanlik hali oluyor iste bazen boyle seyler. Bu onun sevmedigini gostermez yani yada sogudugunu. Bekle bakalim biraz neler olacak gozlemle. Bir sikinti varsa belli olur zaten.

O sogusa uzatmaz ama direk ayrilalim der.o bana bi haller oldugunu dusunuyo.Gecen arkadasina oyle demis.Ustune gitmiyim duzelir belki

O sogusa uzatmaz ama direk ayrilalim der.o bana bi haller oldugunu dusunuyo.Gecen arkadasina oyle demis.Ustune gitmiyim duzelir belki
Ben sana bir sey deyim mi sevmeyen erkek bir saniye beklemez. Biz kadinlar farkliyiz sevmesekte duruyoruz bazen de erkek durmuyor. Icin rahat olsun sevgide sikinti yoktur da cidden cok gitme ustune. Kim olsa bunalir. :)

Zaten alti yilda neler olur alti icinde ayrilirsiniz bence.

Ben sana bir sey deyim mi sevmeyen erkek bir saniye beklemez. Biz kadinlar farkliyiz sevmesekte duruyoruz bazen de erkek durmuyor. Icin rahat olsun sevgide sikinti yoktur da cidden cok gitme ustune. Kim olsa bunalir. :)
Haklisin canim dogru dedin icim rahatladi biraz olsun.Peki simdi 25yasindayiz.biz 32 falan olunca evlenelim demezse halaa nolcak.Bi de ben bahsedeyim mi evlilikten

25e satcak arabayi.İzmirdeyiz.Hal yikama dukkani acicak.ufak bi de araba alcak halilari dagitmak icin.Kendi isini kurmak istiyo Bi de is begenmiyo ki

Ya arkadaşım senin bu sevgilin hangi hayal aleminde yaşıyo ?
Dükkan kiraları kaç para haberi var mı ? Halı yıkama için makinalar lazım bak makinalar diyorum birtane değil . Birde para kalıcak ufak araba alıcak öyle mi ?

O dukkan buldu.devir alcak makineyle birlikte.bi de her ay dukkan kirasi vercek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…