Sıkıldı galiba

O dukkan buldu.devir alcak makineyle birlikte.bi de her ay dukkan kirasi vercek tabi

Ee devir için kaç para istiycekler ? Adamlar makinanın hem parasını ister hem hava parası .
Dükkanın kirası nekadar? Bak borcu çok daha da borca batıcak .
Sen lütfen onu çok takma kafaya kendi hayatına odaklan araba sürelim yok canım öyle istiyo diyosa sende biraz burnunu sürt . Bukuşacağınız gün buluşma canım böyle istiyo de aklı başına gelsin

Simdi evdesin ailenden sevgi,ilgi gormuyorsun gozunde buyutuyorsun.Bi işi bile yok 25 binle is acacak da bilmem ne.Bulusmak istemiyor,mesaj atmiyor.Ataninca yoluna bakarsin kimseye de cok deger verme.
Belki daha cok deger veren bi insan karsima cikar.O zaman onu alcam karsima herseyi yuzune bir vurucam var yaa off

Cebinde parasi yokken is begenmeyip calismayan erkek...o hep o sekilde gidecek buna emin ol.
Eski esim bu sekildeydi hayaller hayaller.
Nasilsa benim ailem varlikli diye yaslamisti sirtinida.
Param yok bulusmayalim diyorsa tamam de.para birlestirilir ama hakikaten calisirda o an elinde olmaz eyvallah.bende bu hatayi yaptim insallah sen yapmazsin

O zaman iyicene delirir.Biraz egolu biri.Devir icin 12bin istiyolar.O da iste hali dagitmak icin araba alcak.Ailesi de az yardim eder.Bidaha bulusalim demicem.Ama bak arkadaslariyla cikiyo.Arabaya benzini buluyosa parasi vardir yani.Onlarin yaninada gidince ben deliriyorum benle neden bulusmuyosun diyorum

Dukkan acmaya niyeti var bakalim.Zaten yarin ikimizde yari yariya para ayarliycaz bakalim oyle anlastik

İste bana atan memur diyo.Belki o da kendini bana yaslamaya calisiyodur

Aynen bende yasadim o hayaller bi bitmiyor.Kesinlikle uzak durulmasi gereken erkek tipi.

Aynen bende yasadim o hayaller bi bitmiyor.Kesinlikle uzak durulmasi gereken erkek tipi.
Evlenince birlikte calisir ev aliriz diyo.Ama bilmiyorum.ya bi de ailesine cok duskun.Neymis iki katli birlesik ev oluyoya adini unuttum ondan yada bes odali bi ev alirsak hep birlikte yasarmisiz

Evlenince birlikte calisir ev aliriz diyo.Ama bilmiyorum.ya bi de ailesine cok duskun.Neymis iki katli birlesik ev oluyoya adini unuttum ondan yada bes odali bi ev alirsak hep birlikte yasarmisiz
Bak suraya yaziyorum sen bu saflikla aci bi tecrube yasayacaksin.İnsallah aklini basina toplarsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…