- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Banada oyle gelmiyo.Ben beklerim de o beklemez sankiZaten artik kadrolu ogretmen atamasi yok ki.Esin yanina gelmek zorunda.Bizim sevgimiz cok buyuk alti yil bekler diyorsan bilemem ama bana pek oyle gelmedi.
O dukkan buldu.devir alcak makineyle birlikte.bi de her ay dukkan kirasi vercek tabi
Simdi evdesin ailenden sevgi,ilgi gormuyorsun gozunde buyutuyorsun.Bi işi bile yok 25 binle is acacak da bilmem ne.Bulusmak istemiyor,mesaj atmiyor.Ataninca yoluna bakarsin kimseye de cok deger verme.Banada oyle gelmiyo.Ben beklerim de o beklemez sanki
Bıktırdın cunku . Birak sen de ilgilenme . Ozlesin seni .Yaa tamam da iki hafta bulusmadik gecen.Bulusmaya hevesi yoktu.
Galiba.Yarin da bulusmim hatta ben.Surekli konus bulus ben bile sklmaya basladimBıktırdın cunku . Birak sen de ilgilenme . Ozlesin seni .
Ozledim artik bulusalim desin . Zaman ver biraz .
Belki daha cok deger veren bi insan karsima cikar.O zaman onu alcam karsima herseyi yuzune bir vurucam var yaa offSimdi evdesin ailenden sevgi,ilgi gormuyorsun gozunde buyutuyorsun.Bi işi bile yok 25 binle is acacak da bilmem ne.Bulusmak istemiyor,mesaj atmiyor.Ataninca yoluna bakarsin kimseye de cok deger verme.
O zaman iyicene delirir.Biraz egolu biri.Devir icin 12bin istiyolar.O da iste hali dagitmak icin araba alcak.Ailesi de az yardim eder.Bidaha bulusalim demicem.Ama bak arkadaslariyla cikiyo.Arabaya benzini buluyosa parasi vardir yani.Onlarin yaninada gidince ben deliriyorum benle neden bulusmuyosun diyorumEe devir için kaç para istiycekler ? Adamlar makinanın hem parasını ister hem hava parası .
Dükkanın kirası nekadar? Bak borcu çok daha da borca batıcak .
Sen lütfen onu çok takma kafaya kendi hayatına odaklan araba sürelim yok canım öyle istiyo diyosa sende biraz burnunu sürt . Bukuşacağınız gün buluşma canım böyle istiyo de aklı başına gelsin
Dukkan acmaya niyeti var bakalim.Zaten yarin ikimizde yari yariya para ayarliycaz bakalim oyle anlastikCebinde parasi yokken is begenmeyip calismayan erkek...o hep o sekilde gidecek buna emin ol.
Eski esim bu sekildeydi hayaller hayaller.
Nasilsa benim ailem varlikli diye yaslamisti sirtinida.
Param yok bulusmayalim diyorsa tamam de.para birlestirilir ama hakikaten calisirda o an elinde olmaz eyvallah.bende bu hatayi yaptim insallah sen yapmazsin
İste bana atan memur diyo.Belki o da kendini bana yaslamaya calisiyodurCebinde parasi yokken is begenmeyip calismayan erkek...o hep o sekilde gidecek buna emin ol.
Param yok bulusmayalim diyorsa tamam de.para birlestirilir ama hakikaten calisirda o an elinde olmaz eyvallah.bende bu hatayi yaptim insallah sen yapmazsin
Aynen bende yasadim o hayaller bi bitmiyor.Kesinlikle uzak durulmasi gereken erkek tipi.Cebinde parasi yokken is begenmeyip calismayan erkek...o hep o sekilde gidecek buna emin ol.
Onla takılacağına sizle takılsın illa para olması da gerekmez kiBaska biri yok.Hergun ortak bi arkadasimizla takiliyo
Evlenince birlikte calisir ev aliriz diyo.Ama bilmiyorum.ya bi de ailesine cok duskun.Neymis iki katli birlesik ev oluyoya adini unuttum ondan yada bes odali bi ev alirsak hep birlikte yasarmisizAynen bende yasadim o hayaller bi bitmiyor.Kesinlikle uzak durulmasi gereken erkek tipi.
İşte napcaz bulusunca diyo.Aslinda eli acik biri ama anlamiyorum bu aralarOnla takılacağına sizle takılsın illa para olması da gerekmez ki
Karadenizde kazi yapip define bulmaya takilmisti 1 yil kadar ben bunu diyeyim anla sen artik nasil bir ucmak hayallerde : )))Aynen bende yasadim o hayaller bi bitmiyor.Kesinlikle uzak durulmasi gereken erkek tipi.
Bak suraya yaziyorum sen bu saflikla aci bi tecrube yasayacaksin.İnsallah aklini basina toplarsin canimEvlenince birlikte calisir ev aliriz diyo.Ama bilmiyorum.ya bi de ailesine cok duskun.Neymis iki katli birlesik ev oluyoya adini unuttum ondan yada bes odali bi ev alirsak hep birlikte yasarmisiz
+1Bak suraya yaziyorum sen bu saflikla aci bi tecrube yasayacaksin.İnsallah aklini basina toplarsin canim
Senin ki benimkinin ust modeliymisKaradenizde kazi yapip define bulmaya takilmisti 1 yil kadar ben bunu diyeyim anla sen artik nasil bir ucmak hayallerde : )))
Var bişeyler ama bilemedimİşte napcaz bulusunca diyo.Aslinda eli acik biri ama anlamiyorum bu aralar
Yok buyuk konusmim da isi olmadan evlenmem onla.Hemde ayni evde yasayamam bu yasta ya.Bu devirde ayni ev mi kalmisBak suraya yaziyorum sen bu saflikla aci bi tecrube yasayacaksin.İnsallah aklini basina toplarsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?