- 21 Temmuz 2016
- 167
- 131
- 103
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neye canı sıkkın sebebini sordun mu canım? Fazla üst üste mesaj atma bakalım ne yapacak en sonda kırabilir seni birgün akışa bırakEvet haklisin canim.Bi de ben ust uste msj falan atiyorum hep ya
Haklisin.Aslinda telefonda guzel konustuk.Ben disari cikcam dedim ona kizdi bana.Ben cok msj atiyorum.Cvp atmazsa gene atiyorum hatta dusun yaniNeye canı sıkkın sebebini sordun mu canım? Fazla üst üste mesaj atma bakalım ne yapacak en sonda kırabilir seni birgün akışa bırak
Yok atmiycam ondan bekliycem.Yarin bulusursak sorim mi ama niye beni tersliyosun diye.? Yada skldn mi diyeBence güzel konuşmuşsunuz sen atma bence arada konuşursunuz zaten o mutlaka atar sana mesaj
Bence hiçbirşey sorma buluş ve anın tadını çıkar erkek arkadaşınlaYok atmiycam ondan bekliycem.Yarin bulusursak sorim mi ama niye beni tersliyosun diye.? Yada skldn mi diye
Haklisin canim.Tatli dille konusayimBence hiçbirşey sorma buluş ve anın tadını çıkar erkek arkadaşınla
Aynen canımHaklisin canim.Tatli dille konusayim
Aynen canım
Elimde degil.Sinav var hep evdeyim.Onu dusunuyorum surekli napiyo nerde diye.Skyom galiba birazdaSevgilini hayatının merkezinden çıkar.
Evet kazansam zaten hersey degiscek bende degiscem.arkadasim bugun dedi ki tek basina yasiyamazsin rahat birakmazlar dediSevgilini,babani,kardesini dusunmeyi birak artik.Kendine deger ver,onem ver canim.Kazanip gitmeye bak hayatin tadina varacaksin o zaman.
Kazaninca sevgilin senin gitcegin yere mi gelcek.Bence meslek onemli bunu dikkate al.O arkadasina da benden selam soyle yutuyorum laflarimiEvet kazansam zaten hersey degiscek bende degiscem.arkadasim bugun dedi ki tek basina yasiyamazsin rahat birakmazlar dedi
Ben kazaninca gittigim yerde kalicak ya.Sonra simdiki sehrime gelmek istiyorum.buraya gelince ailemle yasamak istemiyorum.Cidden biktim ailemden.Tek yasiycam dedim.O da rahat birakmaz cevre dedi.Sevgilim nikahla gelirsin dedi.ama yeni yasata gore alti sene gelemiycem galiba.Kazaninca sevgilin senin gitcegin yere mi gelcek.Bence meslek onemli bunu dikkate al.O arkadasina da benden selam soyle yutuyorum laflarimi
Eş durumundan tayin istersin atandığın zaman rahatlıkla şimdi yasa 6 yıl mı olmuş en son 3 seneydiBen kazaninca gittigim yerde kalicak ya.Sonra simdiki sehrime gelmek istiyorum.buraya gelince ailemle yasamak istemiyorum.Cidden biktim ailemden.Tek yasiycam dedim.O da rahat birakmaz cevre dedi.Sevgilim nikahla gelirsin dedi.ama yeni yasata gore alti sene gelemiycem galiba.
Yok valaa 6 yil suan :-(Eş durumundan tayin istersin atandığın zaman rahatlıkla şimdi yasa 6 yıl mı olmuş en son 3 seneydi
Parasi yoktur. Hevesi bitmistir.Sevgilimle yanyanayken çok iyiyiz, hersey normal.Ama mesajda konuşurken sanki bi sogukluk hissediyorum.Eskiden çok konusurduk.Şimdi gunde bir iki kez arar yazar o kadar.Eskiden aksamlari durmadan mesajlaşirdik.Bi de parasi yok pek buluşamiyoruz da.Bulusunca napcaz diyo.Sizcenoldu falan diye sorim mi.Şu iki haftadir falan böyle
Elimde degil.Sinav var hep evdeyim.Onu dusunuyorum surekli napiyo nerde diye.Skyom galiba birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?