Sıkıldım Artık Sürüncemede Bırakılmaktan

yaş kemale erıyor farkındamısınız(yaşlılık manasında değil) daha aklı selım bir düşünce yok karşı tarafta.ki evlenesınız kı bu kadar beklemişken böylesi bir durumla karşılaşmak!

Sorun ailesinde değilki adamın. Yazınızı okuyan eli yeni ekmek tutmuş genç birinden bahsediyorsunuz zanneder. 40 yaşına gelipte annesinin eteğinin altından çıkamamış adamın nesini sevdiniz. Size evlenecek kadar değer verse çoktan resti çekerdi ailesine.

Aynen öyle anam babam napayım başka kimsem yok (akrabalarla araları böyle maddi hususlar yüzünden bozuk) diyor. Ben sadece ona kıyamıyorum karşılıklı emeğimiz var sevgisi var. Işyerimin idarecileriyle sorunlarım oldu Allah var ailesi de ilgilenmeye kalktı (nişanlım işin içinde para olmayınca ilgilenirler dedi) ama sonumuz pek hayra alamet değil, bu iş biterse kimse üzülmesin istiyorum ilk defa bugün o aramadı diye ben de ses çıkarmadım ya araya soğukluk girsin bitsin istiyorum ya da artık sözle değil fiilen hareket etsin istiyorum. Eski eşimle evliyken bebeğimi bakımsızlıktan kaybettim tekrarını yaşamak istemiyorum sizce bunu ona da söylemeli miyim geçmişten bahsetmeme tahammül edemiyor, bitti o mevzuu diyor.

R Rest çekiyor utanmıyor musunuz diyor biri bana bu lafı dese intihar ederim bile dedi ama icraat sıfır.

Kirkli yaslara gelmis bir erkek kendi ailevi sorununu cozemiyor ve sizi de surukluyorsa karakterinden biraz suphe duyun derim. Evlenmeden once el ustunde tutmasi normal. Maalesef bu evlendikten sonra da olacaginin garantisi degil. Hem kendi hakkini savunsa hem de sizin aile kurma isteginize cozum bulsa iyi aile babasi olabilir diye dusundurur.

bence erkek arkadaşın ne kadar onlara kızsa da sonuçta onun ailesi. İlerde bir vermez iki vermez ama sonunda vicdan yapar yine verir. Tamam ihtiyaçları vardır, zor durumda kalırlar mesela o zaman olur. ama gezmeye falan gidiyorlar diyosun. Bana da evlendikten sonra iyice sorun olur gibi geldi

Birlikte olduğunuz insan kaç yalına gelmiş hala ailesinin ağzının içine bakıyorsa bundan bir cacık olmaz kusura bakmayın.Zamanınıza yazık.Kendi kararını kendisi veremiyor öu allah aşkına ? Siz daha çok beklersiniz.

Basin sagolsun cook uzuldum bahsetme diyor ama sen eski esini ovmuyorsunki bebeginden bahsedip artik bir seylerin netlesmesini soylersin yani ya olsun bu is ya bitsin nereye kadar surunceme olacakki ama insallah hakkinda hayirlisi olur ve senin icin hayirsizsa hic olmasin daha iyi sana dua edicem

Nişanlın hayır demeyi bilmiyor
Babası borç yapıyorsa yapsın banane senin sorumluluğun baba altından kalk şimdi demeyi bilmeli
Bunu yapamıyorsa zaten evlenmeyin

Bebeğinizi bakımsızlıktan kaybetmenize çok üzüldüm. Allah sabır versin.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Kv adayı bu sorunlardan bunalıyormuş gece uyuyamıyor ve evde duramıyormuş bana bunu söyler hep. Ben de dikkatli olun o zaman diyorum bedava gidiyorum oğlum harçlık veriyor sadece diyor iyi de o harçlığı eve harca diyemiyorum evde kocası var diğer işsiz oğlu var. Onlar da ayrı ayrı para istiyor.

ne gizemi yahu bildigin kullaniyolar sevgilini o da seni kullaniyo. kac yasina kadar bekliceksin

ortak bir hesap harcayan tek kişi oldugu sürece ne sen evlen ne de çocuk yap zaten canım

O kadın yapışmış bacım adama böyle analar olmaz olsun Kadın onu bırakmaz ne sana nede başkasına yar etmez anca gebermesi lazım ay sinirim bozuldu anaya bak ya

2 yıl geçmiş, adam 40 yaşına gelmiş ve aile bu kadar müdehale ediyor, bekle diyorlar bekliyorsunuz, dışarıdan bir göz olarak bakınca size ufukta evlilik gözükmüyor böyle gittiği sürece. Rest çekmeniz gerekiyor gibi sanki.

Siz acık acık konusun bence. Evlenince nasıl olucak tavrı ne olucak? Bütce konusunda yardımı olucak mı? Belki size uyar uymaz en azından böyle sürüncemede kalmazsınız. Ona göre kendinize bir yol çizersiniz.

Ne kadar seviyor olursanız olun bence yolları ayirmalisiniz eğer herşeyden mahrum olmayı bırakın kendi kazandığını göndermeyi sizin kazandığınızı bile ara ara onlara göndermeyi göze alıyorsanız devam edin. Bu adam değişmez çocuk değil kaç yaşına gelmiş böyle davranıyor

Burada bizim soyleyecegimizden fazlasını siz zaten tecrübe etmişsiniz.

20Li yaslarinizin başında, ayakları yere basmayan, tecrübesiz, uçarı biri değilsiniz. Toz pembe gozluklerinizi çoktan atınız.

Bu adamla da olmayacağını biliyorsunuz aslında. Adamin sizinle olmasının tek yolu ailesini tamamen silmesi. 40 yaşına kadar önünü alamamış.
Annesine karşı merhameti guzel, bu yaşına kadar gezemedi artık gezsin de... mantıklı değil. Ayrani yok içmeye.. derler. .
Tek yol var. Bu insanlara ikramiye cikmayacak.
Bu adam maaşının tamamini her ay ailesine hibe edecek.
Siz de evi gecindireceksiniz.
Zamanla sayginiz yok olacak
Kendinizi aptal yerine konmuş hissedeceksiniz.
Hele nasip olursa hamilelik, olmazsa tedavi süreci derken yıpranmış ve bekar anne olarak yeniden hayat kurmaya çalışacaksınız.
Üstüne de adamın ve ailesinin size takmış olduğu borçlar olacak muhtemelen.
Gerçekten mi? İstediğiniz bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…