- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi Medcezir06
-
Aynen öyle anam babam napayım başka kimsem yok (akrabalarla araları böyle maddi hususlar yüzünden bozuk) diyor. Ben sadece ona kıyamıyorum karşılıklı emeğimiz var sevgisi var. Işyerimin idarecileriyle sorunlarım oldu Allah var ailesi de ilgilenmeye kalktı (nişanlım işin içinde para olmayınca ilgilenirler dedi) ama sonumuz pek hayra alamet değil, bu iş biterse kimse üzülmesin istiyorum ilk defa bugün o aramadı diye ben de ses çıkarmadım ya araya soğukluk girsin bitsin istiyorum ya da artık sözle değil fiilen hareket etsin istiyorum. Eski eşimle evliyken bebeğimi bakımsızlıktan kaybettim tekrarını yaşamak istemiyorum sizce bunu ona da söylemeli miyim geçmişten bahsetmeme tahammül edemiyor, bitti o mevzuu diyor.Onlar sevgilini somurmeye alismissa evlenseniz de devam eder. Ayni kv bende de var bekarken esimi maddi manevi hep kullanmislar. Evlendik biz zor gecinirken annesi arayip keyfi para istedi esim durumu olmadigini soyleyince sen evlendin bizi unuttun para vermiyorsun vs demis utanmadan. Ama surekli de devam ediyorlar bu tip maddi beklentilere. Ustelik evde calisan esi ve bekar oglu var. Esim de farkinda ama annem babam ne yapayim diyor. Yani sen evlensen de boyle devam eder. Ayrica bu isler kismet tabi ama gercekten cocuk ne zaman olacak bence ciddi bir konusmanin zamani gelmis.
Rest çekiyor utanmıyor musunuz diyor biri bana bu lafı dese intihar ederim bile dedi ama icraat sıfır.Sorun ailesinde değilki adamın. Yazınızı okuyan eli yeni ekmek tutmuş genç birinden bahsediyorsunuz zanneder. 40 yaşına gelipte annesinin eteğinin altından çıkamamış adamın nesini sevdiniz. Size evlenecek kadar değer verse çoktan resti çekerdi ailesine.
Adam rest çekmiyor çekiyor gibi yapıyor.R
Rest çekiyor utanmıyor musunuz diyor biri bana bu lafı dese intihar ederim bile dedi ama icraat sıfır.
Kirkli yaslara gelmis bir erkek kendi ailevi sorununu cozemiyor ve sizi de surukluyorsa karakterinden biraz suphe duyun derim. Evlenmeden once el ustunde tutmasi normal. Maalesef bu evlendikten sonra da olacaginin garantisi degil. Hem kendi hakkini savunsa hem de sizin aile kurma isteginize cozum bulsa iyi aile babasi olabilir diye dusundurur.Bu sorunları olmasa çok iyi bir aile babası olur mesela elim yaralı ailem gelecek temizlik yapmam gerekti birinde geldi yardım etti ya da dediğim gibi zorda kalinca hemen yanımda ama hayata konsantre olamıyor çay içerken filan pek konuşmaz ya sürekli tv ya da telefonda oyun konuşsa bile hep ailesinin bu sorunları abim çalışmıyor, annem geziyor, babam kıraathanede sürekli para istiyorlar önümü göremiyorum göndermezsem babam sağdan soldan yığınla borç yapıyor daha zora düşüyorum o ölmeden önüme bakamayacak gibiyim diyor beni de huzursuz ediyor
Basin sagolsun cook uzuldumAynen öyle anam babam napayım başka kimsem yok (akrabalarla araları böyle maddi hususlar yüzünden bozuk) diyor. Ben sadece ona kıyamıyorum karşılıklı emeğimiz var sevgisi var. Işyerimin idarecileriyle sorunlarım oldu Allah var ailesi de ilgilenmeye kalktı (nişanlım işin içinde para olmayınca ilgilenirler dedi) ama sonumuz pek hayra alamet değil, bu iş biterse kimse üzülmesin istiyorum ilk defa bugün o aramadı diye ben de ses çıkarmadım ya araya soğukluk girsin bitsin istiyorum ya da artık sözle değil fiilen hareket etsin istiyorum. Eski eşimle evliyken bebeğimi bakımsızlıktan kaybettim tekrarını yaşamak istemiyorum sizce bunu ona da söylemeli miyim geçmişten bahsetmeme tahammül edemiyor, bitti o mevzuu diyor.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Basin sagolsun cook uzuldumbahsetme diyor ama sen eski esini ovmuyorsunki bebeginden bahsedip artik bir seylerin netlesmesini soylersin yani ya olsun bu is ya bitsin nereye kadar surunceme olacakki ama insallah hakkinda hayirlisi olur ve senin icin hayirsizsa hic olmasin daha iyi sana dua edicem
Basin sagolsun cook uzuldumbahsetme diyor ama sen eski esini ovmuyorsunki bebeginden bahsedip artik bir seylerin netlesmesini soylersin yani ya olsun bu is ya bitsin nereye kadar surunceme olacakki ama insallah hakkinda hayirlisi olur ve senin icin hayirsizsa hic olmasin daha iyi sana dua edicem
Kv adayı bu sorunlardan bunalıyormuş gece uyuyamıyor ve evde duramıyormuş bana bunu söyler hep. Ben de dikkatli olun o zaman diyorum bedava gidiyorum oğlum harçlık veriyor sadece diyor iyi de o harçlığı eve harca diyemiyorum evde kocası var diğer işsiz oğlu var. Onlar da ayrı ayrı para istiyor.bence erkek arkadaşın ne kadar onlara kızsa da sonuçta onun ailesi. İlerde bir vermez iki vermez ama sonunda vicdan yapar yine verir. Tamam ihtiyaçları vardır, zor durumda kalırlar mesela o zaman olur. ama gezmeye falan gidiyorlar diyosun. Bana da evlendikten sonra iyice sorun olur gibi geldi
ne gizemi yahuMerhaba arkadaşlar epeydir burda yazamıyordum. Ciddi ilişkim başlayalı 2 yıl oldu ikimiz de ailelerle tanıştık fakat aileler henüz biraraya gelemedi hep telefonla irtibat kurarlar. Annem kv adayına artık bir ara yüzyüze görüşelim biz adanadan siz izmirden gelin hem çocukları görürüz hem de tanışırız demiş ama kv hemen konuyu değiştirip hiç bitmeyen ekonomik sorunlarını anlatmış (ailenin tüm yükünü anlaştığım insan gögüslüyor). Ben de bu durumu anlaştığım kişiyle paylaştım ve kendisi ben altın yumurtlayan tavuğun onlar için benim evlenmemi istemezler dedi, eeee o zaman 2 yıl oldu hala bir netice yok neden birbirimizi oyalayım bari arkadaş kalalım nasılsa uçlarda bir ilişkimiz yok dedim saçmalama diyor. Annesine gün parası gelecek 8bin TL kadar bizimki biraz destek ol da aracı sanayiden çıkarayım demiş (bizimki ailesinin evini hacizden kurtarmak için babasının kazalı aldığı aracı yaptırıp satmış kendi de sürekli kredi çekip borca girmiş, benim de altımda araba olunca huzursuz oluyor kendisinin aracı sanayiden çıkmıyor diye çünkü 6500TL maaş alıyor 5500TL ailesinin borcuna 1000 TL kiraya gidiyor sürekli eksi hesaptan geçiniyor.) Neyse kv gün parası benim göndermem demiş :))) benle araları iyidir beni severler ama bana hep siz bekleyeceksiniz diyor, dedim bak teyze ben 35'e oğlun da 40'a merdiven dayadık neyi bekleyelim bu gidişle anne-baba olamayacağız, seviyorsan beklicen durumumuzu biliyon diyor. Kv gün arkadaslariyla sürekli il dışı turlara gider sözde yol parası vermez ama oğlu harçlık verir 150-200 TL., babası arar (emekli kendisi) dolap boş diye 100 ona, 100abisine (işten çıkarıldı kafam bozuk diyor 1 yıldır calışmıyor) hep eksi hesaptan gönderiyor.Nişanlıma dedim artık annen gezmelere harcayacağına biraz evine harcasın otursun evinde yok kadın 50sine kadar hep evi beklemiş kıyamıyormuş o zaman biz daha çok bekleriz dedim öyle tamam artık konuşma beni boğuyorsun diyor ve 2 gündür de aramadı hiç. Sizce ne yapayım ben de aramayım mı? Biraz gizemli mi olayım? Uzak durup o da yaklaşmazsa basıp gideyim mi artık ne yapayım ? ilerde çocuklarım olursa hep mahrum yaşayacak gibi geliyor. Ilk evliliğim de böyle bitti ana babasına göndermekten yolunu şaştı sonra bastı gitti.
ortak bir hesap harcayan tek kişi oldugu sürece ne sen evlen ne de çocuk yap zaten canımMerhaba arkadaşlar epeydir burda yazamıyordum. Ciddi ilişkim başlayalı 2 yıl oldu ikimiz de ailelerle tanıştık fakat aileler henüz biraraya gelemedi hep telefonla irtibat kurarlar. Annem kv adayına artık bir ara yüzyüze görüşelim biz adanadan siz izmirden gelin hem çocukları görürüz hem de tanışırız demiş ama kv hemen konuyu değiştirip hiç bitmeyen ekonomik sorunlarını anlatmış (ailenin tüm yükünü anlaştığım insan gögüslüyor). Ben de bu durumu anlaştığım kişiyle paylaştım ve kendisi ben altın yumurtlayan tavuğun onlar için benim evlenmemi istemezler dedi, eeee o zaman 2 yıl oldu hala bir netice yok neden birbirimizi oyalayım bari arkadaş kalalım nasılsa uçlarda bir ilişkimiz yok dedim saçmalama diyor. Annesine gün parası gelecek 8bin TL kadar bizimki biraz destek ol da aracı sanayiden çıkarayım demiş (bizimki ailesinin evini hacizden kurtarmak için babasının kazalı aldığı aracı yaptırıp satmış kendi de sürekli kredi çekip borca girmiş, benim de altımda araba olunca huzursuz oluyor kendisinin aracı sanayiden çıkmıyor diye çünkü 6500TL maaş alıyor 5500TL ailesinin borcuna 1000 TL kiraya gidiyor sürekli eksi hesaptan geçiniyor.) Neyse kv gün parası benim göndermem demiş :))) benle araları iyidir beni severler ama bana hep siz bekleyeceksiniz diyor, dedim bak teyze ben 35'e oğlun da 40'a merdiven dayadık neyi bekleyelim bu gidişle anne-baba olamayacağız, seviyorsan beklicen durumumuzu biliyon diyor. Kv gün arkadaslariyla sürekli il dışı turlara gider sözde yol parası vermez ama oğlu harçlık verir 150-200 TL., babası arar (emekli kendisi) dolap boş diye 100 ona, 100abisine (işten çıkarıldı kafam bozuk diyor 1 yıldır calışmıyor) hep eksi hesaptan gönderiyor.Nişanlıma dedim artık annen gezmelere harcayacağına biraz evine harcasın otursun evinde yok kadın 50sine kadar hep evi beklemiş kıyamıyormuş o zaman biz daha çok bekleriz dedim öyle tamam artık konuşma beni boğuyorsun diyor ve 2 gündür de aramadı hiç. Sizce ne yapayım ben de aramayım mı? Biraz gizemli mi olayım? Uzak durup o da yaklaşmazsa basıp gideyim mi artık ne yapayım ? ilerde çocuklarım olursa hep mahrum yaşayacak gibi geliyor. Ilk evliliğim de böyle bitti ana babasına göndermekten yolunu şaştı sonra bastı gitti.
O kadın yapışmış bacım adama böyle analar olmaz olsun Kadın onu bırakmaz ne sana nede başkasına yar etmez anca gebermesi lazım ay sinirim bozuldu anaya bak yaMerhaba arkadaşlar epeydir burda yazamıyordum. Ciddi ilişkim başlayalı 2 yıl oldu ikimiz de ailelerle tanıştık fakat aileler henüz biraraya gelemedi hep telefonla irtibat kurarlar. Annem kv adayına artık bir ara yüzyüze görüşelim biz adanadan siz izmirden gelin hem çocukları görürüz hem de tanışırız demiş ama kv hemen konuyu değiştirip hiç bitmeyen ekonomik sorunlarını anlatmış (ailenin tüm yükünü anlaştığım insan gögüslüyor). Ben de bu durumu anlaştığım kişiyle paylaştım ve kendisi ben altın yumurtlayan tavuğun onlar için benim evlenmemi istemezler dedi, eeee o zaman 2 yıl oldu hala bir netice yok neden birbirimizi oyalayım bari arkadaş kalalım nasılsa uçlarda bir ilişkimiz yok dedim saçmalama diyor. Annesine gün parası gelecek 8bin TL kadar bizimki biraz destek ol da aracı sanayiden çıkarayım demiş (bizimki ailesinin evini hacizden kurtarmak için babasının kazalı aldığı aracı yaptırıp satmış kendi de sürekli kredi çekip borca girmiş, benim de altımda araba olunca huzursuz oluyor kendisinin aracı sanayiden çıkmıyor diye çünkü 6500TL maaş alıyor 5500TL ailesinin borcuna 1000 TL kiraya gidiyor sürekli eksi hesaptan geçiniyor.) Neyse kv gün parası benim göndermem demiş :))) benle araları iyidir beni severler ama bana hep siz bekleyeceksiniz diyor, dedim bak teyze ben 35'e oğlun da 40'a merdiven dayadık neyi bekleyelim bu gidişle anne-baba olamayacağız, seviyorsan beklicen durumumuzu biliyon diyor. Kv gün arkadaslariyla sürekli il dışı turlara gider sözde yol parası vermez ama oğlu harçlık verir 150-200 TL., babası arar (emekli kendisi) dolap boş diye 100 ona, 100abisine (işten çıkarıldı kafam bozuk diyor 1 yıldır calışmıyor) hep eksi hesaptan gönderiyor.Nişanlıma dedim artık annen gezmelere harcayacağına biraz evine harcasın otursun evinde yok kadın 50sine kadar hep evi beklemiş kıyamıyormuş o zaman biz daha çok bekleriz dedim öyle tamam artık konuşma beni boğuyorsun diyor ve 2 gündür de aramadı hiç. Sizce ne yapayım ben de aramayım mı? Biraz gizemli mi olayım? Uzak durup o da yaklaşmazsa basıp gideyim mi artık ne yapayım ? ilerde çocuklarım olursa hep mahrum yaşayacak gibi geliyor. Ilk evliliğim de böyle bitti ana babasına göndermekten yolunu şaştı sonra bastı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?