Ben 28 gunden goturucek olursak 6 gundur, 30 gunden goturucek olursak 4 gundur adetim gecikdi.Karnim davul gibi sis, goguslerim buyudu,istahim acik ama testim N E G A T İ F ((Arkadaşlar merhaba.
Regl 2 gün var ve beklerken zaman bitaz daha hızlı aksın diye konuşalım dedim ne dersiniz?
Benim regl 2 gün var ama test aynen negatif. Ama gögüslerim aşırı büyük iştahımda baya var maşallah ama anlamadım bende. Aynen bana da biri geç döllenmeyi anlatabilir mi?Ben 28 gunden goturucek olursak 6 gundur, 30 gunden goturucek olursak 4 gundur adetim gecikdi.Karnim davul gibi sis, goguslerim buyudu,istahim acik ama testim N E G A T İ F ((
Qan testi vere bilmirem heleki.
Biri mene gec dollenmenin ne oldugu anlatsin lutfen, yasamis olan biri, adeti gecikip testi negatifden pozitife donen biri..
7 aydir evliyim, hep zamaninda adet oldum, simdi ama degisik durum.Karnima bakacak olursak sanki 4-5 aylik hamileyim )) benim son 2 ay adetim cok degisik oldu, kahverengi basladi kirmiziya dondu 1 seferlik, kahverengi bitdi, ama 9 gun kadar uzadi ve boyle peceteye silince ya da nebileyim idrara cikinca oldu kahverengi.(ozur dilerim)Benim regl 2 gün var ama test aynen negatif. Ama gögüslerim aşırı büyük iştahımda baya var maşallah ama anlamadım bende. Aynen bana da biri geç döllenmeyi anlatabilir mi?
Yok sorun değil. Ee doktora gidip kan testi verin7 aydir evliyim, hep zamaninda adet oldum, simdi ama degisik durum.Karnima bakacak olursak sanki 4-5 aylik hamileyim )) benim son 2 ay adetim cok degisik oldu, kahverengi basladi kirmiziya dondu 1 seferlik, kahverengi bitdi, ama 9 gun kadar uzadi ve boyle peceteye silince ya da nebileyim idrara cikinca oldu kahverengi.(ozur dilerim)
Koydeyim, gidemiyorum.Bide evdekilere bisey soylemedim.Yok sorun değil. Ee doktora gidip kan testi verin
Hıı üzüldüm barışma durumunuz yok mu peki?Koydeyim, gidemiyorum.Bide evdekilere bisey soylemedim.
En son esimle 17-18 eylulde iliski yasadik ve sonra 21 eylul kavga etdik ben yurtdisindan eve dondum, terk etdim onu.
Simdi annemlere net testde gormeden bisey soyleyemem.
Konu acmisdim esim ve ailesinden.Saka bir yana benim o insanlardan tamamen uzak kalmam lazim.Hıı üzüldüm barışma durumunuz yok mu peki?
Evett şimdi okudum sadce yazdığınızı ve gerçekten çok üzüldüm. Rabbim bundan sonra sana iyi bir kader yazsın inşallahKonu acmisdim esim ve ailesinden.Saka bir yana benim o insanlardan tamamen uzak kalmam lazim.
Cok tesekkur ederim,Allah razi olsun.Bebek olursa tum omrumu ona adarim, yalniz kalmam.Benim bi daha biriyle iliski yasamam, ya da evlenmem soz konusu olmaz.Zaten evlenmegi hic istemedim,yinede Her sey Allahdandir.Bebek mucize olur benim icinEvett şimdi okudum sadce yazdığınızı ve gerçekten çok üzüldüm. Rabbim bundan sonra sana iyi bir kader yazsın inşallah
Rabbim yardım etsin inşallah. Acaba yaşadıklarınızdan dolayı da regl gecikiyor olabilr mi?Cok tesekkur ederim,Allah razi olsun.Bebek olursa tum omrumu ona adarim, yalniz kalmam.Benim bi daha biriyle iliski yasamam, ya da evlenmem soz konusu olmaz.Zaten evlenmegi hic istemedim,yinede Her sey Allahdandir.Bebek mucize olur benim icin
Dusunmuyor degiilim, ama Ben ne zaman sinirlensem adetim olur,annemde oyledir.Rabbim yardım etsin inşallah. Acaba yaşadıklarınızdan dolayı da regl gecikiyor olabilr mi?
Aynen benimde 2 gün var ama ilk defa gögüslerimin bu kadar büyüdüğünü biliyorum bakalım hayırlsı olsun inşallah. Bu arada Hangi ildesiniz?Dusunmuyor degiilim, ama Ben ne zaman sinirlensem adetim olur,annemde oyledir.
Diger yandan karin siskinligi, goguslerimin buyumesi fln bir suru hamilelik belirtileri.
Bekliyorum.3-4 gunde bekliyeyim test ederim olmazsa doktora giderim.
Azerbaycanliyam, hangi ildensiniz sorusunu dogru mu anladim?)Aynen benimde 2 gün var ama ilk defa gögüslerimin bu kadar büyüdüğünü biliyorum bakalım hayırlsı olsun inşallah. Bu arada Hangi ildesiniz?
Evet. Türkiyeye döndüm demediniz mi?Azerbaycanliyam, hangi ildensiniz sorusunu dogru mu anladim?)
Bende bulantı yok ama sadce gögüsüm çok şiş yani önceden de regl olduğumda şişerdi ama bu kadar değildi. Bide evet uykumu alamıyrm uyusam heryerde uyurumKızlar şuan ikinci gebeliğim deyim daha kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum sadece hamile olduğumu biliyorumadet günümde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim çok çok erken ogrenmisim geç döllenme olmuş doktora 10 gün sonra gidecem. Belirti olarak sadece aşırı uykum geliyo her an uyumak istiyorum onun dışında ne göğüste şişlik ne biyerde şişlik ilk gebeligimdede şimdikindede öyle biseyler yaşamadım. 2. Aydan sonra basliyo belirtiler bulantılar flan
Ne zaman dedim?) Yurtdisindan eve dondum dedim))))Evet. Türkiyeye döndüm demediniz mi?
O şişlik bende hiç olmadı hamileyken bilmiyorum benim şuan bütün derdim uyku ama gözümü kapattirmayan bı kızım var sağolsunBende bulantı yok ama sadce gögüsüm çok şiş yani önceden de regl olduğumda şişerdi ama bu kadar değildi. Bide evet uykumu alamıyrm uyusam heryerde uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?