Hee yurtdışından eve döndüm diyince ben Türkiye anladım yaNe zaman dedim?) Yurtdisindan eve dondum dedim))))
Nasip kader bu işler yaSenden hic bir zaman vazgecmedim vazgecmem diyor.
Ben onu 6 yil once sevgili iken terk etdim ,6 yil sonra karsilastik ve bu sefer seni birakmam dedi nasil olduysa evlendim.6 ay sonra yine terk etdim))))
Bizim ayrilmamiz bence mumkun degil.
Allah bağışlasınO şişlik bende hiç olmadı hamileyken bilmiyorum benim şuan bütün derdim uyku ama gözümü kapattirmayan bı kızım var sağolsun
Olmazsınız inşallahAllah bağışlasınbakalım bizde 2 gün sonra regl olursak diye bekliyoruz
Hayırlısı bakalımOlmazsınız inşallah
Geç döllenme demek geç yumurtlamak demek. Örneğin 28 gün döngüsü olan bir kadın 10. Ve 16. Günler aralığında yumurtladığını varsayarsak yumurta regliye kadar döllenip yerleşmiş oluyor. Ama bu günler dışında regliye yakın tarihte yumurtlarsa geç döllenme oluyor. Çünkü geç yumurtladığı için döllenme ve yerleşme süresi adet gününü de kapsayacaktır ve bu süreç bitmediğinden testte çıkmayacaktırBen 28 gunden goturucek olursak 6 gundur, 30 gunden goturucek olursak 4 gundur adetim gecikdi.Karnim davul gibi sis, goguslerim buyudu,istahim acik ama testim N E G A T İ F ((
Qan testi vere bilmirem heleki.
Biri mene gec dollenmenin ne oldugu anlatsin lutfen, yasamis olan biri, adeti gecikip testi negatifden pozitife donen biri..
))) Ben test etdim silik bi cizgi belirdi ama C tarafi var ya orada hep beliren cizginin onunde. T tarafda olmadi.Hee yurtdışından eve döndüm diyince ben Türkiye anladım yasonuçta Azerbaycan da yurtdışı benim için
Fotoğraf atsana bakalım))) Ben test etdim silik bi cizgi belirdi ama C tarafi var ya orada hep beliren cizginin onunde. T tarafda olmadi.
Belkide onun icin benim testimde cikmiyor.Gec dollenmeyse.28 -30 eylul arasi tum adet belirtilerini yasadim ve adet olmadim.Geç döllenme demek geç yumurtlamak demek. Örneğin 28 gün döngüsü olan bir kadın 10. Ve 16. Günler aralığında yumurtladığını varsayarsak yumurta regliye kadar döllenip yerleşmiş oluyor. Ama bu günler dışında regliye yakın tarihte yumurtlarsa geç döllenme oluyor. Çünkü geç yumurtladığı için döllenme ve yerleşme süresi adet gününü de kapsayacaktır ve bu süreç bitmediğinden testte çıkmayacaktır
Telefondan yuklemeye calisiyorum yuklenmiyor, hatlar kotu sanirim.Mesaj ata biliyorum resim yok.Fotoğraf atsana bakalım
Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız geç döllenme olup olmadığını anlarsınız. Adete yakın yumurtladıysanız ve ilişki olduysa geç döllenme olur.Belkide onun icin benim testimde cikmiyor.Gec dollenmeyse.28 -30 eylul arasi tum adet belirtilerini yasadim ve adet olmadim.
Peki bsy sorucam kusura bakmayın. Regl 6 gün hala eşimle birlikte olduk ve zaten ondan sonra gögüslerimin çok fazla büyüdüğünü farkettik acaba ozaman ben yumurtlama zamanındamıydım ki bilemedim. Normalde regl hep düzenlidir ama bekarken 1,5 ay boyunca olmadığımı da biliyorum. Böyle Bi durum olmuş olabilr mi?Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız geç döllenme olup olmadığını anlarsınız. Adete yakın yumurtladıysanız ve ilişki olduysa geç döllenme olur.
Şunuda belirteyim geç döllenme demek yumurtanın döllenme ve yerleşme süresinin normalinden fazla uzun sürmesi demek değildir.
Yumurta 3,4 gün içerisinde döllenmesini tamamlar en uzun 1 hafta içinde de rahme yerleşmesini tamamlar. Toplamda yumurtlamadan itibaren sayarsak en fazla 10 -13 gün sonra kanda çıkar. Bu süreçte idrarda da çıkabilir.
Yumurtlama döneminde göğüsler şişer. Detaylı yazarsam uzun olacak özet geçersek yumurtlama döneminde hormonlarınız hareketlenir. Yumurtlamadan regliye kadar göğüste acıma bile hissedilebilir. Hafif kramplar olabilir. Bunların hiç biri olmayadabilir. Ya da bir döngüde yaşayıp diğer döngüde yaşamayadabilirsinix.Peki bsy sorucam kusura bakmayın. Regl 6 gün hala eşimle birlikte olduk ve zaten ondan sonra gögüslerimin çok fazla büyüdüğünü farkettik acaba ozaman ben yumurtlama zamanındamıydım ki bilemedim. Normalde regl hep düzenlidir ama bekarken 1,5 ay boyunca olmadığımı da biliyorum. Böyle Bi durum olmuş olabilr mi?
Anladım peki teşekkür ederim bilgilerinizi benimle paylaştığınıx içinYumurtlama döneminde göğüsler şişer. Detaylı yazarsam uzun olacak özet geçersek yumurtlama döneminde hormonlarınız hareketlenir. Yumurtlamadan regliye kadar göğüste acıma bile hissedilebilir. Hafif kramplar olabilir. Bunların hiç biri olmayadabilir. Ya da bir döngüde yaşayıp diğer döngüde yaşamayadabilirsinix.
Bu semptomlara gebemiyim acaba diye takılmayın. Çünkü yumurtlama/mens dönemi/gebelik bu üçünde de hormonlardan ötürü bu belirtileri yaşamanız mümkün.
Ovülasyon testi alıp yumurtlama takibi yaparsanız sizin için daha kolay olur. Böylelikle ne zaman yumurtladığınızı öğrenmiş olursunuz.
Rica ederim. İnşallah gebelik elde edersinizAnladım peki teşekkür ederim bilgilerinizi benimle paylaştığınıx için
Hayırlsı olsun inşallah herkes içinRica ederim. İnşallah gebelik elde edersiniz
Valla hiç bilmiyorum ben test verdim doktor dedi adet tarihin gelmeden test verdiğin için kan değerin düşük çıktı. Bende dedim bugün adet günümdü yani erken yapmadım. Dedi geç döllenme olmuş normalde bu değere göre 5 gün sonra flan adet olman gerekiyoHayırlısı bakalımPeki geç döllenme tahmini ne zaman belli oluyor reglden sonraya mı kalıyor
Senin değer ne çıktı?Valla hiç bilmiyorum ben test verdim doktor dedi adet tarihin gelmeden test verdiğin için kan değerin düşük çıktı. Bende dedim bugün adet günümdü yani erken yapmadım. Dedi geç döllenme olmuş normalde bu değere göre 5 gün sonra flan adet olman gerekiyo
Pazartesi 62 çıkmıştı cuma günü tekrar kan istedi 260 çıktı daha gitmedim 10 gün sonra doktora gidersin dediSenin değer ne çıktı?
Selam benimde adete 6 gün var bu ay eşimde bende vitamin kullandık prowomen ve promenk doktor önerisiyle birde duphaston içtim 3 gün sonra bırakıcam duphastonu adet ağrım için kullandım çünkü ben ağrı kesici kullanmadan atlatamıyorum fakat ağrı kesici gebeliğe engelmiş hatta özellikle benim kullandığımda reçetesinde hamile kalmayı güçleştirebilir diye bir ibare varArkadaşlar merhaba.
Regl 2 gün var ve beklerken zaman bitaz daha hızlı aksın diye konuşalım dedim ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?