Sıkıldım kim ne kadarlık hamile kim hamile olmayı bekliyor konuşalım.

İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkında beklemek de zor

Selam ben de yumurtlamayı 29 Eylül'de gördüm ovulasyon testinde adetim 13 ekim bende beklemedeyim değerlendirmeler yapıldı hayırlısı not eğer olursa 3. Çocuk olacak bir oğlum birde kızım var yasım 29

Selam ben de yumurtlamayı 29 Eylül'de gördüm ovulasyon testinde adetim 13 ekim bende beklemedeyim değerlendirmeler yapıldı hayırlısı not eğer olursa 3. Çocuk olacak bir oğlum birde kızım var yasım 29
Hayırlısıyla olsun inşallah. Rabbim şimdikilere de sağlık versin inşallah

Neden? Ev sahibi zaman vermedi mi?
Bugün birbirimize girdik sürem var diyorum ev sahibi benim kirayı ver o zaman diyor. Bir dünya kavga ettik eşyanı kapıya atarım diyerek tehdit etti. 1 yıllık mobilyamı tehlikeye atamayacağım için acilen evden çıkıyorum 2 gün içinde maalesef ve kiracım hala çıkmadı 10 günü falan var

Arkadaşlar merhaba.
Regl 2 gün var ve beklerken zaman bitaz daha hızlı aksın diye konuşalım dedim ne dersiniz?
Benim de bir sorum olacak buradakilere. Temmuz başında ilaçlı düşük yaptım kalbi durduğu için bebeğimin. Eeen son adet tarihim 15 ağustostu. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten tam 11 gün sonra yani 1 ekimde kasıklarımda bi sızı olduğu için ovulasyon testi yaptım. Acaba yumurtlama mı var diye. Bu arada normalde adetten 19-20 gün sonra yumurtlama oluyor bende. 1 ekimde pik çıktı. Sonraki 2 günde de pik çıkınca gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı. Yani adetten 13 gün sonra pozitif gördüm. Neden olabilir sizce ?

Burda Bi kaç kişiden duymuştum normal şekilde regl olunup 2 3 ay sonra hamile olduklarını öğrenen. Acaba sizde de öyle bsy olabilr mi? Bir kan verseniz

Selam kizlar kilolu ve polikistik overliyim 3 ay adet görmedim normalde adet olunca 25inde oluyorum 25.09 adet günümde yogun bir afedersnz kanli akintim oldu heh olcam cok sükür diye sevinirken olmadm 2 -3 günde bir lekelenne akinti oluyor rengi her defasinda degisik bi kahve rengi bi kirmizi oluyor tabi bazen afedersnz adet kokusu oluyor bazen olmuyor 3 yil oldu hic gebe kalamadim. 10.10.22 bide 01.10.22 ilişki olmuştu bi türlü sökülemedim gitti düsündükce basima agrilar giriyo artik 3 yil oldu hic gebelik yaşamadim.. bende skldm basligi görünce birde buraya yazaym dedim uzun oldu hakkinzi helal edin

Ee sen nereye çıkacan? Kiracına söyle Bi odasını boşaltsın senin eşyaları koysun olmadı

Helal olsun canım öyle olur mu sen derdini sıkıntı anlatıcan ki başına gelen ya da Bi fikiri olan varsa yazacak.
Rabbim en yakın zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah
Ama benim pek bilgim yok açıkçası kadın doğuma bir gitseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…