Testte pozitif görüp mü gittin sen?Pazartesi 62 çıkmıştı cuma günü tekrar kan istedi 260 çıktı daha gitmedim 10 gün sonra doktora gidersin dedi
İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkında beklemek de zorSelam benimde adete 6 gün var bu ay eşimde bende vitamin kullandık prowomen ve promenk doktor önerisiyle birde duphaston içtim 3 gün sonra bırakıcam duphastonu adet ağrım için kullandım çünkü ben ağrı kesici kullanmadan atlatamıyorum fakat ağrı kesici gebeliğe engelmiş hatta özellikle benim kullandığımda reçetesinde hamile kalmayı güçleştirebilir diye bir ibare varher adet ilk günü içerdim son adetimde kullanmadım mahvoldum tabi orası ayrı yani gebelik istediğim için kullanmadım duphaston aynı zaman embriyo oluşursa kolay tutunmasını sağlıyormuş Rahmi kalınlaştırıyomuş benim şu an tek hissettiğim sağ yumurtalığımda bişey var gibi hissediyorum o kadar inşallah bu ay olmuştur çok merak ediyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ahh ahh sorduğum soruyu bdha sormam. Regl öncesinde test yapmışmıydınz?Pazartesi 62 çıkmıştı cuma günü tekrar kan istedi 260 çıktı daha gitmedim 10 gün sonra doktora gidersin dedi
Hayırlısıyla olsun inşallah. Rabbim şimdikilere de sağlık versin inşallahSelam ben de yumurtlamayı 29 Eylül'de gördüm ovulasyon testinde adetim 13 ekim bende beklemedeyim değerlendirmeler yapıldı hayırlısı not eğer olursa 3. Çocuk olacak bir oğlum birde kızım var yasım 29
Amin canım sagolasın senin ilk miHayırlısıyla olsun inşallah. Rabbim şimdikilere de sağlık versin inşallah
İlk olacak daha çok yeni evliyim ama yaptık Bi çılgınlıkAmin canım sagolasın senin ilk mi
Beraber olsun sohbetlerimiz canım gel sendeOhh bol sohbetler
Kafa bir milyon sadece okuyup okuyup gidebiliyorumBeraber olsun sohbetlerimiz canım gel sende
Neden? Ev sahibi zaman vermedi mi?Kafa bir milyon sadece okuyup okuyup gidebiliyorumartık tamamen evsizim
Bugün birbirimize girdik sürem var diyorum ev sahibi benim kirayı ver o zaman diyor. Bir dünya kavga ettik eşyanı kapıya atarım diyerek tehdit etti. 1 yıllık mobilyamı tehlikeye atamayacağım için acilen evden çıkıyorum 2 gün içinde maalesef ve kiracım hala çıkmadı 10 günü falan varNeden? Ev sahibi zaman vermedi mi?
Benim de bir sorum olacak buradakilere. Temmuz başında ilaçlı düşük yaptım kalbi durduğu için bebeğimin. Eeen son adet tarihim 15 ağustostu. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten tam 11 gün sonra yani 1 ekimde kasıklarımda bi sızı olduğu için ovulasyon testi yaptım. Acaba yumurtlama mı var diye. Bu arada normalde adetten 19-20 gün sonra yumurtlama oluyor bende. 1 ekimde pik çıktı. Sonraki 2 günde de pik çıkınca gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı. Yani adetten 13 gün sonra pozitif gördüm. Neden olabilir sizce ?Arkadaşlar merhaba.
Regl 2 gün var ve beklerken zaman bitaz daha hızlı aksın diye konuşalım dedim ne dersiniz?
Burda Bi kaç kişiden duymuştum normal şekilde regl olunup 2 3 ay sonra hamile olduklarını öğrenen. Acaba sizde de öyle bsy olabilr mi? Bir kan versenizBenim de bir sorum olacak buradakilere. Temmuz başında ilaçlı düşük yaptım kalbi durduğu için bebeğimin. Eeen son adet tarihim 15 ağustostu. 15 eylülde adet olmadım. 16-17 eylülde test yaptım. Negatif çıktı. 21 eylülde adet oldum. Adetten tam 11 gün sonra yani 1 ekimde kasıklarımda bi sızı olduğu için ovulasyon testi yaptım. Acaba yumurtlama mı var diye. Bu arada normalde adetten 19-20 gün sonra yumurtlama oluyor bende. 1 ekimde pik çıktı. Sonraki 2 günde de pik çıkınca gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı. Yani adetten 13 gün sonra pozitif gördüm. Neden olabilir sizce ?
Evet canımTestte pozitif görüp mü gittin sen?
Ee sen nereye çıkacan? Kiracına söyle Bi odasını boşaltsın senin eşyaları koysun olmadıBugün birbirimize girdik sürem var diyorum ev sahibi benim kirayı ver o zaman diyor. Bir dünya kavga ettik eşyanı kapıya atarım diyerek tehdit etti. 1 yıllık mobilyamı tehlikeye atamayacağım için acilen evden çıkıyorum 2 gün içinde maalesef ve kiracım hala çıkmadı 10 günü falan var
4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı tam adet günümde normal test yaptım baya kıpkırmızı pozitif gördüm gittim kan vermeyeAhh ahh sorduğum soruyu bdha sormam. Regl öncesinde test yapmışmıydınz?
Helal olsun canım öyle olur mu sen derdini sıkıntı anlatıcan ki başına gelen ya da Bi fikiri olan varsa yazacak.Selam kizlar kilolu ve polikistik overliyim 3 ay adet görmedim normalde adet olunca 25inde oluyorum 25.09 adet günümde yogun bir afedersnz kanli akintim oldu heh olcam cok sükür diye sevinirken olmadm 2 -3 günde bir lekelenne akinti oluyor rengi her defasinda degisik bi kahve rengi bi kirmizi oluyor tabi bazen afedersnz adet kokusu oluyor bazen olmuyor 3 yil oldu hic gebe kalamadim. 10.10.22 bide 01.10.22 ilişki olmuştu bi türlü sökülemedim gitti düsündükce basima agrilar giriyo artik 3 yil oldu hic gebelik yaşamadim.. bende skldm basligi görünce birde buraya yazaym dedim uzun oldu hakkinzi helal edin
Hee ben bugünde yaptım negatif çıktı erken gebelik4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı tam adet günümde normal test yaptım baya kıpkırmızı pozitif gördüm gittim kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?