Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam haklı az dikkat edin mezhebi geniş değil sevgilisine başkalarının bakmasına göz yummuyo
Mezhebi geniş kıskanmayan bı adamı napicaksiniz
Pek de güzel oluyor valla senin kapasiten yetmez buna.
Yanında kocanla istediğin gibi giyinir gezersin, oturur bir şeyler içersin. Konsere sinemaya gidersin. Bir barda iki kadeh bira içersin. Denize gidersin yüzersin güneşlenirsin.
Kocanla denize gidip yüzemeyeceksem bir bir içemeyeceksem yaşamayım daha iyi.
Asıl siz bu dar düşünceli, sıkıcı adamlarda ne buluyorsunuz?

Sen benle kapasite ysristirma bence sizin kapasitede ortada
Adam kıyafetinden rahatsız oluyo diye merak etmeyin eve kapamiyo çevremde tonla insan vsr bu saydıkları izin çoğunu yaparlar yani kıskanç erkek eşittr sıkıcı değil

Giyilmeyecek yerlerde giymiyorum, giyecegim yerde de giyiyorum karişmaz. Biktiysaniz ayrilin.

Bu genişlik değil zihniyet meselesi. Bu söylemlere sahip insanın zihniyeti karşı cinsin ayak bileğini bile görse ağzının suyunu akıtır. Demem o ki kendi gibi erkekleri iyi tanıdığı için size de müsaade etmiyor. Ayrıca kıskanmak kısıtlamak değildir bunu bi anlayalım artık.

Adam haklı az dikkat edin mezhebi geniş değil sevgilisine başkalarının bakmasına göz yummuyo
Ama kendisi aç kurt gibi tüm kadınlara bakıyordur. Bu tiplerin şaşmaz özelliği net. Fikri neyse zikri de odur.

Aile evinizde sıfırın altında görünürlüğü olmayan karakteri asla sayılmayan bomboş bir tip olduğunuz için aldığınız iki üç beğenmedim bile size kendinizi görünür hissettirdi bir kaç msjı okuyup en tepki gelen yerle ilgili tekrar yorum yaptınız sırf ilgi çekmek içinşu an linçlenmek bile sizin için bir ilgi açlığını kapatma çabası iyi ya da kötü görünür olmak gerçekten acınası haldesiniz tedavi olun

Çok sinirim bozuldu bu konuya. Evet bizlerin kocaları gavat bi sizlerinki errrrrkek. siz kendinizi elin hödüğünün kulu kölesi edebilir, kendinize her türlü muameleyi ve lafı ettirebilirsiniz ama bunun karşılığında insanların kocalarına, sevgililerine “mezhebi geniş hissetmiyor mu?” diye bir ifade kullanamazsınız. Hayır bu bana da hakaret ben açık giyiniyorum ve kocam buna laf!!! etmiyor diye ben ne olmuş oluyorum sizin gözünüzde mesela?

Amma hikaye yazdnz ha ffjjfjf iyimisiniz bence siz o kadar ilgiye acsiniz ki açık saçık giyiniyosunuz neden çünkü dikkat çekmek için neden çünkü birileri baksinda güzel veya cirkn desn diye
Size soracak degilm tedavi olup olmayacagimi bomboş olmanız yorumuma salça olmanizdan belli.

Konu sahibinin içten içe olmak istediği ama olamadığı bir kadın oluyorsunuz çoğu insan olamadığı şeyden nefret eder saldırır ya da kendi kendine kötüleyecek şeyler düşünür ki içi rahatlasın kendi o seviyeye asla çıkamayacağını bilir sizle bizle eşit olmasının tek yolu bizi aşağıya çekmek bunu da yapamayacağı için kendince argümanlarla kötüleyerek aşağıya çeker ama sadece kendi gözünde kendi ufacık dünyasında

Benim hikaye yazmama gerek yok geçmiş konularınız duruyor hshshsh
Ayy kıyamiş ya sen onları gizleyince profili kapatınca görünmüyor mu sandık alık kız
Sizin içten içe olmak istediğiniz kişileriz ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz
Kimsenin ilgisine ihtiyacım yok ben kendimi seviyorum bana yetiyor ama sana göre açık giyinmek ilgi çekme yöntemi çünkü eksiğin bu olduğu için aklına ilk gelen bu benimki bu değil , açık giyen birini görsem ilgi çekmek istiyor diye düşünmek aklıma bile gelmez
sana küçük hayal dünyanda başarılar

Ben çok açık giyiniyormuşum dar paça,tek askılı falan.
Neyse ki eşim yetti de kurtardı beni çok açık bunlar diyerek kendi fikrim kendi vücuduma karar vermeye yetmiyormuş mezhebim mi genişmiş artık neyse.
Hemen kapattı o genişliği şimdi geniş paça,iki omuz elbiselerle falan geziyorum 24-25 yaşıma kadar neydeymiş kendisi.
Ömrüm üçte biri gidince giyinmeyi anca öğrendim şükür buna da şükür.

Yorumunuz çok hoşuma gitti teşekkürler çok haklısınız

Yok cnm ben bişey saklamam aksine çok acigimdir her konuda fjfjjf
Açık giyinmek o kadar büyük marifet ki o kadr zor bişey ki gören ne yapmış sanar
Belli ilgiye ihtiyacın yok git o günlüğüne sen yaz bugün kimse bana bakmadibdiye malum amacın o ya e tabi kocanında hoşuna gidiyodurberkekler karisine iç geçirir filan ohhh fjfjfjjf sizin dünyanızda ortada fjfj

Benim eşim zamanında (sevgiliyken, yeni evliyken vs) karışmaya çalışırdı ama asla müsaade etmedim. Keşke o zaman bunu bahane edip ayrılsaydım da eski sevgilim olarak ansaydım şimdi şimdi de ara ara karışmaya yelteniyor ama boşanmaya bahane olacak kadar ileri gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…