- Konu Sahibi akcayaselinn
-
İnsanın kendi değerini kıymetini bilmesi, özsaygı sahibi olması bir kadını ne kadar farklı yere koyabiliyor değil mi..? Umarım konu sahibi de bunun farkına varır.Konu sahibinin içten içe olmak istediği ama olamadığı bir kadın oluyorsunuz çoğu insan olamadığı şeyden nefret eder saldırır ya da kendi kendine kötüleyecek şeyler düşünür ki içi rahatlasın kendi o seviyeye asla çıkamayacağını bilir sizle bizle eşit olmasının tek yolu bizi aşağıya çekmek bunu da yapamayacağı için kendince argümanlarla kötüleyerek aşağıya çeker ama sadece kendi gözünde kendi ufacık dünyasında
Selam kızlar
Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Gerçekten acıdım o kadar acıdım ki şu rezilliğinize çok ciddi yorum yapıyorum tedavi olun özgüvensizliğinizi bu dalgaya alma tedavi etmezYok cnm ben bişey saklamam aksine çok acigimdir her konuda fjfjjf
Açık giyinmek o kadar büyük marifet ki o kadr zor bişey kigören ne yapmış sanar
Belli ilgiye ihtiyacın yok git o günlüğüne sen yaz bugün kimse bana bakmadibdiye malum amacın o ya e tabi kocanında hoşuna gidiyodurberkekler karisine iç geçirir filan ohhh fjfjfjjf sizin dünyanızda ortada fjfj
Gerçekten acıdım o kadar acıdım ki şu rezilliğinize çok ciddi yorum yapıyorum tedavi olun özgüvensizliğinizi bu dalgaya alma tedavi etmez
Sizin şu sapkın düşünceleriniz normal değil siz bir insanın giyimine bakınca aklınıza bunlar geliyorsa ruh sağlığınız bozuktur sapıksınızdır nolur gidin tedavi olun ya
Hala düşüncelerimin arkasındayım elinizde fırsat olsa en alasını yaparsınız bu olamadığınız şeye nefretiniz kendinizce sapkın düşünceleriniz ama hastalıklı düşünceler gerçekten acıdım
Şu cümle tam da erkek arkadaşınıza benzemeye başladığınıza bir örnek gibi …Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim
Sorun senin kapalılığı savunman değil. Biz zaten açıklık savunmuyoruz. Bir kadın kendi ne giyeceğini bilir bu kadının hür olduğunun göstergesidir. Neden erkeklerin boyunduruğu altına girmeyi bu kadar arzuluyorsunuz? Siz kendiniz bir eşya giyilir mi giyilmez mi diye ayıramıyor musunuz da bir erkeğin söylemesi gerekiyor. Sen kapalı olmak istersen kapan, çarşaf giymek istersen giy zaten hür olmak budur anladın mı? Aynı şekilde açık giyinmek isteyen kadına da saygılı olmayı öğren.Elimde olsa yaparmiyim tövbee
Yok cnm düğünde omzu açık bı elbise giymek kadar kolay bişey yok bana ters
Size göre her düşüncesi farklı insan ozguvensizse sapkın dusunceliyse bence gidin siz tedavi olun
Erkek aklı ile de düşünmeye başlamışsınız off yazık ya nasıl bir yere getirildiyseniz artık.Yok cnm ben bişey saklamam aksine çok acigimdir her konuda fjfjjf
Açık giyinmek o kadar büyük marifet ki o kadr zor bişey kigören ne yapmış sanar
Belli ilgiye ihtiyacın yok git o günlüğüne sen yaz bugün kimse bana bakmadibdiye malum amacın o ya e tabi kocanında hoşuna gidiyodurberkekler karisine iç geçirir filan ohhh fjfjfjjf sizin dünyanızda ortada fjfj
Kıskanmak? Mezhebi geniş hissetmek?Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu?
Siz bu adamı kaçırmayın,ikinizinde zihni iğrenç , lağım çukuru gibi Açık giyinen ( dar paça,tek omuz açık dahil) kadınların sevgilileri ve eşleri geniş mezhepli mi oluyor????Selam kızlar
Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
birisiyle tanışmıştım. Baktım kıyafete karışabilecek birisi. Benden kazak kot takılırım. Ama ona bile karışabilir yani öyle birisi. Dedim ki benle görüşmeye devam etmek istiyosan benim giydiğime arkadaşlarıma ve aileme karışamazsın. Bu konu benim için hassas. Ve asla karışmadı. Bazen denemek için uçlarda giyindiğim oldu, yüzü kıpkırmızı olurdu, soğuk burası şal isteyelim falan derdi. Yani kısacası tavrınızı net bir şekilde belli etmelisiniz. Yine karışıyorsa soğuk yapmalısınız, hiç konuşmamak demiyorum yoğunum vs diye geçiştirmek. Bunun bir yaptırımı olduğunu bilmeli. Kıyafete karışmak bir saygısızlıktır.Selam kızlar
Düşüncen farklı olabilir, kapalı olabilirsin ya da giyim tercihin farklı olabilir bu kimseyi ilgilendirmez ama kalkıp burada eril sapık dille falan filan kimbilir kimin karısı halkında aklından neler geçiriyor rerere rörörö yaparsan sapık olursun düşüncelerin sapık ve sapkın bir erkek veya kadın bacağını omzunu vs gördüğünde aklında dönen bu pis şeyler işte kendin yazdın ben seni bununla itham etmedim.Elimde olsa yaparmiyim tövbee
Yok cnm düğünde omzu açık bı elbise giymek kadar kolay bişey yok bana ters
Size göre her düşüncesi farklı insan ozguvensizse sapkın dusunceliyse bence gidin siz tedavi olun
Senin tarz anlayışın bu şekil olduğu için direkt gözümüzde canlandıAdam haklı az dikkat edin mezhebi geniş değil sevgilisine başkalarının bakmasına göz yummuyo
Mezhebi geniş kıskanmayan bı adamı napicaksiniz
Kaç yasindasiniz iki buçuk filan miSelam kızlar
Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?