Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani açık giyinenlerin kocalarinin meshebi geniş diyorsunuz .
Ardından dar paça kota izin yok diyorsunuz.
Ardından da tek omzu açık elbise beğendim diyorsunuz.
Siz sevgiliyi bırakın da kendinizin muhakeme yeteneğinde ki sorunu çözmeye çalışın . Şu küçücük paragrafta bir sürü çelişki var

Baştan böyle her şeye karışan insanlarla hayatımızı birleştirmeyerek oldu mesela. Ya da Ay beni çok kıskanır bunu giydirmez asla diyen kadınlar olmadık belki de. İstediğimi giyerim, istediğim yere giderim eşim de karışmaz, kıskanmaz çok şükür. Daha sevgilisiniz evlendiğini düşün. Hayatın mahvolur. Lütfen kafası, aklı aydın birisini bul.

Erkek aklı ile de düşünmeye başlamışsınız off yazık ya nasıl bir yere getirildiyseniz artık.
Yok kocanızın da içi gidiyordur falan demişsiniz açık giyinince tam erkek lafları.
Kendi aklınız ile konuşsanız ya ne gereği var erkek düşüncesinin şimdi sanki herkes evli ya da her evli olan erkeğin düşüncesine göre giyiniyor off yazık yaaa
Konu sahibi bile kendi düşüncesi ile açmış konuyu yani
Bu kız çok baskıcı bir yerde yaşayan, daha üniversiteye gitmemiş birisi bildiğim kadarıyla. Üniversiteye gitsin hepimiz görürüz fikirleri nasıl değişiyor zaman içinde.

Selam kızlar

Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
ayrıl kanka ben arkandayım:halay:

Onun kurgu bir kişilik olduğunu düşünüyorum bazen :KK70:
Öyledir umarım ya.
20 yaşında genç bir kızın böyle olmasından iyidir. Kendi gibi olamayan herkese hakarete varan düşünceleri var.
Çok dindar ama annesine eziyet ediyor olmasını keyifle anlatıyor en tahammül edemediğim kısım bu sanırım.
Tahammül edilir gibi değil.

Öyledir umarım ya.
20 yaşında genç bir kızın böyle olmasından iyidir. Kendi gibi olamayan herkese hakarete varan düşünceleri var.
Çok dindar ama annesine eziyet ediyor olmasını keyifle anlatıyor en tahammül edemediğim kısım bu sanırım.
Bende de film annesine ettiği hakaretlerden sonra koptu. Öncesinde ergendir büyüyünce düzelir diyordum ama safi kötü bir kişiliği var bence.

Selam kızlar

Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Bu ne demek şimdi,biz açık giyiniyoruz diye kocalarımız mezhebi geniş mi oluyor.
30 yaşındaki bir kadının sözleri ne acı demi.

Kıskanç koca ile nasıl baş ediyorsunuz
Beyim benim adıma düşünüyor karar veriyor ne güzel diyorum, namusumu koruyor kötü pis kadınlardan ayırıyor diyorum...

Ya bir de soruyor musunuz, ne ezik ne aciz birisiniz siz? Benim babam ilkokul mezunu ve dar bir çevrede yetişmiş, ablamı beni koluna takıp gurur duyardı bizle. Benim kızlarım dünyanın en güzel kızları, ne giyseler yakışır onlara derdi. Kuytuda köşede dedikodumuzu yapan halamlara da herkes kendi işine baksın kızlarıma karışmayın der terslerdi. Bayramlık almaya giderdik ne isterseniz neyi beğeniyorsanız alın derdi. 18 senedir evliyim eşimin tek bir imasını duymadım kıyafetimle ilgili. İstersem en absürd kıyafeti giyeyim, tereddüt edip acaba giymesem mi desem saçmalama istiyorsan tabii giy hatta şu rengi de yakışır sana der. Ne kendi sülalem ne eşimin sülalesi hiç görmedim duymadım böyle şeyler. Ben böyle gördüm diye kızlarıma da aynı şeyi yapıyorum. Elin barzosu magandası gelip kızlarıma böyle genişlik mezhep falan diyecek vallahi paralarım.
Nasıl baş ediyormuşuz, soruya bak. Kaliteli insan seçmişiz demek ki. Cahil kıro tiplerle işimiz olmamış hiç.

Selam kızlar

Buna meshebi geniş demek çok ayıp bir defa, eşim kıyafetime asla karışmadı. Çok açık giyinen bir insan değilim ama bunu giyme demişliği yoktur. Siz birbirinize olmamışsınız. Sizi kapatmaya çalışacağına gitsin kapalısını bulsun. Dsr paça giyememek ne yaaaa, yuh

Bende de film annesine ettiği hakaretlerden sonra koptu. Öncesinde ergendir büyüyünce düzelir diyordum ama safi kötü bir kişiliği var bence.
Üstelik babasından ve abisinden de çok şiddet görmüş yanlış hatırlamıyorsam. Erkeklerden üstelik en güvenmesi gereken erkeklerden bu kadar kötülük gördüğü halde azılı kadın düşmanı olmasını bir türlü anlayamıyorum. Geçen açtığı konuda bir sürü iç döktü akıl istedi. İlginç ve incelenmesi gereken bir kişilik. Yorumunu görür görmez banlanacağını biliyorum ve yanılmıyorum hiç.

Öyledir umarım ya.

Peygamberimiz bedevilere İslam'ı çok yüzeysel anlatırmış anlama kapasiteleri çok yüksek değilmiş. Özellikle ahlaki davranışlarıyla ilgili öğüt verirmiş. Benimki de tam mesleki deformasyon ama. O üye de böyle birisi. Değişik gerçekten. Toplum da bu bakış açılarıyla beraber yaşamak, eğitmeye çalışmak öyle zor ki.

Yani ben guzel giyiniyorum arada acikta giyiniyorum sizin dediginiz gibi esim genis mezhepli degil. Acaba siz acilmamasi gereken yerinizi aciyorsunuzda sevgiliniz sizi arşa cikaracak kadar cok sevdigi icinmi kiskanclik yapiyor. Emin olamadim. Evde açiyorum genelde ama eşime bir sorayim disarda da açsam mezhebin genislermi diye. Ama yok ya ben o kadarini da açmam. Buda bana ters gelir simdi

Zihniyetiniz sevgilinizle aynı zaten. Susun, kırın dizinzi oturun yerinizde tencere kapakmışsınız zaten. Ayrılıp başkalarınında başını yakmayın

Mezhebi geniş derken? Kendi adıma, giyinirken başkasından izin alacak kadar düşmedim hiç.Bana böyle adamlar kro gelir.Buz gibi sogurum.Ama böyle çiftlere denk geldim.Hep tencere kapak idiler Yoksa o ilişki nasıl yürüsün

Yok cnm ben bişey saklamam aksine çok acigimdir her konuda fjfjjf
Açık giyinmek o kadar büyük marifet ki o kadr zor bişey ki 🥺😹gören ne yapmış sanar
Belli ilgiye ihtiyacın yok git o günlüğüne sen yaz bugün kimse bana bakmadibdiye malum amacın o ya e tabi kocanında hoşuna gidiyodurberkekler karisine iç geçirir filan ohhh fjfjfjjf sizin dünyanızda ortada fjfj
Ben en çok kanaat önderi gibi ortaya atılmana hastayım. Fikirlerini umursayan mantıklı bulan varmış gibi yazmaya uğraşacağına ders çalışsan kendine daha çok hayrın dokunacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X