- Konu Sahibi akcayaselinn
Böyle eşini sevgilisinivkısıtlayan adamların başka kadınlara sarkıntılık yaptığıns o kadar eminim ki... Kişi kendinden bilir işi... Zihniyet bozuk ama ispatlayamam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasif agresif bişi yazarken gülmekten gözünden yaş gelme emojisi koymak gerçek bir turnusol ya. Bu kisilerin bir lepistesle aynı seviyede calisiyo genelde kafaları, daha hiç şaşmadı bu tespitim. Ve de evde hirslarindan koltukları filan kemirdiklerini düşünüyorum tartışma esnasında bu emojiyi kullananlarin.Yok cnm ben bişey saklamam aksine çok acigimdir her konuda fjfjjf
Açık giyinmek o kadar büyük marifet ki o kadr zor bişey kigören ne yapmış sanar
Belli ilgiye ihtiyacın yok git o günlüğüne sen yaz bugün kimse bana bakmadibdiye malum amacın o ya e tabi kocanında hoşuna gidiyodurberkekler karisine iç geçirir filan ohhh fjfjfjjf sizin dünyanızda ortada fjfj
Kendime de eleştiri yaparak yazayım, biz kadınlar giyimimizden bahsederken açık kapalı diye yanlış bir ifade kullanıyoruz, bence aslında doğru tanım kıyafet tercihlerimiz olmalı, kıyafet tercihlerimize de bizler karar veririz, kimi inancımın gerekliliklerini yapmak istiyorum ben böyle uygun buluyorum o yüzden çarşaf giyiyorum, ferace giyiyorum, başıma eşarp takıyorum ya da şal örtü takıyorum der, kadın eşarp yerine şal örtü, çarşaf yerine ferace giymeyi tercih ettiğinde eşi sevgilisi dahil hiç kimse bu tercihine karışamazsa, tayt giyen şort giyen, crop giyen kadına da eşi, sevgili dahil hiç kimse karışamaz.Kızlar bazı yazdıklarım yanlış anlaşılmış sanırım. Ben mezhebi geniş derken aslında sevgilim ben açıl giydiğim zaman bana ben mezhebi geniş değilim dediği için diğerleri böyle düşünmüyor mu bir sen mi böyle düşünüyorsun diyerek çıkışıyorum ona burda ona sitem aslında
Sonra o eleştirdikleri kadınlardan biri ile aldatılma ile biter hatta.Bu işler uzun kollu giy bisiklet yaka giy ile başlar başını ortmezsen evlenemeyiz ile biter . Hiç aksini görmedim. Doz artarak devam edecek uzatmadan ayrılın .
Size bu kadar müdahale etmesine izin vermeyinSelam kızlar
Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Yengelerimden birinin akrabası olan bir kız vardı, bu kız birine aşık oldu önce giyimine karışmaya başladı ama kız ailesini bile dinlemedi evlendi adamla, sonra adam kızın kendi erkek kardeşlerine sarılmasını dahi yasakladı, mesela yengemde akşam çayına toplanmalarımız olurdu gelinler kuzenler damatlar oğullar vs, kız eşi yanındayken diken üstünde otururdu kazara birimizin eşi ne haber X ne yapıyorsun derse kız kıpkırmızı olup başını öne eğiyordu cevap veremiyordu, çok sürmedi boşandılar kız dayanamamış çünkü adam erkek kardeşlerin sana sarılamaz, konuşamaz, erkeklerle bir arada olamazsın konuşamazsın deyip kızın üzerine yürüyormuş hem psikolojik hem fiziksel şiddet görmüş, ki yasak koyduğu erkekler de kızın erkek kardeşleri, kuzenleri, küçükken abi abim diye peşinden dolaştığı eşim, enişteleri vb.Bu işler uzun kollu giy bisiklet yaka giy ile başlar başını ortmezsen evlenemeyiz ile biter . Hiç aksini görmedim. Doz artarak devam edecek uzatmadan ayrılın .
Sakin taviz verme ilerde daha çok azitiyorlar. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeli. Değiştirmeye çalışmasın bosunaSelam kızlar
Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Akrabanız için çok mutlu oldum mune hanım güzel biten sonlar bana motive oluyor inşallah tüm kadınlar bu mental ve fiziksel mobingten kurtulup önüne bakarYengelerimden birinin akrabası olan bir kız vardı, bu kız birine aşık oldu önce giyimine karışmaya başladı ama kız ailesini bile dinlemedi evlendi adamla, sonra adam kızın kendi erkek kardeşlerine sarılmasını dahi yasakladı, mesela yengemde akşam çayına toplanmalarımız olurdu gelinler kuzenler damatlar oğullar vs, kız eşi yanındayken diken üstünde otururdu kazara birimizin eşi ne haber X ne yapıyorsun derse kız kıpkırmızı olup başını öne eğiyordu cevap veremiyordu, çok sürmedi boşandılar kız dayanamamış çünkü adam erkek kardeşlerin sana sarılamaz, konuşamaz, erkeklerle bir arada olamazsın konuşamazsın deyip kızın üzerine yürüyormuş hem psikolojik hem fiziksel şiddet görmüş, ki yasak koyduğu erkekler de kızın erkek kardeşleri, kuzenleri, küçükken abi abim diye peşinden dolaştığı eşim, enişteleri vb.
Birkaç sene sonra başka biriyle evlendi, evlendiği çocuk da muhafazakar birisi ama Allah hem onun hem herkesin yuvasında huzur ve mutluluğu eksik etmesinne kiminle konuştuğuna örtünme şekline karışmıyor, aksine bir yer açtılar karı-koca beraber işletiyorlar.
Ben kıskancım, benim mezhebim meşrebim, ben erkek adamım deyip kadınları çok afedersiniz kaba tabirle malı gibi görüp istediği kalıba sokmaya çalışan, kadının fikri zikri olmadığını düşünerek gütmek için başında çoban lazım diye düşünen erkeklerin büyük bir kısmında ahlak elden gitmiş, eşlerine sevgililerine her türlü yasağı getirip kendileri ne haltlar karıştırıyor görüyor duyuyoruz, bu yalnızca toplumun şu görüşündeki erkeklere özgü diyemem zira eşinin kıyafet tercihlerine karışmayan ama hastalık derecesinde kıskançlıktan eşinin altındaki arabanın km’sini hesaplayıp 2 km fazla yol yapmışsın nereye gittin diyen adamlar da gördüm, bu bir zihniyet meselesi temelinde de özgüven eksikliği yatıyor olabilir ya da kişi kendinden bilir işi hesabı da olabilir.
Deri cekete azmış aslındaBirisi dozu giderek artacak yazmış o kadar doğru ki. Benim nişan aşamasında ayrıldığım bir eski sevgilim var, ilk başlarda deri ceket giyen kızlara hoş olmayan yakıştırmalar yapıp eleştirmekle başladı, sonra benim (o dönem) feracenin altına giydiğim kota dahi karışmaya başladı. Tabi işi bırakacaksın ailemle aynı apartmanda oturucaz vs vs gibi diğer baskılarını saymıyorum dahi. Beni en çok yaralayan giyimime karışması olmuştu o dönem, çok incinmiştim gerçekten, 30 yaşıma gelmişim çocuk gibi iradem yokmuş gibi ne giyip ne giymeyeceğime karışıyor diye hissetmiştim. Ben de o zaman öyle birisine git dediğimde ama ben seni beğendim diyordu. Tam bir şark çakallığı. Kadınları duygusallığıyla, seni seviyorum da kıskanıyorumlarla manüple etmeye çalışıyorlar.
Demem o ki gerçekten bu zihniyet baskılarını git gide artıracak, yol yakınken ayrılın
OlabilirDeri cekete azmış aslında
İnşallahAkrabanız için çok mutlu oldum mune hanım güzel biten sonlar bana motive oluyor inşallah tüm kadınlar bu mental ve fiziksel mobingten kurtulup önüne bakar
Kurtulmanıza sevindim, demek ki kurtulmak isteyen kurtulabiliyor böylelerinden, ki ebeveynler bile daha altındaki bezden bi’haber bebelerinin giyim tercihlerine karışmıyor, ben bunu giymeyeceğim diye tepine tepine çığlık atan çocuklar galip geliyor :))) işin ironik kısmı da bu galiba, kıyafetlerinden arkadaş çevrelerine, gezmelerinden evlenecekleri adamlara kadar her konuda ailelerine rest çeken karışamazsınız diyen hemcinslerimiz elin oğluna her türlü tavizi veriyor.sonra benim (o dönem) feracenin altına giydiğim kota dahi karışmaya başladı. Tabi işi bırakacaksın ailemle aynı apartmanda oturucaz vs vs gibi diğer baskılarını saymıyorum dahi. Beni en çok yaralayan giyimime karışması olmuştu o dönem, çok incinmiştim gerçekten, 30 yaşıma gelmişim çocuk gibi iradem yokmuş gibi ne giyip ne giymeyeceğime karışıyor diye hissetmiştim.