Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya mezhebi geniş, kıskanmıyorlar mı? Acaba nasıl ikna ettiler? Siz diğer erkekleri ve kadınları neyle itham ediyorsunuz?
Açık giyinen biri değilim. Kendimi böyle iyi hissediyorum. Ama ne açık giyinene saldırırım ne de yanındaki adama g*vat derim. Kardeşlerim de dahil çevremdeki herkes açık giyinir. Mini şort, krop yakışan,fiziğine güvenen, tarzı öyle olan giysin banane. Size ne, kime ne? Sen kendi derdine yan bence. Daha kendin olamıyorsun. Biri bana açık giyin dese ne hissedersem, açık giyinen birine de kapat denildiğinde aynısını hissediyor. Bunu "zihniyeti dar olan" herkes anlasın artık.

Selam kızlar

Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Benim sevgilim de giydiğim şeylere çok karısirdi başlarda. Ben öyle çok açık giyinen biri de değilim bu ara ama oladabilirdim zaten konu bu değil. Ona her zaman ben boyleydim sen beni böyle gordun böyle sevdin şimdi beni bir kaliba sokup değiştiremezsin diye kavga ettim hep. Hiç vazgeçmedim bu kavgadan hiç tamam giymem demedim. Zamanla artık kafasına dank mi etti yoksa kavga etmekten mi bıktı bilmiyorum ama karışmayı bıraktı. Şimdi sen nerde ne giyeceğini bilirsin diyor sadece. Tabi bu karşındaki insanın karakterine de bağlı bir durum yani sevgilinin karakterine göre bir yol cizmen lazım. Eğer boyle hir gür biriyse hiç bu yöntemleri deneme bence. Seni bu kadar kısıtlayan biriyle de devam etmek ister misin iyi düşün.

Bu sitede kimse kimsenin kıyafeti hakkında aklına geleni söyleyemez, herkes duracağı yeri bilsin lütfen.
Mezhep, meşrep kadının kıyafetiyle ölçülüyorsa neden böyle haberler okuyoruz acaba?

A akcayaselinn rica ediyorum sizde başka kadınların kıyafetleriyle ilgili soru sorarken mevzuyu mezhebe getirmeyin, hoş bir soru sorma tarzı değil çünkü, bu kadar çok kıyafet sorunu yaşadığınız bir adamla ısrarla devam ediyorsanız başka kadınlara değil kendinize soracaksınız niye böyle biriyle beraberim diye.

Gerçekten acıdım o kadar acıdım ki şu rezilliğinize çok ciddi yorum yapıyorum tedavi olun özgüvensizliğinizi bu dalgaya alma tedavi etmez
Sizin şu sapkın düşünceleriniz normal değil siz bir insanın giyimine bakınca aklınıza bunlar geliyorsa ruh sağlığınız bozuktur sapıksınızdır nolur gidin tedavi olun ya
Hala düşüncelerimin arkasındayım elinizde fırsat olsa en alasını yaparsınız bu olamadığınız şeye nefretiniz kendinizce sapkın düşünceleriniz ama hastalıklı düşünceler gerçekten acıdım
Ergen işte random atınca cool umursamaz sanıyor kendini. Halbuki nene zamanından kalma naftalin kokulu şeyler yazdıktan sonra randıman atsan da atmasan da cool umarsız falan olamazsın😂😃

Selam kızlar

Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Sevgililikte sıkıntı çıkarnayan kocam evlenince kapanacaksin dedi benim de o dönem meilim vardı yaptım,Sonrasida hiç bitmedi yok kırmızı giyme yok dar giyme yani kapalı olmam bile durduramadı düşün o yüzden bencede böyle biriyle evlenilmemeli ben 8 yıl çektim boşandım ohh be diyorum insanın istediğini giyememesi nasıl bir tutsaklıkmış..kalın kısa topuk bile giydirmezdi bu sebepten boşanma davası açıp dönmüştük son yine boşanma oldu,bu tarz insanlar hayatının her alanında sorunlu...Öyle isteyebilir dışarda bir sürü istediği gibi giyinen kadınlar var onlarla görüşsün o zaman sizi değiştirmeye çalışmasın

Selam kızlar

Mezhep genişliği olmuyor canım kıyafetimiz açık olunca yanındaki adam sana güveniyor sende ona guvenıyorsun ilişki güven üzerine kurulur akıl sağlığında problem olan insanlar sevgilisinin ne giydiğine karışır kıskanmak değil bu kısıtlamak sizinkisi uçan kuşu kafese sokmak

Selam kızlar

Birey olduğunun farkında olan kadınlar beyinsiz bir adamdan müsaade istemiyorlar giyecekleri şeyler için. Karşıdaki adamın kendini ne gibi hissettiğinin bir önemi yok. O adamın problemi.

Kızlar bazı yazdıklarım yanlış anlaşılmış sanırım. Ben mezhebi geniş derken aslında sevgilim ben açıl giydiğim zaman bana ben mezhebi geniş değilim dediği için diğerleri böyle düşünmüyor mu bir sen mi böyle düşünüyorsun diyerek çıkışıyorum ona burda ona sitem aslında

Kıskançlığın sevmekle alakası yok. Kendine güvenmemekle, karşındakine güvenmemekle alakası var. Kıyafet konusunda istediğimi giyerim eşim karışmaz, karışamaz ki sevgilimi karıştıracağım?

Erkek aklı ile de düşünmeye başlamışsınız off yazık ya nasıl bir yere getirildiyseniz artık.
Yok kocanızın da içi gidiyordur falan demişsiniz açık giyinince tam erkek lafları.
Kendi aklınız ile konuşsanız ya ne gereği var erkek düşüncesinin şimdi sanki herkes evli ya da her evli olan erkeğin düşüncesine göre giyiniyor off yazık yaaa
Konu sahibi bile kendi düşüncesi ile açmış konuyu yani
Eskiden buralarda üftade diye bir hesap vardı, kadın düşmanlığı yapardı o da. En sonunda erkek olduğu ortaya çıkmıştı. Bedevi de erkek çıkacak gibi bir his var içimde, bir kadının bu kadar kadın düşmanı olmasını aklım almıyor.

Siteden hiç bir üyenin tamamen atılmasını istemedim şimdiye kadar. Her fikrin forumda olması gerektiğini savunuyorum. Ama bedevinin uzaklaştırılmasını istiyorum artık. Banı açıldığı anda geliyor, iki saat içinde kinini nefretini kusuyor, millete hakaret küfür ediyor, tekrar banlanıyor. Kısır döngüye döndü artık mevzu. Ve ben bu profilde bir üye görmek, hakaretlerine maruz kalmak istemiyorum artık. Eminim birçok üye de aynı şekilde düşünüyordur.

mezhebi geniş nedir yaaa:KK62::KK62:

istediğimi giyerim ben nerede nasıl giyineceğimi bilirim ben. eşim de karışmaz mezhebi geniş derken kastettiğinizden de değildir. siz böyle homo habilislerden hoşlanıyorsanısanız bunu yaşayacaksınız zaten. niye şikayet ediyorsunuz ki

Selam kızlar

Kıskanan adam seviyor zannetiğiniz için böyleleriyle muhatap oluyorsunuz. Kimsenin mezhebi geniş değil bu ne iğrenç bir düşünce tarzı. 3 yaşından beri kendimiz giyindiğimiz için buldumcuk gibi adamların laf etmelerine müsade etmiyoruz. Gerçi en başta böyle adamlaro hayatımıza sokmuyoruz çünkü kendimize saygımız var. Ağzını açmaya kalkanın ağzını da bir güzel kapatıp paketliyoruz.

Böyle bir konu okuduğum için sanırım ben kafayı yiyeceğim.
Sizin mentaliteniz de çok farklı değil gibi.
"Eşinin/sevgilisinin açık giyinmesine müsade eden adamlar mezhebi geniş adamlardır"
Ben buradan bunu anlıyorum.
Öncelikle şunu söyleyeyim kıyafetime karışacak adam zaten sevgilim olmazdı.
Kıyafetimle ilgili laf söylemeye kalktığı an kapı arkasından kapanmıştı.
Bir şey daha söyleyeyim, belki aklınızda kalır.
Bir erkeğin kadının kıyafetine müsade etme gibi bir hakkı yoktur.
Böyle bir hakkı olduğunu düşünen adama tekmeyi basarım. Nokta.
Sevgilinizi bırakın önce kendi mentalitenizi değiştirin.
Zaten ondan hayır gelmez de belki siz kendinizi kurtarırsınız.

Selam kızlar

Ben evlenirken dar pantalon giyiyodum beni kabul ediyosan boyle kabul et dedim kapali bir insanim pantolonu birakamam dedim. Kafamıda arkadan kapatįrdım önden deilde bunda qnlayış göstere bilirim dedim bende istiyorum õyle kapanmayı ama olmuyo dedim onu yaptım,ama pantolondan vaz gecemem dedim. Hala söyler şu pantolonu giyme diye sana yakışmıyo vs diye ama sen beni alırken ben sana söyledim bunu sende kabul ettin diyip giyiyorum artık o ne sayarsa saysın tınlamıyorum

Ola ki bir gün ben ortama uygun olmayan komik gözükecek şekilde giyinmeye çalışayım o zaman uyarsın. Ne bileyim iyi bir restorana giderken eşofman giymeye çalışsam bir elbise giymemi önerebilir. Sinemaya giderken full dekolte payetli elbise giymeye uğraşıyorsam saçma olduğunu söyleyebilir. Ben de erkek arkadaşımı uyarırım böyle bir durumda.

Onun dışında sokak ortasında don sütyen gezmiyorsam kıyafetimin açıklığına niye yorum yapsın? Yazın gayet bir karış şortla geziyorum yanında ne diyecek? Hele ki dar paçaya laf edecek yani neyin kafasını yaşıyorsunuz? İzin vermeyeceksiniz bu kadar. Çok istiyorsa dar paça giymeyen bir kız bulacak.

Kızlar bazı yazdıklarım yanlış anlaşılmış sanırım. Ben mezhebi geniş derken aslında sevgilim ben açıl giydiğim zaman bana ben mezhebi geniş değilim dediği için diğerleri böyle düşünmüyor mu bir sen mi böyle düşünüyorsun diyerek çıkışıyorum ona burda ona sitem aslında
Bak yavrum ben başörtülü biriyim. Bu başlığa yazan kadınların içinde en kıskanç koca da bende diye düşünüyorum. Benimki de anası senin karın pantolon giyiyor poposu belli oluyor dediğinde, sana ne ki demiş. Beni böyle bişey için de uyarmadı. Ben ahretliğin ağzından duydum anasının böyle dediğini. Başımı örtüyor olsam bile kimsenin popoma geçirdiğim şeye laf etme hakkı yok. İyilik için bile olsa. Herkes ne doğru ne yanlış biliyor yani, cahil değiliz, sadece canımız öyle istiyor. Anladın?

Eskiden buralarda üftade diye bir hesap vardı, kadın düşmanlığı yapardı o da. En sonunda erkek olduğu ortaya çıkmıştı. Bedevi de erkek çıkacak gibi bir his var içimde, bir kadının bu kadar kadın düşmanı olmasını aklım almıyor.

Siteden hiç bir üyenin tamamen atılmasını istemedim şimdiye kadar. Her fikrin forumda olması gerektiğini savunuyorum. Ama bedevinin uzaklaştırılmasını istiyorum artık. Banı açıldığı anda geliyor, iki saat içinde kinini nefretini kusuyor, millete hakaret küfür ediyor, tekrar banlanıyor. Kısır döngüye döndü artık mevzu. Ve ben bu profilde bir üye görmek, hakaretlerine maruz kalmak istemiyorum artık. Eminim birçok üye de aynı şekilde düşünüyordur.
Ben de erkek olduğunu düşünüyorum.
Üç güne gelir şimdi bir konuyu gözüne kestirir insanların damarına basar gider:)
Belki de çok mutsuzdur bir altı aya konu açıp dökülür bakalım

Ben de erkek olduğunu düşünüyorum.
Üç güne gelir şimdi bir konuyu gözüne kestirir insanların damarına basar gider:)
Belki de çok mutsuzdur bir altı aya konu açıp dökülür bakalım
Mutsuz zaten. Eğer gerçekten kadınsa anlattığı gibi bir ortamda herhangi bir kadının mutlu olması imkansız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X