- 2 Ocak 2017
- 3.320
- 19.923
- 208
- Konu Sahibi akcayaselinn
Dilan Polat?Hala zengin olmam dışında bı sorun yok ajhajaja tabi babamlar gibi milyoner değilim teyzecim kusura bakma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilan Polat?Hala zengin olmam dışında bı sorun yok ajhajaja tabi babamlar gibi milyoner değilim teyzecim kusura bakma![]()
Yok mezhebi geniş değil sen direk mezhebsiz oluyosunAçılın ben de milyonerim ama çaktırmıyorum. Kocama da gelince soracağım mezhebini genişlemiş hissediyor mu diye. Yazın yarı çıplak dolaşıyorum, sanırım iffetsiz bir milyoner oluyorum. Peki giyimim sebebiyle dinsiz mi oluyorum? Orayı tam anlayamadım.
Allah'ın ayetiyle dalga geçenler de kâfir olarak isimlendirilir kuranda. Şimdi ben sana direk Kâfir desem üzülür burdakiler
Yanalım berabercene vaaz dinleyemem beni aşar onlar.Bi de cennete gideceksin çevren cüppeli dolu, kadınları da bu ablamız gibi tipler. Sohbet açmazyanacaksak beraber yanarız işte hanım abla
![]()
Biz de alkolden zengin olamıyoruz.Hala zengin olmam dışında bı sorun yok ajhajaja tabi babamlar gibi milyoner değilim teyzecim kusura bakma![]()
Bir kadın olarak böyle gözlerinden yaşlar çıkana kadar gülemezsin günah.Yok mezhebi geniş değil sen direk mezhebsiz oluyosungerçi sen tam çıplak değilmissin hadi neyse
Zorla kapatılan derken? Ben kapanabilmek için cevremle mücadele ettim. Sizin övünerek bahsettiğiniz ciplakliktan Gerçek hür halime dönebilmek için hayatımdaki bircok seyi elimin tersiyle ittim. Gerçek tesettür için ailemle dahi mucadele ettim ve karşılığında da mükemmel bir hayat nasip etti Allah bana. Eşim evladım yaşamım çok şükür herşey hayalimdeki ve dualarimdaki gibi. Bir insan ayetle sabit olan konuda Allah'ın dediğinin aksini söylüyorsa ben o kişinin müslüman olduguna inanmıyorum. Allah diyor ki "Çünkü onlar, Allah’ın indirdiği bu kitabın hükümlerini beğenmeyip, hiçbir ahlâkî kural tanımayan arzu ve heveslerini ilâh edindiler; böylece Allah, onların bütün yaptıklarını geçersiz kıldı." Muhammed 9
B
Kesinlikle senin dinin sana benim dinim bana. Benim buradaki tepkim madem sen ve kocan oylesin susacaksin. Böyle düşünmeyenleri ezik cahil yobaz olarak adlandirirsan sende istemediğin seylerle adlandırılırsin. Toplumda eşini kıskanan kıyafetinde ölçülü olan dinini istediği gibi yaşamak isteyen kişiler var. Sana uymuyor diye asagilayamazsin. Bunu yapan ilk sizsiniz. İnsanların ozgurluklerine görüşlerine hakaret edip sonra da görüşlerime saygı duyun diyorsunz. Ayrıca bu tarz şeyler size göre hapis hayatı gibi geliyor ancak Allah kimisine kendisine yönelmeyi ve iç huzuru temiz bir hayatı sevdirir. Kimisine de kendi sevmediklerini sevdirir. Bundan üzüntü duyman lazım iyiliğin için söylüyorum.
Senin hayatın gibi hayati elimin tersiyle itmisim. benim geçmişteki yaşamım senin şuanki hayalin dahi olamaz. Milyoner bir ailede yetistim Ama sana saka gibi geliyor anlamlandiramiyorsun değil mi? Anlamlandiramazsin belki birgün yasarsan anlarsın. :) ayrıca gerginliğim şuan ki adaletsizlik herkese görüşlerinizi yaftalamaya çalışıp sanki yerin ve göğün ilahi yok gibi ahkamlar kesmeniz. Ozgursen başkasının ozgurlugune laf etmeyecksin canım
Valla bende ergenim 19 yaş ergenlikten sayılır bence ve bu şahısta benimle yaşıt ama ne yazıkki zihniyeti aynı yobaz 60 küsür yaşındaki kadınlar gibi.Bence kendisi de tesettürü istemiyor çünkü seçme şansı yok o tarz bi ailede sürekli şiddet görüpte doğulu ailesinin istediği gibi biri olmayı kendi isteğiyle tercih edeceğini sanmıyorum.Aksine çok fazla istiyor ama yapamıyor yoksa durup dururken açık kadınlara saldırmasının başka anlamı olamaz.Sanki istese açılacakta ben istesem her şeyi yaparım diyo shshjdsa senin seçme şansın var mı acaba.Fikirleri bile ona ait değil nefret ettiği aile üyelerinin zihinleri bunlar.Ergen işte random atınca cool umursamaz sanıyor kendini. Halbuki nene zamanından kalma naftalin kokulu şeyler yazdıktan sonra randıman atsan da atmasan da cool umarsız falan olamazsın![]()
Eğer tahmin ettiğim kişiyse kocası boşar kapı önüne koyarsa beğenmediği ailesine gidecek elinde kuru mehir ile. Çünkü barışma şartı olarak arabalardan birini isteyen kadına demediğini bırakmamıştı.Fakir ama özgür bir hayat mı milyoner ama muhafazakar hayat mı tercihi bile değil. Milyoner özgür hayattan sıkıcı fakir hayatı tercih etmiş. Yazık öfkes ondan
Vay be sarap içmiş hemde sıcak. Waow... Ne ulaşılmaz ne hayranlık verici bişeySigarayı bıraktım canım haklısın kötü kokuyordu. Alkolüm var ama. Sıcak yaz günlerinden denizden sonra buz gibi bira içiyorum. Dünde beyimle sıcak şarap içtik içimiz ısındı pek güzeldi oh sefam olsun
yavrum niye boşasınEğer tahmin ettiğim kişiyse kocası boşar kapı önüne koyarsa beğenmediği ailesine gidecek elinde kuru mehir ile. Çünkü barışma şartı olarak arabalardan birini isteyen kadına demediğini bırakmamıştı.
Derdi o yaniii şimdi anlaşıldıEğer tahmin ettiğim kişiyse kocası boşar kapı önüne koyarsa beğenmediği ailesine gidecek elinde kuru mehir ile. Çünkü barışma şartı olarak arabalardan birini isteyen kadına demediğini bırakmamıştı.
Milyonum yok anca onla övünüyorum ne yapayımVay be sarap içmiş hemde sıcak. Waow... Ne ulaşılmaz ne hayranlık verici bişeybide bununla övünüyor inanılır gibi değil yahu
git biraz daha iç senin gibiler ayık olunca çekilmiyor. Bizim çevrede içenler ya birini vuruyor ya kazaya kurban gidiyor yada trafik kazasında hem kendi hemde bir masumu eziyor. Yada kötü şeyler başlarına geliyor. .. senin sonun nasıl olur bilemem kendine mukayet ol :)
Sen de iç kız gevşersin biraz. Bu kadar sinir bünyeye zarar. 2727262 tane gülücük atarak kapatmaya çalışmışsın da cık olmamış.Vay be sarap içmiş hemde sıcak. Waow... Ne ulaşılmaz ne hayranlık verici bişeybide bununla övünüyor inanılır gibi değil yahu
git biraz daha iç senin gibiler ayık olunca çekilmiyor. Bizim çevrede içenler ya birini vuruyor ya kazaya kurban gidiyor yada trafik kazasında hem kendi hemde bir masumu eziyor. Yada kötü şeyler başlarına geliyor. .. senin sonun nasıl olur bilemem kendine mukayet ol :)
Vay be sarap içmiş hemde sıcak. Waow... Ne ulaşılmaz ne hayranlık verici bişeybide bununla övünüyor inanılır gibi değil yahu
İçkiye sıra geldi şimdi,şimdi içince ben ne yapıyorum diye düşündümde,ağzımla içip mezemi yiyorum.Ya git içki iç Allah aşkına çıplak bı kadinin içki sonrası neler yapabileceğini kimse söylemese de herkes tahmin ediyor. Tamam çok güzel hayatin içkinin sigaranın kokusunun bile iğrenç olduğunu şu hayatta eminim onu kullanıp onunla bir nevi yıkananlar çok mutludur. İnan o pis koku buraya kadar geldi. Kokusu böyle olan bir hayatın yaşamı nasıl olabilir ki
Yarı dinsiz herhalde sjksjksjk.Açılın ben de milyonerim ama çaktırmıyorum. Kocama da gelince soracağım mezhebini genişlemiş hissediyor mu diye. Yazın yarı çıplak dolaşıyorum, sanırım iffetsiz bir milyoner oluyorum. Peki giyimim sebebiyle dinsiz mi oluyorum? Orayı tam anlayamadım.
Diyemezsin neden biliyormusun.Allah'ın ayetiyle dalga geçenler de kâfir olarak isimlendirilir kuranda. Şimdi ben sana direk Kâfir desem üzülür burdakiler
Teşekkür ederiz, bu yaz üstsüz güneşlenmeyi düşünüyorum. Level atlayacağım kısmetse. Bikini izinden bıktım.Yok mezhebi geniş değil sen direk mezhebsiz oluyosungerçi sen yarı ciplakmissin tam çıplak değilmissin ama hadi neyse
![]()
Ay cehennem kütüğü levelına geldin tüh tühTeşekkür ederiz, bu yaz üstsüz güneşlenmeyi düşünüyorum. Level atlayacağım kısmetse. Bikini izinden bıktım.
Kaç tane kib yaptım.anlaşıldı bu konu kapanacak da yönetimden talebim artık bi din bölümü mü açılsa
zorla zorla siyaseti açtırmıştık belki din için de açarlar
zira okuyup konuşup tartışmadığımız için bu haldeyiz