Sıkıldım kıyafet kavgasından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay be sarap içmiş hemde sıcak. Waow... Ne ulaşılmaz ne hayranlık verici bişey 🤣🤣🤣 bide bununla övünüyor inanılır gibi değil yahu 🤣 git biraz daha iç senin gibiler ayık olunca çekilmiyor. Bizim çevrede içenler ya birini vuruyor ya kazaya kurban gidiyor yada trafik kazasında hem kendi hemde bir masumu eziyor. Yada kötü şeyler başlarına geliyor. .. senin sonun nasıl olur bilemem kendine mukayet ol :)
2 kadeh rakı iç bak nasıl gevşeyeceksin gülücük bilem atarsın koçişine :KK50:

Biz de alkolden zengin olamıyoruz.
Malum en çok vergi alkolde.
Ama para keyiften değersiz.
Ben bir orta direk olarak şunu söyleyeyim ama tatile gidemedikten, alkol içemedikten sonra zengin olsaaam ne olmasam ne😂
Zengin olmanı da kıskanmayız emin ol çünkü harcayacak bir şeyin yok.
Allah'ım ya içkiye ne çok anlam yuklemissin sen garibim ya 😂 içki ya içkiden bahsediyoruz. Hani şu insani hayvana dönüştürecek kadar tuvaletini eve yada sokağa yaptıracak kadar çıldırtan içecekten bahsediyoruz. Acınası hal vallahi yahu. Üzüleceksin ama bizim yazligimiz var ve bız havuzdan çıkınca soğuk kahve içiyoruz sana uyar mı bilmem içki gibi kafayı bozmaz ama insanı böyle kendine getiriyor. Tabi seni kesmez bu tarz şeyler sen rakı içip kendinden geçeceksin sana ne olmuş bilmeyeceksin. Evladını kessen haberin olmayacak hale falan geleceksin. Yazik sana

2 kadeh rakı iç bak nasıl gevşeyeceksin gülücük bilem atarsın koçişine :KK50:
Yok canım Müslümanım ben benim dinim onu pislik olarak nitelendiriyor. Ama sen icebilirsin senin gibilerin değeri yok pek fazla ne halde olduğun ne yaptığın önemsiz :)

Allah'ım ya içkiye ne çok anlam yuklemissin sen garibim ya 😂 içki ya içkiden bahsediyoruz. Hani şu insani hayvana dönüştürecek kadar tuvaletini eve yada sokağa yaptıracak kadar çıldırtan içecekten bahsediyoruz. Acınası hal vallahi yahu. Üzüleceksin ama bizim yazligimiz var ve bız havuzdan çıkınca soğuk kahve içiyoruz sana uyar mı bilmem içki gibi kafayı bozmaz ama insanı böyle kendine getiriyor. Tabi seni kesmez bu tarz şeyler sen rakı içip kendinden geçeceksin sana ne olmuş bilmeyeceksin. Evladını kessen haberin olmayacak hale falan geleceksin. Yazik sana
Biz ağzımızla içiyoruz. İçki öyle içince evladını kesecek hale gelmiyor kimse. Gelenler başka madde kullanıyordur. Ağzını topla haddini bil.
Senin yazlığın olsa ne yazar. Suya girince denizi teninde mi hissediyorsun? Hayır. Islak rüzgar saçlarına kurutuyor mu sıcak eserek? Hayır. Anca kocana misafirlerine hizmet ediyorsun. Merak etme her sene gidip “gerçek tatil” yapıyoruz 😁

Milyonum yok anca onla övünüyorum ne yapayım 😁
Valla sülalecek içeriz biz, bir kere bile adli olay yaşanmadı. O alkol sorunları genelde muhafazakar olup gizli kapaklı içenlerde oluyor. erkekler ormanda içiyor kaza yapıyor mesela. Bizde neden olmuyor ya evde içiyoruz yada taksiyle dönüyoruz kazaya karışmıyoruz.
Eniştem de teyzem kızıyor diye gizli saklı arkadaşları ile içiyodu, araba tırın altına girdi, o arabadan kimse sağ çıkmadı. Halbuki bişey saklamasalar alkollü şahıs araba kullanmak durumunda kalmayacak, taksiyle geleceklerdi.

Her içen etrafamı s..çıyor yoksa ..

Her içen etrafamı s..çıyor yoksa ..

Biz ağzımızla içiyoruz. İçki öyle içince evladını kesecek hale gelmiyor kimse. Gelenler başka madde kullanıyordur. Ağzını topla haddini bil.
Senin yazlığın olsa ne yazar. Suya girince denizi teninde mi hissediyorsun? Hayır. Islak rüzgar saçlarına kurutuyor mu sıcak eserek? Hayır. Anca kocana misafirlerine hizmet ediyorsun. Merak etme her sene gidip “gerçek tatil” yapıyoruz 😁
Biz içiyorsak içkimizi edebimizle içip, eğleniyoruz. Din adı altında millete fetva verip, badem yiyip, milletin kocasını deyyus ilan etmiyoruz en azından.

Yok canım Müslümanım ben benim dinim onu pislik olarak nitelendiriyor. Ama sen icebilirsin senin gibilerin değeri yok pek fazla ne halde olduğun ne yaptığın önemsiz :)
Tek müslüman sensin demi çakma müslüman ..
İçiyorsamda ağzımla içerim sınırımı bilirim.
Sen kahveni yudumla havuz başında.
Falada baktır unutma.

Keşke seninde benim kadar değerin olsaydı çocuk.

Eğer tahmin ettiğim kişiyse kocası boşar kapı önüne koyarsa beğenmediği ailesine gidecek elinde kuru mehir ile. Çünkü barışma şartı olarak arabalardan birini isteyen kadına demediğini bırakmamıştı.
Evet mehrim var ama öyle pek kuru değil :) duymak istersen söylerim ama canin baya baya fazla sıkılır. Benim dinim beni bosansam bile aldığım mehir ile garantiye aldı çok şükür :) hem aileden hem eşten hemde Allah'ın nasip ettiği mehir ile baya rahatım çok şükür 😌

Biz içiyorsak içkimizi edebimizle içip, eğleniyoruz. Din adı altında millete fetva verip, badem yiyip, milletin kocasını deyyus ilan etmiyoruz en azından.
Bence badem en fazla sizin ortamlarda yiyilir kafalar güzel herkes ortada kimsenin birbirinden haberi yok. Korkunccccc

Yazık bi de yazlığı ne sanıyor acaba 😂😂
Biz yazlık işi bi yerden sonra hizmete dönüyor diye her şey dahile gitmezsek tatile gidemedik diyoruz gelmiş bana ne diyor
Ay yazık ya çok düşük standarttan gelmiş bence hiç bahsettiği milyonları gördüğünü sanmıyorum.
Öyle bir ailesi olsa yazlığı bir şey sanmazdı
@amiraaa34567

Evet mehrim var ama öyle pek kuru değil :) duymak istersen söylerim ama canin baya baya fazla sıkılır. Benim dinim beni bosansam bile aldığım mehir ile garantiye aldı çok şükür :) hem aileden hem eşten hemde Allah'ın nasip ettiği mehir ile baya rahatım çok şükür 😌
Bizi de eğitimimiz garantiye aldı cicim. Şu an boşansam sana ve yedi sülalene bakarım kocamın mehrine ihtiyaç duymadan😌

Tek müslüman sensin demi çakma müslüman ..
İçiyorsamda ağzımla içerim sınırımı bilirim.
Sen kahveni yudumla havuz başında.
Falada baktır unutma.

Keşke seninde benim kadar değerin olsaydı çocuk.
Ağzınla ictiginden emin değilim 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X