sıkıldım sadece paylaşmak istedim!

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
yine mi sen aynı konular diyebilrisniz ama paylaşıp analatıp biraz rahatlamak istedim.

hafta sonu k.validem erkek kardeşine gitmek istedi bizden götürümüsünğz diye bizde tabiki diyip gittik k.valideme 2 tane tülbent aldım yoldayken gördüm cok beyendim alallım dedim götürdüm saol bile demedi bende dedimki anne beyendin mi diye ama bunlar oyasız kullanılmaz dedi. erkek kardeşi köyden yeni gelmişti gittik oturuyoruz dayımın eşi yengem ne güzel k.validem için abla gelininle anne kız gibi anlaşıyorsunuz keşke bende böyle olbilseydim dedi biz üç eltiyiz en cok ihtiyacı olduğunda yanında olan benim her zaman halini hatrını soran benim diğerleriyle arası hep limonu ben nişanlıyken büyük eltimi evlenediğimde de küçük eltimi hep bana kötülemiş cocujkarım için katlanıyorum demişşti her geldiklerinde arkalrından yüz kıvırırı o sırasda eli kesildi k.validemin bişeylerle uğraşıyorlardı yengeyle bende yardım ettim ki kanı dindin diye yende dediki abla ne güzel benim gelin olsa elini sürmez tiskiniyorum derdi dedi k.valideme benim 3 tane gelinim var hepsini cok seviyorum hepsi bana böyle yardım ederler dedi (o yengede k.validemle samimi diğer eltileriminden hoşlanmadığın yaşadıklarınıda bilir(kadın yüzüme baktı hiçbirşey demedi tabiki bende bişey demedim dememde zaten ve insanların yanında bamn kızım yavrum der ve kimse yokken içine cekerek isimimi söyler ertsi gü aradım anne elin nasıl oldu derin mi kesikti diye sanki kavgalıymışız gibi konuşuyor dik dik ben merak ettim o yüzden aradım dedim kapadım teli sıkıldım kapatınca ya dedim ben cok aptalım yada o cok akıllı anlayamadım paylaşmak istedim

sen ilgilendikçe havalara giriyor anşalılan
boşver ilgilenme sende bir daha
kendi kaybeder

Yaw gÜzelım bu rutın bır yaŞanmıŞ olay
her Şeyı burda anlatmana gerek yokkı
her aramızda geÇenı anlatırsak topık patlaması olur....

Aman canim yaaaaa, ne istiyorsun yasli basli kadindan. Zaten onlarin derdi kendine yeter, birde sen tuzu biberi olma.
Hicbir zaman seni annen gibi sevmez sevemez, bunu bil.
Beklenti icinde yasama dilenciler gibi. O gösteremiyorsa sevgisini, karekteri öyledir, her seyi üstüne alma. Sen hayatina odaklan, esine odaklan, cocuklarin varsa cocuklarina odaklan.
Bunlar ön enli seyler. Kaynanan bugün var yarin yok.

aman canım ya.ınsaN YASLANDIKCA DENGESIZ OLUYORÇBENIMKIDE DAHA ELTIMI ALMADAN DURMADAN ONU OVDU DURDU BANA.DUSUN HERSEYINE KOSAN BENIM ONDAN IYISI YOK.SIMDI BERABER OTURCAKLAR O ZAMAN GORSUN ANYAYI KONYAYI

u kadar neden üstüne düşüyorsun ki bir allah razı olsun deyip sana teşekkür etmeyen kadına.diğer gelinlerini sana kötüleyen onların yanındada seni kötülüyordur.

Nasıl olsa yaranamıyorsun
Memnun olmuyor
Mesafeli dur en azından sen rahat edersin

boşver tatlım yaa zemuszemus

her olanı kafana takacak olursan hayatı zindan edersin kendine..

baz şeyleri es geçmeyi bil, faydasını görüceksin yerimseniben

aman boşver canım sen üzerine düşeni yap ilgilen.. iyice tak dedirteseye kadar alttan al. eşin için...

tak dediği yerde de uyarır anlatırsın. sanırım kaynanalık havalarında.. yoksa niye böyle yapsın. kimi erkek annelerinde kaynanalık hormonu fazla oluyo heralde garip davranıyor zorla sorun çıkarıyor. kimiside oğlundan çok ykın anaç oluyor....

aman düşün düğün dert ettiğin şeye bak boş ver canım ya kaynana değilmi hepsi aynı insanların yanın da annem yavrum derler kimse yokken konuşurken burunları havada şeklinde konuşurlar bence bi ara ver görüşme arama
valla ben arayıp sormuyorum kontürüm yok diyorum oda aklına gelirse arar gitmemizde münkün değil 4saatlik ara var çok şükür onlar dan kaçtım ben buralara en iyisi bu bence

Yaw gÜzelİm bu rutİn bİr yaŞanmıŞ olay
her Şeyİ burda anlatmana gerek yokkİ
her aramızda geÇenİ anlatırsak topİk patlaması olur....

bu ne küstahlik? sanami soracakti cani istiyorsa anlatir istemiyorsa anlatmaz! kurallara aykiri bir seymi yapti? zoruna gitmis, paylasmak istemis ne var bunda. rahatsiz olduysan okumazsin cevapta vermezsin.

Herzaman öyle degilmidir kafani taktigin seye bak.
Kaynanalar kanli bicakli dahi olsa kac gelini var ise hepsini melek gibi anlatir ve güya akillari sira milleti catlatirlar,iste biz böyleyiz der imrendirmeye calisirlar..
Sunu hic birzaman unutma,sen istersen kaynanani basina al 99 gün tasi 1 gün indir o 99 tasiman yanina kar kalir bide paparayi yersin yani 99 gün yaptigin 1 günde silinir unutulur...Bu iliskiler herzaman böyle olmustur.
Bu benim büyük annem zamanindada böyleymis,annem zamanindada böyleymis ki benim zamanimdada böyle devam edip gider...
Sonucta sen onun cani ile yani oglu ile evlisin,o seni kizi gibi benimseyemez,sadece oglu icin sana katlanir..Belki komsunun kizi bile gelinlerden daha kiymetlidir onun icin..
Takma kafani amannnnnn de salla gitsin..Ben artik öyle yapiyorum ee baktimki sallayinca kaynana izaya geldi devammmmsositososito

Bizde ne var biliyormusun?
Eslerinimizin annesini anne gibi görmeye calisiyoruz ama sonucta o bizi dogurmadi,ne bizim annemiz gibi ici yanar bize,nede gercekten annemiz gibi olabilirler.

Yaw gÜzelİm bu rutİn bİr yaŞanmıŞ olay
her Şeyİ burda anlatmana gerek yokkİ
her aramızda geÇenİ anlatırsak topİk patlaması olur....

rutin yaşanmış olay oabilir canım sıkıldı anlatmak istedim bunda ne varki herkez herşeyi anlatabilir bunada siz karışamazsınız o zaman sizde sıkılıyorsanız ne yorum yazın nede okuyun o zaman

ben ona mesafeliym ama hasta olunca yardıma ihtiyacı olunca dayanamıyorum kul görmezse YARADAN görür diyip yardım ediyorum ama he işin sonunda yaptıkları küstahlıklar beni sinir ediyor hep böyle sadece bana karşı diğerlerine ne kadar kızsada hiç belli etmez seside cıkmaz çünkü oğulları üzülmesinmiş diye peki benim eşim onun oğlu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…