Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın değerlidir, eşinden de değer görmelidir. Bu şımarıklık değil, olması gereken davranış şeklidir. Karı koca, öncelikler, tercihler bakımından sıranın en başında olmalıdır. Karıkocanın etrafında sevgiden kalkan olmalı. Ve bu alana çocukları haricinde kimse girmemeli. Eğer taraflardan birisi bu alanı çiğnetiyorsa sahiplenme, duyguları zayıf demektir.karsisindaki insan esi. İnsan kuzeniyle ne kadar fazla gorusebilir ki en fazla? Gormus konusmus. Bunu habire "ay ben karisiyim. Ay ben cok degerliyim. Bu kadarda mi onemsemedin" falan diye trajedi haline getirmeye gerek yok. Kimse niye yanimda oturmadi demez ama oturursa iyi olur karsilasmisken. Bu kadar kati kurallarla kimse mutlu olamaz.
haklisiniz ama abartmissiniz :) başlığı görünce 10 senelik falan evli bi cift var da kocasi eşinden sıkılmış boşanmak istiyor filan sandimMerhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
ben bu durumda haksız mıyım
Bu kalkan dediginiz sey disarida kuzenine biz ayri oturalim demedi diye parcalanmaz. Kocasida karisiini cignemis olmaz. Saygi cift tarafli olmali. Demekki esi oan o muhabbeten mutlu olmus kalmis. Kadinda saygi duyabilir buna. Bu kadar kaliba soknaya gerek yok herseyi.Kadın değerlidir, eşinden de değer görmelidir. Bu şımarıklık değil, olması gereken davranış şeklidir. Karı koca, öncelikler, tercihler bakımından sıranın en başında olmalıdır. Karıkocanın etrafında sevgiden kalkan olmalı. Ve bu alana çocukları haricinde kimse girmemeli. Eğer taraflardan birisi bu alanı çiğnetiyorsa sahplenme, duyguları zayıf demektir.
Cok sacma bi tartisma olmus ayip olmasin die oturmustur illaki ben olsam bende otururdurrdmMerhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
ben bu durumda haksız mıyım
heh işte bende böyle düşündümHaklısınız. Selam verip hal hatır sorup başka masaya geçebilirdiniz. Eşiniz sizinle plan yapmış amcasının oğlu ile değil. Kaldı ki o adam da tek gelmiş, tek olması sizin sorununuz değil.
işte ben evde değil dışarda vakit geçirmek istiyordum zehir olduBende cok sinir olurdum laf da edebilirdim. Ama dogruya dogru. Birakip gitse ayip olir. Ayni eve gecince istediginiz kadar vakit gevirirsiniz zaten.
İnanin bende fevriyimdir bu konularda. Hicbir sey demezsem "Ne kadar heveslenmistim, gitti vaktimiz" derim. Ama gercekten esinizinde sucu yok. Bi kere selam verunce konu konuyu aciyor cunku muhakkak. Hop diye hadi kalkalim da denmiyor. E birde surekli gorusmuyorlarsa zaten hic kalkamaz. Oda bir seyler yapmak icin cikti sizinle sonucta boyle dusunun. Uzamasin tartismaniz hic. Zamaninizi kusluklerle gevirneyin.işte ben evde değil dışarda vakit geçirmek istiyordum zehir oldu
Aynen katılıyorumKibarca izin isteyip, baş başa takılabilirlerdi, bu neden ayıp olsun. Kadına yaptığı daha ayıp! Bir erkek sınırlarını iyi ayarlayabilmeli. Bu benim karım, başbaşa benimle vakit geçirmek istiyor. Planımızı yaptık çıktık..bitti. bunun adı saygı. bu kadarcık basit bir davranışın bile sonunu getirememiş! Ben önemserdim. Amcaoğlu kaçmıyor ya!
Haklısınız. Selam verip hal hatır sorup başka masaya geçebilirdiniz. Eşiniz sizinle plan yapmış amcasının oğlu ile değil. Kaldı ki o adam da tek gelmiş, tek olması sizin sorununuz değil.
Ben sizi haklı buldum. Oturup da saatlerce konuşmasına gerek yok sırf bunun için buluşulmuş gibi. Biraz muhabbet edip "Kardeş bizim de planlarımız vardı sonra tekrar görüşürüz" deyip kalkabilirdi. Devlet meselesi konuşmuyorlar sonuçta, bir gördü diye saatlerce oturup konuşması gerekmiyor. Bu kadar özlediyse bir gün buluşurlar hasret giderirler. Size ayıp etmiş, sizi satmış gibi olmuş daha doğrusu.
Kaldı ki bu insanlar evli ama henüz aynı evde bile kalmiyorlarmis düğünleri olmadığı için. Sürekli aynı çatı altında olup birbirlerini görmüyorlar. Daha cicim ayları bile başlamamış yahu
heh gerçekten çok sağol astoria, bende bundan hoşlanmadım aynen. tamam oturduk hal hatır soruldu ama kalk dimi be adam.! bizim planımız var de kalkk!Ben sizi haklı buldum. Oturup da saatlerce konuşmasına gerek yok sırf bunun için buluşulmuş gibi. Biraz muhabbet edip "Kardeş bizim de planlarımız vardı sonra tekrar görüşürüz" deyip kalkabilirdi. Devlet meselesi konuşmuyorlar sonuçta, bir gördü diye saatlerce oturup konuşması gerekmiyor. Bu kadar özlediyse bir gün buluşurlar hasret giderirler. Size ayıp etmiş, sizi satmış gibi olmuş daha doğrusu. Ben hiç hoşlanmazdım bu durumdan.
Size katılmıyorum.Bu kalkan dediginiz sey disarida kuzenine biz ayri oturalim demedi diye parcalanmaz. Kocasida karisiini cignemis olmaz. Saygi cift tarafli olmali. Demekki esi oan o muhabbeten mutlu olmus kalmis. Kadinda saygi duyabilir buna. Bu kadar kaliba soknaya gerek yok herseyi.
Çok doğru. Ben usenip yazamadım siz yazdiniz birebirAynı evde kalsalar da ayıp yaptığı. Yani ben ılımlı yaklaşamam buna. Görmemesi benim problemim değil adam benimle plan yaptı mı yaptı. Amcaoğlunu da yok saysın demedim her şeyin bir adabı var, bir süre muhabbet edersin baktın eşin surat yapıyor suyunu çıkardın demektir -ki eşinin surat yapmasını bile beklememen lazım. "Bizim de planlarımız vardı kusura bakma sonra görüşelim tekrar" deyip kalksan neyin ayıbı olacak adam bunlara mı güvenip geldi?