• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıldım senden..

karsisindaki insan esi. İnsan kuzeniyle ne kadar fazla gorusebilir ki en fazla? Gormus konusmus. Bunu habire "ay ben karisiyim. Ay ben cok degerliyim. Bu kadarda mi onemsemedin" falan diye trajedi haline getirmeye gerek yok. Kimse niye yanimda oturmadi demez ama oturursa iyi olur karsilasmisken. Bu kadar kati kurallarla kimse mutlu olamaz.
Kadın değerlidir, eşinden de değer görmelidir. Bu şımarıklık değil, olması gereken davranış şeklidir. Karı koca, öncelikler, tercihler bakımından sıranın en başında olmalıdır. Karıkocanın etrafında sevgiden kalkan olmalı. Ve bu alana çocukları haricinde kimse girmemeli. Eğer taraflardan birisi bu alanı çiğnetiyorsa sahiplenme, duyguları zayıf demektir.

Merhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
ben bu durumda haksız mıyım
haklisiniz ama abartmissiniz :) başlığı görünce 10 senelik falan evli bi cift var da kocasi eşinden sıkılmış boşanmak istiyor filan sandim:KK48: olur böyle seyler arada fazla da büyütmeyin derim

Kadın değerlidir, eşinden de değer görmelidir. Bu şımarıklık değil, olması gereken davranış şeklidir. Karı koca, öncelikler, tercihler bakımından sıranın en başında olmalıdır. Karıkocanın etrafında sevgiden kalkan olmalı. Ve bu alana çocukları haricinde kimse girmemeli. Eğer taraflardan birisi bu alanı çiğnetiyorsa sahplenme, duyguları zayıf demektir.
Bu kalkan dediginiz sey disarida kuzenine biz ayri oturalim demedi diye parcalanmaz. Kocasida karisiini cignemis olmaz. Saygi cift tarafli olmali. Demekki esi oan o muhabbeten mutlu olmus kalmis. Kadinda saygi duyabilir buna. Bu kadar kaliba soknaya gerek yok herseyi.

Haklısınız. Selam verip hal hatır sorup başka masaya geçebilirdiniz. Eşiniz sizinle plan yapmış amcasının oğlu ile değil. Kaldı ki o adam da tek gelmiş, tek olması sizin sorununuz değil.

Merhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
ben bu durumda haksız mıyım
Cok sacma bi tartisma olmus ayip olmasin die oturmustur illaki ben olsam bende otururdurrdm

Haklısınız. Selam verip hal hatır sorup başka masaya geçebilirdiniz. Eşiniz sizinle plan yapmış amcasının oğlu ile değil. Kaldı ki o adam da tek gelmiş, tek olması sizin sorununuz değil.
heh işte bende böyle düşündüm

Bende cok sinir olurdum laf da edebilirdim. Ama dogruya dogru. Birakip gitse ayip olir. Ayni eve gecince istediginiz kadar vakit gevirirsiniz zaten.
işte ben evde değil dışarda vakit geçirmek istiyordum zehir oldu

işte ben evde değil dışarda vakit geçirmek istiyordum zehir oldu
İnanin bende fevriyimdir bu konularda. Hicbir sey demezsem "Ne kadar heveslenmistim, gitti vaktimiz" derim. Ama gercekten esinizinde sucu yok. Bi kere selam verunce konu konuyu aciyor cunku muhakkak. Hop diye hadi kalkalim da denmiyor. E birde surekli gorusmuyorlarsa zaten hic kalkamaz. Oda bir seyler yapmak icin cikti sizinle sonucta boyle dusunun. Uzamasin tartismaniz hic. Zamaninizi kusluklerle gevirneyin.

Kibarca izin isteyip, baş başa takılabilirlerdi, bu neden ayıp olsun. Kadına yaptığı daha ayıp! Bir erkek sınırlarını iyi ayarlayabilmeli. Bu benim karım, başbaşa benimle vakit geçirmek istiyor. Planımızı yaptık çıktık..bitti. bunun adı saygı. bu kadarcık basit bir davranışın bile sonunu getirememiş! Ben önemserdim. Amcaoğlu kaçmıyor ya!
Aynen katılıyorum

Ben sizi haklı buldum. Oturup da saatlerce konuşmasına gerek yok sırf bunun için buluşulmuş gibi. Biraz muhabbet edip "Kardeş bizim de planlarımız vardı sonra tekrar görüşürüz" deyip kalkabilirdi. Devlet meselesi konuşmuyorlar sonuçta, bir gördü diye saatlerce oturup konuşması gerekmiyor. Bu kadar özlediyse bir gün buluşurlar hasret giderirler. Size ayıp etmiş, sizi satmış gibi olmuş daha doğrusu. Ben hiç hoşlanmazdım bu durumdan.

Ben sizi haklı buldum. Oturup da saatlerce konuşmasına gerek yok sırf bunun için buluşulmuş gibi. Biraz muhabbet edip "Kardeş bizim de planlarımız vardı sonra tekrar görüşürüz" deyip kalkabilirdi. Devlet meselesi konuşmuyorlar sonuçta, bir gördü diye saatlerce oturup konuşması gerekmiyor. Bu kadar özlediyse bir gün buluşurlar hasret giderirler. Size ayıp etmiş, sizi satmış gibi olmuş daha doğrusu.
HoppaKaldı ki bu insanlar evli ama henüz aynı evde bile kalmiyorlarmis düğünleri olmadığı için. Sürekli aynı çatı altında olup birbirlerini görmüyorlar. Daha cicim ayları bile başlamamış yahu

eğer eşin bütün gece onunla aynı masada oturmaya niyetlendiyse o hatalı. bence olması gereken yarım saat bir saat adama eşlik edilir, sohbet muhabbet edilir bize müsaade diyip kalkılır.

bunu eşin de sen de böyle düşünmeliydiniz. yani biz olsak öyle yapardık. hadi baktım eşim muhabbete kaptırdı kendisini ben hiç çekinmeden de biz kalkalım şu masaya geçelim bir konu vardı konuşacağımız der kalkardım. ne ben utanırdım bunu yaparken ne de eşim bana kızardı. siz birbirinize alışamadan sıkılmışsınız galiba.

ayrıca şu "başbaşa da başbaşa" kelimesi beni bile sıktı burdan. başbaşa olunca ne oluyor yani dışarıda bir mekanda başbaşa bu kadar özel ne yaşayabilirsiniz ki... çok başbaşa olmak istiyorsanız evde takılın.

HoppaKaldı ki bu insanlar evli ama henüz aynı evde bile kalmiyorlarmis düğünleri olmadığı için. Sürekli aynı çatı altında olup birbirlerini görmüyorlar. Daha cicim ayları bile başlamamış yahu

Aynı evde kalsalar da ayıp yaptığı. Yani ben ılımlı yaklaşamam buna. Görmemesi benim problemim değil adam benimle plan yaptı mı yaptı. Amcaoğlunu da yok saysın demedim her şeyin bir adabı var, bir süre muhabbet edersin baktın eşin surat yapıyor suyunu çıkardın demektir -ki eşinin surat yapmasını bile beklememen lazım. "Bizim de planlarımız vardı kusura bakma sonra görüşelim tekrar" deyip kalksan neyin ayıbı olacak adam bunlara mı güvenip geldi?

Bu adamları bu kadar sıkmayın ya.Napsın adam amcasını mı kovsun mecburen konuşmuş yani. Kim olsa bozulur ama trip atmanız olmamış

Ben sizi haklı buldum. Oturup da saatlerce konuşmasına gerek yok sırf bunun için buluşulmuş gibi. Biraz muhabbet edip "Kardeş bizim de planlarımız vardı sonra tekrar görüşürüz" deyip kalkabilirdi. Devlet meselesi konuşmuyorlar sonuçta, bir gördü diye saatlerce oturup konuşması gerekmiyor. Bu kadar özlediyse bir gün buluşurlar hasret giderirler. Size ayıp etmiş, sizi satmış gibi olmuş daha doğrusu. Ben hiç hoşlanmazdım bu durumdan.
heh gerçekten çok sağol astoria, bende bundan hoşlanmadım aynen. tamam oturduk hal hatır soruldu ama kalk dimi be adam.! bizim planımız var de kalkk!

Bu kalkan dediginiz sey disarida kuzenine biz ayri oturalim demedi diye parcalanmaz. Kocasida karisiini cignemis olmaz. Saygi cift tarafli olmali. Demekki esi oan o muhabbeten mutlu olmus kalmis. Kadinda saygi duyabilir buna. Bu kadar kaliba soknaya gerek yok herseyi.
Size katılmıyorum.

Tamamen tesadüfi ve plansız gelişen bir durumdan dolayi eşini sorumlu tutup trip atman hiç hoş değil.

Aynı evde kalsalar da ayıp yaptığı. Yani ben ılımlı yaklaşamam buna. Görmemesi benim problemim değil adam benimle plan yaptı mı yaptı. Amcaoğlunu da yok saysın demedim her şeyin bir adabı var, bir süre muhabbet edersin baktın eşin surat yapıyor suyunu çıkardın demektir -ki eşinin surat yapmasını bile beklememen lazım. "Bizim de planlarımız vardı kusura bakma sonra görüşelim tekrar" deyip kalksan neyin ayıbı olacak adam bunlara mı güvenip geldi?
Çok doğru. Ben usenip yazamadım siz yazdiniz birebir

Back
X