Sıkıldım yaa

tugceyildiz25

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
135
41
18
35
Kizlar ben kaynanamla beraber yasiyorum.sehir disinda gorumcem var gezmeye gelmis 3 gun bana misafir oldu cok guzel agirladik bugunde araba ile gezdik dolastik birlikte...
Aksamdan Esime soyledim ki ben yoruldum artik kahvalti oglen yemek aksam yemek yapayim yetistireyim derken bebegimiz cok agliyor 4 aylik bebegim var...
artik abilerin kardeslerin biraz misafir etsinler diye..
(bide evim cok kucuk...havalar sicak oldugu icin serin odayi onlara veriyoruz kendimiz ise resmen pisiyoruz)
esim ise soylendi biraz (yakinda gidecekler iste ayda yilda bir gelmis falan diye)
neyse tamam dedi en sonunda...gel gelim ki benim kaynanayaa bana sormadan yarin aksama yine yemege yatiya davet etti.sinir oldum ya ne yapayim ben simdi???
Ben simdi yarin aksama musait degil dersem.biliyorum kaynanam yemek yapacam illaki gelsin der getirtir sonra yemek yapar mutfak savas alani toparlamaktan canim cikar.hep boyle yapiyor sıkıldım anlatmak istedim...

Madem kaynananla yasiyorsun neden her ise sen kosuyorsun. Birak o agirlasin cok istiyorsa. Annesinin de evi oldugu icin gelmeleri normal. O halde o da kendi hizmet etsin. Bebegini aglatmana degmez cunku yazik

Madem kaynananla yasiyorsun neden her ise sen kosuyorsun. Birak o agirlasin cok istiyorsa. Annesinin de evi oldugu icin gelmeleri normal. O halde o da kendi hizmet etsin. Bebegini aglatmana degmez cunku yazik
Kaynanam yemek yapsa her yeri dagitiyor cok daginik maffeder mutfagi kendim yapayim desem cocugum cok mizmiz aglayip duruyor.

Davet eden kimse o ağırlar misafiri. Kaynanana söyle oturmasın kalksın azcıkta o ilgilensin bi zahmet sen onların kölesi misin otur yerine çocuğum hasta onunla ilgilenmem lazım de parmağını dahi kıpırdatma.

Kaynanan mutfagi dagitiyorsa kendi toplasin. Sen arkasini topladikca o rahat davranir.
Birak biraz toplama. Gec odana cocugunla ilgilen, kendileri toplasin. Kizida geliyormus o da yardim eder.
Bence biraz rahat davranmalisin sen, kendine rahat olmayi asila. Sonucta ortak bir evi paylasiyorsunuz, sen kendini mutfak dagilacak diye bunaltirsan olmaz, kendine yazik.

kv ne baktırsan bebeği sen hazırlık yaparken?
ya ne zor ben hiç sevmem bebekli birine zahmet vermek çok bencilce

Dogru soyluyorsnz aslinda bu aksam rahat davranacam kimin ne hali varsa gorsun bebegimle ilgilenecem oturacam valla bu ne ya bir degil iki degil.

uzgunum ama orası senın evın degıl annesının evı....yanı ıstedıgı gbı gıder gelır bana kalırsa....kaynananızla yasamayı kabul ederken bunları dusunmedınız mı ???? madem dusunmedınız o halde bıraz bencıllık yapın bebekle ılgılenın yemek yapmak zorunda degılsınız kaynannız yapıversın

ayrı evden başka çözümü yok sanırım :/
Evt aslinda dogru soyluyorsnz cozum ayri ev ama hatayi ben en basta yaptim esim.evlenirken annemle birlikte yasiyacam senin icin bi sorun olur mu dediginde yok olnaz demistim tabii annesini de farkli tanitti hic birseye karismaz hic birseyle isi olmaz diye ben de cok saf davraisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…