Sıkıldım yaa

kaynanamla beraber yaşadığım zaman misafir yada görümcem gelse yemekleri beraber yapardık yada o yapardı

çok kalabalık olduğumuz da görümcem (ablam,bidenem çok severim)

asla durmaz yardım eder bulasiklara kadını zorla oturtturum yok illa yardım eder iki bulasik olsa bile yardıma gelir kovarım sen otur görümce ben yaparım derim güler zorla oturur

görümceniz fln yardım etmiyormu size

Evt aslinda aklimdan gecti baska bi arkadasa gitmek ama eve geldikten sonra o mutfagi dusuntukce bu kararimdan da vazgsctim bi cay demlemesi bile olay yani cok daginik

Herhalde görümcen falan kalkar toplar sen yokken, sana mı bırakçaklar yediklerini içtiklerini. Bırakırlarsa da yuh yani, ayıptır, misafirlikte bir yere kadar. Kv'ni geçtim görümcen yardım etmiyor mu Allah aşkına sana. Oturuyor mu yiyip içip??

Haa bırakırlarsa da başım ağırdı, karnım ağırdı numarası yap ve yat yine toplamazlarsa da onların ayıbıdır.

:/ bir erkeğe göre, onun gözünden bakarsak karışmıyordur, bir şey yapmıyordur. kendi halinde davranıyordur. ama sizin tarafınızdan bakarsak her şeye karışır, bir şey söyler, yemekti, misafirdi oydu buydu...
ama bazı erkekler bunu anlamayabilir.
siz ayrı eve çıkmaya bakın. o size annesini gördüğü şekilde anlatmış. sorsanız yine aynı şekilde anlatır. ama size göre öyle değil. bunu düzgünce ifade edip ayrı eve taşınmayı isteyin bence.

Dogru soyluyorsnz aslinda bu aksam rahat davranacam kimin ne hali varsa gorsun bebegimle ilgilenecem oturacam valla bu ne ya bir degil iki degil.

Evet rahat olun. Kimse size kalk sunu yap diyemez zaten. Inanin kadinlar kendi kendini yipratiyor. Baskici bir aile olsa zaten baska sorunlariniz olurdu su an onlari yazardiniz, sizinkisi biraz siz kendiniz düzenli oldugunuz icin düzensizlige tahammül edememek. Görümceniz uzaktan geldiyse ailesini görmek isteyecektir tabii ki, kayinvalideniz de hakli o da kiziyla zaman gecirmek isteyecektir, yanlis bulmuyorum ben bu durumu. Yani aylardir sizde degillerse tabi.
Birde böyle zamanlarda, görümceniz ziyarete geldiginde 2-3 gün evde durup daha sonra kendi annenize gitseniz eger yakinsa? Kayinvalidenizde kiziyla basbasa vakit gecirmek ister belki, hem sizin icinde degisiklik olur. Cözümsüz bir problem degil. Stres yapmayin, sayili gün cabuk gecer. Birakin dagilsin mutfak. Misafirler gittiginde bebeginizi verin kayinvalidenize bastan ayagi düzenleyin tekrar. Rahat olun, rahat oldukca inanin daha iyi oluyor. Bende öyle cok rahat biri degilim, ama kendime hep söz vermistim misafirim oldugunda rahat olacagim diye, gercektende öyle yaptim hep ve bende zevk almaya basladim misafir varken. Sizin elinizde bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…