Sıkıldım...

bunların hepsi şerefsiz erkekler yüzünden
şu yorumu bin kez beğenmek isterdim çok hos

Guzellik yasin kac bilmiyorum ama cevreni degistir arkadaslarini .evde pineklerken kalk kiz hava mis diyip sizi surukleyrek cikarip size iyi gelecek insanlar edinin

Ertesi gun hapini seker gibi tuketiyorsaniz hepsi normal. Hormonlarla beraber psokolijiyi ve biyolojiyide bozuyor. Soyle ki uzun sureli bi regl oncesi sendrom olusturuyor.sonra o moddan cikip batsin bu dunya moduna donuyorsunuz.neden cunku hormon bombasi. Ee seker gibi tuketiyorsanizda o moddan cikmamak normal. Biyiklarda normal cunku bkz ust cumle. Hormon bombasi.

Yok benimki doğuştan
Profilimdeki kedi gibi 24 saat takılmak istiyorum

Hayatımda ilk kez kullanmak zorunda kaldım 2 kez üst üste o yüzden şeker tabirini kullandım...

Haziran dogumlu ikizleri neyapmis acaba bilginiz var mi:)
Yasemin Kutsi'yi dinle youtubedan.
Genelde burçlarla ilgli ayrıntılı güzel yorumları oluyor.
Oğlak Hanım siz de dinleyin
Konunuzu en başından takipteyim ama çok farklı hayatlarımız var Witch.
Tek diyeceğim bence Çinden Turkiyeye dönüşünüz sizin için büyük bir hata olmuş.
Orada gemileri yakıp geri dönmeyecektiniz.
Basta Amerika olmak üzere yurtdışında bir yere kapak atmalıydınız.Siz bunu başarabilecek insansiniz.Buraya gelerek (alınmayın lutfen) çapınızı kücülttügünüzü düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

İnsanlar bizi bizim izin verdiğimiz kadar üzebilirler. Bazen mutluluk veya mutsuzlugu biz tercih ediyoruz diye düşünüyorum.
Hayatının amacını bulamazsan huzura eremezsin. Huzuru bulamazsan da nereye gidersen git mutlu olamazsın. Madem yaptıkların seni mutlu etmiyor o zaman yaptıklarını yapmayı birak ve yapmadıklarını yapmayı dene :)

Bir insan 7/24 aynı şeyleri yapsa sıkılmaz mi ?

Ben de sık sık bunu sorguluyorum, mesela her pazar ama her pazar istisnasız aynı şeyler oluyor,ama rutine de binse o içinde olduğum anlardan memnunum, sanırım bu iç huzurla ilgili...Ev hanımı arkadaşlarınızdan bahsetmişsiniz, ben hem öğrenci hem ev hanımıyım, iki ayrı kimlikte yaşıyor gibiyim,sebepsiz yere mutsuz olduğum günleri irdelediğimde , iyi yemeğimin olmadığı, geç kalktığım, yapılacak şeyleri ertelediğim , saçma sapan geçirdiğim günlerin sonunda huzursuz yatıyorum..
Ne zaman monotonluktan rahatsız olmaya başlasam o ara aslında başka huzursuzluklarım olduğunu farkettim....

Hayatinizin amacini siz buldunuz mu peki nedir?

Çalışma vizesi kolay kolay verilmiyor maalesef .
Bende ağlayarak döndüm ama dönmek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…